skip to Main Content
Oops...
Slider with alias home2018 not found.

Kasten op maat

Kasten van De Graaf zijn veelzijdig en zijn op maat naar uw wens gemaakt.

Vloeren

Het vloerenprogramma van De Graaf is up to date en biedt voor elke smaak de juiste vloer.

Plafonds

Plafonds in alle soorten en maten. Bij De Graaf zijn de mogelijkheden eindeloos!

100% op maat gemaakt
Meer dan 40 jaar ervaring
Inmeet en montageservice
Wat klanten over ons vertellen

Eindelijk hebben we na een uitgebreide oriëntatie fase onze droomkast gevonden! Al heel lang willen wij een inloopkast maar door de lastige ruimte was het best een lastige opgave. Niet voor De Graaf. Alles op maat en zeer vakkundig geïnstalleerd!

De Graaf heeft vakwerk afgeleverd in onze nieuwe casa! Superblij met de opmaat gemaakte kledingkasten voor de kids, onze mooie inloopkast, tweede badkamer voor de kids, hangdressoir in de woonkamer en de mooie schouwombouw voor de gashaard! Kortom de Graaf…

TV kast op maat

Wij kijken elke dag, met veel plezier, naar het resultaat. Een perfecte maatvoeringen, een opbouwteam waar we met veel waardering aan terug denken. Wij zijn blij en danken“ De Graaf“ voor het meedenken, realiseren en plaatsen van dit prachtige meubel.

Wij leveren kasten op maat, plafonds, wandafwerking en vloeren van de hoogste kwaliteit! Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij zijn bereikbaar via 085 273 79 56 of info@degraafvlaardingen.nl

Meubels op maat

Een nieuw interieur dankzij meubels op maat. Is uw interieur toe aan vernieuwing en wordt het tijd om deze flink aan te pakken? De Graaf Vlaardingen weet als geen ander wat uw interieur nodig heeft om het er weer verzorgd en strak uit te laten zien. Wij voorzien u niet alleen van persoonlijk interieuradvies, maar bovendien leveren wij ook meubels op maat, volledig gemaakt conform uw wensen.

De Graaf Kwaliteit en advies op maat
Dressoir op maat van de Graaf

Meubel op maat – de meerwaarde?

Het heeft absoluut meerwaarde om een meubel op maat te laten maken. Daarmee past het namelijk nog beter bij de rest van uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe eethoek, een mooie stoel of veelzijdige kast. Uw woning krijgt daardoor een geheel eigen smaak en uitstraling waardoor u zich nog meer thuis zult voelen.

Waarom kiezen voor De Graaf BV

Door het maken van een keuze voor onze service en producten, geniet u van een hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Uiteraard doen wij dit vakkundig en snel. Of het nu gaat om het maken van een offerte of meubels op maat laten maken, wij zorgen ervoor dat uw interieur er weer als nieuw zal uitzien!

Wij zijn CBW-erkend zodat u bij ons veilig kunt aankopen. Waar dat precies voor staat ziet u in het korte filmpje rechts.

Blog
Bekijk eens onze Instagram feed

[instagram-feed num=12]

Back To Top