skip to Main Content

zolderkast op maat

Zolderkasten op maat

Veel huizen bezitten een zolderkamer die in veel gevallen ook gemaakt zijn met een schuin dak of een schuin aflopende muur. Deze ruimtes kunnen prima dienen als slaapkamer of opbergruimte, echter zorgen deze schuine daken en muren er wel voor dat het moeilijker wordt om ideale opbergruimte voor uw kleding te creëren. Vaak past er net een kast onder een schuin dak, maar steekt hij ver uit naar voren of blijft er nog veel ruimte over die niet benut wordt. Zelf een kast op zolder maken is erg moeilijk en vergt veel tijd en energie. Om dit probleem op te lossen kan De Graaf verschillende soorten zolderkasten maken voor u. Speciaal op maat gemaakt zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor onbenutte ruimtes.

Kasten op zolder maken op maat

De zolder die vaak als slaapkamer wordt benut, wordt daarnaast ook gezien als dé plek om spullen als foto’s, kleding en koffers op te slaan. Waardevolle spullen die je niet altijd gebruikt maar wel eens nodig hebt. En hoewel je waarschijnlijk niet dagelijks de zolder opgaat is het toch fijn dat alle spullen netjes zijn opgeborgen. Zo vind je sneller die ene trouwfoto die je nog aan vrienden moest laten zien. Om dat overzicht te creëren, kan een kast op zolder maken de perfecte oplossing zijn. De Graaf bied je bijvoorbeeld dichte wandkasten, zodat alle spullen uit het zicht zijn. Door kasten op zolder te maken, houd je bovendien ruimte over om van uw zolder een fitnessruimte, kantoor of speelkamer te maken. Mocht je op zolder een kast onder een schuine wand willen plaatsen, kunnen wij daar ook voor regelen. Juist omdat wij kasten op maat maken, kan je hem makkelijk kwijt op de plek waar u wilt.

kasten op zolder op maat

Zolderkast

Wil jij alle ruimte op jouw zolder optimaal benutten? Wij begrijpen dit maar al te goed en bieden je daarom zolderkasten die op maat worden gemaakt. Een zolderkast wordt geheel op maat voor je gemaakt en kan gemakkelijk in of aan de muur, eventueel met een schuin plafond, worden bevestigd. Laat de inbouw zolderkast zo maken dat hij precies past bij jouw interieur en de ruimte die je ter beschikking heeft. Dit zorgt ervoor dat de inbouw zolderkast één geheel wordt met jouw muur wat een strak uiterlijk geeft en waardoor de ruimte efficiënt benut wordt.

Heb je vragen over wat voor zolderkasten wij voor jou kunnen maken?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een kast op zolder maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden over de zolderkasten die wij voor jou maken. Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Back To Top