skip to Main Content
De Graaf Vlaardingen - Creatief met wandpanelen

Wandpanelen of schroten 2.0

Al een ruime tijd is de trend van wandpanelen gepasseerd. Houten schroten werden vervangen door een gestuukte muur of glasvezelbehang. Toch merken we weer dat de markt veranderd. Stukje bij beetje worden er steeds vaker kleine muurtjes in een woning bekleed met steenpanelen of weer MDF wandpanelen. Dan hebben we het natuurlijk niet over schrootjes maar over moderne trendy wandpanelen.

Moderne dessins

Maestro wandpanelen - Lifestyle, LeemDe wandpanelen, welke in meer dan 65 verschillende dessins leverbaar zijn, hebben fraaie en moderne dessins. Zo zijn er panelen met een voelbare ‘leder look’ of ‘beton look’ maar uiteraard ook moderne hout dessins waaronder bamboe.

Deze wandpanelen zijn leverbaar in een breedte van 300 of 125 mm en hebben een lengte van 2580 mm. De wand is natuurlijk met een mooie hoge plint helemaal af. Wilt u van uw wand echt een eye catcher maken? Licht dan met bijvoorbeeld LED verlichting uw wand mooi uit en u zult zien dat dit de finishing touch is van uw wand met wandpanelen.

Levendig en chique

Niets verplicht u tot het gebruiken van één soort paneel of kleur. Gebruik meerdere kleuren en dessins door elkaar. Wanneer u alle kleuren door elkaar gebruikt geeft dit een levendig effect maar wanneer u bijvoorbeeld een leder look paneel combineert met een houtdessin geeft het een ontzettend chique effect. Maak uw muur uniek met de wandpanelen.

De Graaf Amsterdam - Creatief met wandpanelen  Maestro wandpanelen - Lifestyle, Zwart  Maestro wandpanelen - Novo, Badkamer

De voordelen van wandpanelen

  • ideale afwerking van onafgewerkte of oneffen muren
  • ook toepasbaar in de badkamer
  • meer dan 65 dessins
  • eenvoudig zelf aan te brengen
  • leverbaar vanaf € 27,- per m2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top