skip to Main Content

Een robuuste houten vloer

Lindura is een houten vloer welke op een speciale manier is samengesteld. Een toplaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve ‘Wood Powder’. Hierdoor is de Lindura houten vloer ontzettend stevig. Voor dagelijks gebruik een ideale vloer!

Lange planken

Zeker in grote ruimtes is Lindura een blikvanger. Lange planken komen hier to zijn recht. Er zijn twee verschillende breedtes leverbaar in de Lindura collectie.

Een houten Lindura-vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden – dat levert een bijzonder fascinerend patroon op.

Onderhoud en Vloerverwarming

Lindura is de perfecte vloer wanneer je de charme en uitstraling van echt hout wilt hebben, maar toch ook een vloer wilt hebben die tegen een stootje kan. Door de extreem harde toplaag is Lindura ten opzichte van parket veel sterker. Ook is Lindura nagenoeg onderhoudsvrij. Dweilen met de speciale houtzeep is voldoende om Lindura in topconditie te houden. En bovendien is Lindura ook geschikt voor vloerverwarming.

Back To Top