skip to Main Content

Zweefkasten

Bij een prachtige TV hoort natuurlijk ook een prachtige kast. Een TV wordt vaak gezien als het centrale punt in de woonkamer, dan is het ook fijn dat dit punt in het huis helemaal klopt. Denk aan het opbergen van alle accessoires, zodat de volle focus op de TV komt te liggen. Een moderne opbergoplossing hiervoor is een zweefmeubel. Zweefkasten zijn hangende TV kasten, wat zorgt voor een ruimtelijk en modern effect in de woon- of slaapkamer.

 zweefkast

Zweefkasten op maat

De TV kast die bij jou past, volledig op maat gemaakt. Met een standaard kast bestaat er een grote kans dat hij qua maten of kleuren niet perfect past onder de TV. Het mooiste is natuurlijk als jouw wandmeubel voor de tv aansluit bij de rest van het interieur. Dit kan met de op maat gemaakte zweefkasten van De Graaf Kasten. Wil je glans, kleur, verschillende vakken, deurtjes of kleppen? Dit kan allemaal! Je kunt jouw zweefkast zo inrichten dat er genoeg opbergruimte is voor alle devices, speakers en andere accessoires. De Graaf Kasten maakt de kast compleet naar jouw smaak. Zelfs de afmetingen en indeling kan je zelf bepalen.

Samenwerken met De Graaf Kasten

Laten we samenwerken en de mooiste zweefkast op maat realiseren. De Graaf Kasten neemt jouw wensen in behandeling en wij voeren het uit in onze eigen fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij precies alle wensen kunnen vervullen en dat je het eindresultaat dan ook nog eens snel in huis heeft. De kasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. Schroom niet om langs te komen in de showroom om een indruk te krijgen van de kasten die wij op voorraad hebben. Bovendien helpt dit  bij het maken van een keuze voor jouw droomkast. Laat daarom jouw huis stralen met een prachtige zweefkast!

zweefkast tv

Ons assortiment aan zweefkasten

In onze showroom in Vlaardingen kan je een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse zweefkasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of jouw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale zweefkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling.

Heb je een vraag over onze zweefkasten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze zweefkasten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Back To Top