skip to Main Content
Aluminium plafonds

Tips voor een badkamer makeover

Het inrichten van een badkamer kan in veel verschillende stijlen. Van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. Helaas is een badkamer door gebrek aan inspiratie nog te vaak kaal, saai en steriel. Is uw badkamer toe aan een makeover? Of wilt u gewoon wegdromen bij leuke tips en ideeën? Bekijk dan de leuke en inspirerende tips hieronder.

Sfeervolle accessoires

Past een verbouwing of een grote makeover niet in uw budget of tijdsplanning? Dan komt u met leuke accessoires ook al een heel eind. Heeft u naar eigen mening een wat saaie badkamer? Kies dan eerst voor een stijl dat u graag terug ziet. Denk aan een rustgevende Hammam stijl of een moderne industriële look. Zoek bijvoorbeeld op Pinterest naar inspiratie en pas hier uw accessoires op aan. Bij een industriële look staat bijvoorbeeld een zinken wasbak erg stoer. Terwijl een wasbak van natuursteen juist voor een mooie rustgevende sfeer zorgt. Denk ook aan de wasmand, spiegel en een bijpassend kastje. Ook kleine accessoires zoals kaarsjes, plantjes en een douchematje geven uw badkamer een totaal andere look.

Een nieuwe badkamerwand in een handomdraai

Een andere manier om uw badkamer een totaal andere stijl te geven is door nieuwe wandbekleding. En dit klinkt ongetwijfeld als een gehele verbouwing en ontzettend veel werk. Maar gelukkig kan het tegenwoordig ook anders. Zo verkopen wij handige kant en klare tegelwanden waarmee u in één keer een gehele muur kunt omtoveren. De wandpanelen voor uw badkamer zijn voorzien van een handige klikverbinding zodat u de tegels eenvoudig aan elkaar klikt. Kies uit verschillende dessins en creëer in een handomdraai een nieuwe badkamer.  

Een glazen wand als douchecabine

Een andere optie voor een nieuwe look zonder ingrijpende verbouwing is een nieuwe douchcabine. Hiervoor hoeft u namelijk niet te slopen en nieuwe leidingen aan te leggen, maar zorgt u wel voor een totaal nieuwe aanblik. Waar vroeger vaak werd gekozen voor volledig afsluitbare cabines met kunststof profielen, zien we nu steeds vaker een inloopdouche met glazen wanden. En houdt u bijvoorbeeld van een industriële look? Dan staat een douchecabine met zwarte aluminium profielen ontzettend stoer.

Zoals u ziet kunt u met een aantal kleine aanpassingen al een totaal andere badkamer creëren. Bent u benieuwd wat wij voor uw badkamer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op de website.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Wat een leuk idee om een douchecabine met zwarte profielen en glas te plaatsen! Ons huis is industrieel ingericht, dus het zou leuk zijn als de badkamer hierbij past. We willen onze badkamer renoveren, aangezien de badkamer al zeker 15 jaar oud is. Ik zal dit eens aan mijn vriend voorstellen, hopelijk vindt hij een industriële douchecabine ook mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top