skip to Main Content

Actuele trend: Natuurstenen muur

Wat is een natuurstenen muur

Het komt steeds vaker voor in het interieur: een mooie natuurstenen muur als alternatief voor behang of bijvoorbeeld MDF-wandpanelen. Of het nou in de woonkamer, entree, badkamer of de slaapkamer is, het staat altijd schitterend en geeft net dat beetje extra sfeer in uw woning. Bovendien zijn natuurstenen in vele kleuren en structuren te verkrijgen, waardoor er altijd één gevonden kan worden die exact aansluit binnen uw interieur.

Natuurstenen muur maken

Hoe maakt u een muur van natuursteen in uw woning? Metselen! Maar ook voor de minder ervaren klussers onder ons is er een manier om gemakkelijk een eigen natuurstenen muur te creëren! Namelijk met handige steenpanelen. Deze steenpanelen zijn licht in gewicht door de combinatie van schuim en steencomposiet. De panelen zijn met schroeven en/of kit op alle soorten wanden te bevestigen. Daarbij zijn ze gemakkelijk op maat te maken waardoor ze netjes aansluiten op bijvoorbeeld een kozijn.

Soorten natuurstenen muur

Een natuurstenen muur is in allerlei soorten verkrijgbaar. Ook steenpanelen zijn in talloze structuren en kleuren te koop, waardoor er een enorme keuze ontstaat. Elke variant heeft zijn eigen structuur en eigen kleur; en dus eigen karakter. Kiest u voor kalksteen, baksteen of mozaieksteen? Kijk eens rond in onze showroom waarin wij diverse varianten tonen en laat u inspireren!

Back To Top