skip to Main Content

Een voorraadkast is onmisbaar in elk huishouden. Je kan er al je voorraden in opbergen. Een voorraadkast zorgt ervoor dat je alle benodigdheden binnen handbereik hebt. Het is daarom belangrijk dat elk huis een voorraadkast heeft. Het probleem alleen is, dat elk huis een andere indeling heeft. De Graaf BV, in Vlaardingen, biedt verschillende voorraadkasten op maat aan. Wij vinden het belangrijk dat er in elk huis een perfecte voorraadkast past die aan al uw wensen voldoet. Bij De Graaf kunt u voorraadkasten op maat bestellen die aan al uw wensen voldoen.

Voorraadkast op maat

Wilt u een voorraadkast die precies past op een plek die u wilt en waarbij u moeiteloos al uw voorraden kwijt kunt? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Het op maat maken van voorraadkasten is een specialiteit van ons. Doordat de voorraadkasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. Bij ons is niets te gek of teveel gevraagd. U kunt bij ons kiezen voor een moderne of unieke voorraadkast. U kunt ook kiezen voor een grote of kleine voorraadkast. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen.

Ons assortiment aan voorraadkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze kasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom voorraadkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale voorraadkasten leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Om alvast een indruk te krijgen van onze kasten kunt u bijvoorbeeld eens bij onze woonkamer kasten kijken.

Service

Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw voorraadkast maken. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Hierdoor kunnen wij uw voorraadkast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw voorraadkast te wachten. Wij bieden u verder ook een snelle service aan en zijn de voorraadkasten van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Als de voorraadkast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de voorraadkast te plaatsen in uw woning.

Heeft u een vraag over onze voorraadkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze voorraadkasten of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top