skip to Main Content

Zweefkasten

U heeft een prachtige nieuwe TV aangeschaft, maar waar laat u nou de overige accessoires van deze TV? Een TV wordt vaak gezien als het centrale punt in de woonkamer, dan is het ook fijn dat dit punt in uw huis helemaal klopt. U wilt nu natuurlijk wel dat alle kabels en speakers weggewerkt worden en dat het geheel een strak en opgeruimd uiterlijk krijgt. De beste manier om dit op te lossen, is een TV meubel plaatsen. Zweefkasten, ook wel bekend als hangende TV kasten, zijn uitermate geschikt als TV meubels. Dit zijn geen standaard kasten, maar juist hele unieke. Zoals de naam het al aangeeft, zweeft de kast een stuk boven uw vloer. Dit geeft een ruimtelijk en modern effect in uw woon- of slaapkamer.

 

Zweefkasten op maat

De TV kast die bij u past, volledig op maat gemaakt. Met een standaard kast bestaat er een grote kans dat hij qua maten of kleuren niet perfect past onder uw TV. Het mooiste is natuurlijk als uw wandmeubel voor de tv aansluit bij de rest van het interieur. Dit kan met de op maat gemaakte zweefkasten van De Graaf. Wilt u glans, kleur, verschillende vakken, deurtjes of kleppen? Dit kan allemaal! U kunt uw zweefkast zo inrichten dat er genoeg opbergruimte is voor uw devices, speakers en dvd-speler. De Graaf maakt de kast compleet naar uw smaak. Zelfs de afmetingen en indeling kunt u zelf bepalen. Wilt u wat inspiratie opdoen? Kijk dan naar de tv wandmeubel trends van 2018

Samenwerken met De Graaf BV

Laten we samenwerken en de mooiste zweefkast op maat realiseren. De Graaf BV neemt uw wensen in behandeling en wij voeren het uit in onze eigen fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij precies uw wensen kunnen vervullen en dat u het eindresultaat dan ook nog eens snel in huis heeft. De kasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. Schroom niet om langs te komen in de showroom om een indruk te krijgen van de kasten die wij op voorraad hebben. Bovendien helpt dit u bij het maken van een keuze voor uw droomkast. Laat daarom uw huis stralen met een prachtige zweefkast!

Ons assortiment aan zweefkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse zweefkasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden of kijk op onze pagina voor Praktijkvoorbeelden om een goede indruk te krijgen van onze zweefkasten. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale zweefkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling.

Heeft u een vraag over onze zweefkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze zweefkasten of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top