skip to Main Content

Vakkenkasten

Bent u op zoek naar een vakkenkast die helemaal voldoet aan uw wensen? De Graaf in Vlaardingen biedt vakkenkasten op maat aan. Een vakkenkast is een flexibele opbergoplossing. Dit is omdat de vakkenkast voorzien is van diverse vakken, waardoor alles overzichtelijk blijft. U kunt in de vakkenkast allerlei spullen kwijt. Doordat de vakkenkasten op maat worden gemaakt zullen de kasten helemaal aan uw wensen voldoen. U kunt de kasten zelf helemaal vormgeven.

Vakkenkast op maat

Bij ons kunt u een vakkenkast laten maken die precies past op een plek waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw spullen kwijt kunt. Doordat de vakkenkasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. Bij ons is niets te gek of teveel gevraagd. U kunt bij ons kiezen voor een moderne of unieke vakkenkast, maar ook voor een grote of kleine. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleuren. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw vakkenkast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw vakkenkast te wachten.

 

Service

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de vakkenkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw vakkenkast maken. Als de vakkenkast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de vakkenkast te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan vakkenkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse vakkenkasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale vakkenkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Naast de vakkenkasten bieden wij ook andere kasten aan die u op maat kunt laten maken bij ons. Wilt u meer weten over de kasten die wij op maat maken? Kijkt u dan op de pagina kast op maat. Zo kunt u naast de vakkenkast ook een andere droomkast voor in uw woning vinden.

Heeft u een vraag over onze vakkenkast?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze vakkenkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top