skip to Main Content

zolder kast maken

Zolderkasten op maat

Veel huizen bezitten een zolderkamer die in veel gevallen ook gemaakt zijn met een schuin dak of een schuin aflopende muur. Deze ruimtes kunnen prima dienen als slaapkamer of opbergruimte, echter zorgen deze schuine daken en muren er wel voor dat het moeilijker wordt om ideale opbergruimte te creëren. Vaak past er net een kast onder een schuin dak, maar steekt hij ver uit naar voren of blijft er nog veel ruimte over die niet benut wordt. Zelf een kast op zolder maken is erg moeilijk en vergt veel tijd en energie. Om dit probleem op te lossen kan De Graaf Kasten verschillende soorten zolder kasten maken. Speciaal op maat gemaakt zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor onbenutte ruimtes.

kasten op zolder op maat

Zolderkast

Wil jij alle ruimte op jouw zolder optimaal benutten? Wij begrijpen dit maar al te goed en bieden je daarom zolderkasten die op maat worden gemaakt. Een zolderkast wordt geheel op maat voor je gemaakt en kan gemakkelijk in of aan de muur, eventueel met een schuin plafond, worden bevestigd. Laat de inbouw zolderkast zo maken dat hij precies past bij jouw interieur en de ruimte die je ter beschikking heeft. Dit zorgt ervoor dat de inbouw zolderkast één geheel wordt met jouw muur wat een strak uiterlijk geeft en waardoor de ruimte efficiënt benut wordt.

Heb je vragen over wat voor zolderkasten wij voor jou kunnen maken?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een kast op zolder maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden over de zolderkasten die wij voor jou maken. Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Back To Top