skip to Main Content

Zo praktisch mogelijk omgaan met kastruimte

Hoe kunt u het beste uw kast inrichten? Is de ruimte beperkt en wilt u toch zo efficiënt mogelijk uw kast inrichten? Dank dan verder dan de legplanken en de garderobe stangen. Juist door eenvoudige accessoires toe te passen als bijvoorbeeld een broekenrek, schoenenrek of stropdassenhouder maakt u van uw kast een efficiënte kledingopberger pur sang. Omdat wij alles op maat maken benut u iedere gewenste millimeter in de nis, hoek of kamer voor een inloopkast.

In onze showroom staan tientallen kasten tentoongesteld om te bewonderen en te zien hoe efficient wij met kastruimte omgaan. Bent u nieuwsgierig hoe wij uw ruimte kunnen benutten met een op maat gemaakte kantoorkast van De Graaf Amsterdam of Vlaardingen? Bezoek dan onze showroom om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkast te maken.

De-Graaf-Amsterdam-Vlaardingen-kast-efficient-accessoires-02      De-Graaf-Amsterdam-Vlaardingen-kast-efficient-accessoires-03      De-Graaf-Amsterdam-Vlaardingen-kast-efficient-accessoires-01     De-Graaf-Amsterdam-Vlaardingen-kast-efficient-accessoires

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top