skip to Main Content
De Graaf montage service

Van idee tot montage

Alles begint bij een idee. U wilt bijvoorbeeld een kast laten maken voor in die nis in de hal, die hoek in de slaapkamer of in die extra kamer waar u toch niets mee doet. De Graaf Amsterdam en Vlaardingen levert kasten op maat gemaakt en exact zoals u dat wilt. In onze showrooms doet u inspiratie en ideeën op. Onze interieur adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkast! Hoe wij dat doen? Het begint natuurlijk allemaal bij uw idee welke onze interieuradviseurs kunnen vertalen naar het 3-D tekenprogramma waarbij uw idee dichterbij de realiteit komt te staan.

Rendering tv kast op maat      Rendering tv kast

Het volgende traject is het inmeten door onze inmeetservice. De kasten worden exact op maat gemaakt en daarbij telt iedere millimeter. Op basis van deze gegevens wordt de kast met een programma technisch getekend en is dit de laatste stap alvorens uw kast in productie gaat in onze eigen productielocatie te Joure.

Werktekening

Na drie weken productietijd komen onze vakkundige monteurs uw kast plaatsen. Afhankelijk van het werk kunnen wij dat binnen één dag monteren. Uw droomkast is ineens werkelijkheid geworden!

Kast-op-maat-eigen-ontwerp-de-graaf-bv

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top