skip to Main Content

Woontrends 2017 volgens de interieurspecialist

Bent u op zoek naar ideeën om uw huis in 2017 van een nieuwe look te voorzien? Laat u dan inspireren door onze woontrends 2017.

Woontrends van 2017 volgens de interieurspecialist

Wat interieur betreft wordt het een interessant jaar. We zien dat de consument meer een meer bereid is te investeren in kwaliteit en dat komt de woonbeleving ten goede. In dit artikel een korte samenvatting van de woontrends van 2017. Laat u vooral inspireren zodat u uw huidige interieur dit jaar een twist kunt geven.

Kunst in plaats van DIY

De afgelopen jaren was de gemiddelde interieur liefhebber geobsedeerd door doe-het-zelf projecten. Platforms als Pinterest, Etsy en Instagram hebben daarvoor een groot deel aan bijgedragen. Helemaal niets mis mee maar 2017 gaat daar verandering in brengen. Designers zijn op zoek naar meer kunstzinnige items in plaats van massaproductie. Mede door de aangetrokken economie zult u het komende jaar meer vakmanschap en kwaliteitsmaterialen terugzien in het interieur.

Avatara MultiSense vloer Drijfhout grijsbeige - De Graaf

Planten en exclusieve vloerkleden

In een eerder artikel berichtten we dat vloerkleden en planten een belangrijke rol gaan spelen in het interieur van de zomer 2016. Blijf de plantjes water geven want deze trend zet door in 2017! Ook de cactussen mogen op het dressoir blijven staan.

Ook de vloerkleden spelen in 2017 een verbindende rol. Wees niet bang om kleuren en patronen te gebruiken en zorg dat meubels er deels opstaan. Zo creëert u rust en ontstaat er één geheel. Zoekt u meer inspiratie voor vloerbekleding? Bekijk dan ons assortiment met exclusieve vloerkleden.

‘Raw’ white accessoires

Zoals gezegd focussen designers zich het komende jaar op kwaliteitshandwerken. Daarbij zullen rauwe witte kleuren de boventoon voeren. Denk daarbij aan krijtwit en zuiver wit. Deze witte kleuren geven accessoires een handgewerkt karakter. Daarbij dragen imperfecties bij aan de schoonheid van een item. De witte kleuren maken dat als geen ander zichtbaar.

Een echte interieur liefhebber creëert zijn eigen stijl. Laat u daarom vooral inspireren door de bovenstaande ideeën. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op de website. Wij helpen u graag verder.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top