skip to Main Content
De Graaf - Tekenprogramma kasten op maat

Uw eigen ontwerp

Bij De Graaf Amsterdam of Vlaardingen bent u vrij in het ontwerpen van uw meubel, kast op maat en of wandkast. Zolang technisch haalbaar kunnen we veel voor u bedenken. U bent als het ware de architect en ontwerpt, samen met onze adviseurs, uw eigen meubel. Een tv-kast, multi-media oplossing, dressoir, boekenkast, buffetkast, keukenkast, of vitrinekast!

Visualiseren in ons 3D tekenprogramma

Laat u positief verrassen door De Graaf Amsterdam of Vlaardingen. Wij werken met een tekenprogramma om uw ideeen te visualiseren waar u bij zit. Zo ziet u precies wat u krijgt en weet u wat de kosten betreft direct waar u aan toe bent. Bedenkt u iets wat buiten de standaard valt en wat niet te visualiseren is met het tekenprogramma? Stuur ons dan de schets of foto en we maken een offerte op maat. Net als onze kasten. De kastenmakers en werkvoorbereiders van De Graaf gaan de uitdaging aan!

Schets uw kast!

Heeft u een idee of schets? Of een foto van een meubel dat u graag (op maat) zou willen hebben? Breng het mee naar onze showroom in Amsterdam of Vlaardingen en we denken graag met u mee.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top