skip to Main Content

TV Meubel ideeën – welke mogelijkheden zijn er

Centraal in vrijwel iedere woonkamer staat tegenwoordig de televisie. Samen voor de buis voor de laatste blockbusters of op het puntje van de bank bij de ontknoping van het voetbalseizoen. De tv is niet meer weg te denken en is daarmee een middel geworden om het gezin gezellig samen op de bank te krijgen. Als blikvanger in huis hoort de vertrouwde beeldbuis natuurlijk op een mooi voetstuk te staan: een tv meubel. Om u te inspireren hebben wij verschillende typen tv dressoirs op een rijtje gezet.

De Graaf BV - Dressoir op maat laten maken, Eiken-zwart

Landelijk tv meubel

Voor de liefhebbers van een robuust interieur is het landelijk tv meubel de perfect oplossing. U hoeft daarvoor niet perse naar het platteland te verhuizen want een landelijk meubel past in ieder huis of appartement. Kenmerkend aan het landelijke tv meubel is het grove houtgebruik en de vaak lichte kleuren. Ook beschikt het landelijk tv meubel in de meeste gevallen over lades zodat spullen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen.

Boekenkast met Dressoir de graaf op maat

Klassiek TV meubel

De klassieker onder de tv meubels lijkt niet meer van deze tijd maar staat stiekem in nog veel woonkamers. Het klassieke model is vaak hoger dan de moderne tv meubels en beschikt over twee grote kastdeuren. Door de kastdeurtjes is het voordeel van de klassieker dat de tv ook uit beeld kan verdwijnen wanneer dat nodig is. Zeker wanneer er bezoek over de vloer komt is het verleidelijk om de tv aan te laten staan maar zeg nu zelf, het is toch veel gastvrijer om de tv uit het zicht te halen.     

Trendy tv meubel

Hoewel de meeste moderne tv’s tegenwoordig tegen een muur worden gehangen voor het strakke effect, staat er doorgaans toch een kast onder. Wij spreken in zo’n geval nog altijd van een tv meubel. De diversiteit aan kleuren, houtsoorten en modellen lopen erg uiteen. Vaak worden bij de trendy tv dressoirs de kastjes en lades ook tot een minimum beperkt zodat er ruimte is voor extra accessoires.

10458894_597344763696563_7956794007601754877_n

Een hangend tv meubel is daarnaast een groeiende trend. Hangende tv meubels geven het interieur een strak en overzichtelijk effect. Bijkomend voordeel van een hangend tv meubel is dat de onderzijde van het meubel in een handomdraai schoonmaakgemaakt kan worden.

Alle voordelen van een op maat gemaakte tv meubel van De Graaf;

Bent u na het lezen van het artikel op zoek naar maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Met jarenlange ervaring voorzien wij u graag van advies. Zo kunt u genieten van een prachtige, unieke en op maat gemaakte tv meubel.

  • 35 jaar vakmanschap
  • Op maat gemaakt
  • Passend in iedere setting

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top