skip to Main Content

Visgraat vloeren

Je bent hard op zoek naar een nieuwe vloer. Alleen, wat voor een vloer?

Welkom in de wereld van de  vloeren, met wel 1000 verschillende houtsoorten en afwerkingen! Een visgraat vloer heeft veel eigenschappen. De schoonheid van een visgraat vloer is dat het een stijlvolle vloer is. Een visgraat vloer is een wat duurdere vloer doordat het leggen arbeidsintensief is. Maar, dat zie je ook aan de vloer.

Misschien heb je nog nooit gehoord van een visgraat vloer. De naam verklapt het eigenlijk, een visgraat motief. Denk bijvoorbeeld aan een visgraatvlecht. Drukker, maar ook zeker unieker dan een gewone vlecht. Een visgraat vloer trekt altijd de aandacht, omdat er meer tijd aan is besteed dan aan een gewone vloer. Een visgraat vloer is uniek, opvallend en stijlvol!

De eigenschappen van een visgraat vloer weet je nu, maar hoe ziet een houten visgraat vloer eruit? Een visgraat vloer wordt gelegd met, over het algemeen, kortere houten planken. De kortste kant van de houten plank wordt tegen het uiteinde van de lange zijde van een andere houten plank gelegd. Hierdoor ontstaat er een v-vorm. Over het algemeen hebben visgraat vloeren een drukkere en sfeervolle uitstraling. Je hebt namelijk echt een unieke vloer, een echte eye-catcher!

Kom gerust eens naar onze showroom om een visgraat vloer eens in het echt te bekijken!

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top