skip to Main Content
Inloopkast met raam

Schuine wandkast oplossingen om ruimte te besparen

Vrijwel ieder huis heeft te maken met loze ruimte. Dat is de ruimte die door hoeken of schuine wanden nauwelijks in te richten is. Vaak past er net een kast onder een schuin dak maar kan er vervolgens niets op geplaatst worden. Nog steeds loze ruimte dus. De beste oplossing om een de ruimte bij een schuine wand op te vullen is door een kast te plaatsen. Een wandkast. Aan de hand van drie veel voorkomende ruimteproblemen geven wij enkele praktische oplossingen.

Schuine wandkast onder de trap

De trap. Ieder huis heeft er wel een. De loze ruimte die ontstaat is vaak lastig op te vullen omdat er geen standaard kasten voor onder de trap bestaan. Maatwerk is dan de beste oplossing. Het grote voordeel van maatwerk is dat een kast volledig naar uw wens kan worden ingericht. Dient de kast als bureau? Of heeft u juist behoefte aan extra ruimte voor uw verzameling boeken. Het is allemaal mogelijk.     

De Graaf Vlaardingen draaideurkast op maat schuine wand

Wandkasten voor op zolder

De zolder is bij uitstek de plek om spullen als foto’s, kleding en koffers op te slaan. Waardevolle spullen die u niet altijd gebruikt maar wel eens nodig hebt. En hoewel u waarschijnlijk niet dagelijks de zolder opgaat is het toch fijn dat alle spullen netjes zijn opgeborgen. Zo vind u sneller die ene trouwfoto die u nog aan vrienden moest laten zien. Om dat overzicht te creëren zijn wandkasten een uitstekende oplossing. Door dichte wandkasten te plaatsen zijn alle spullen uit het zicht. Zo houdt u bovendien ruimte over om van uw zolder een fitnessruimte, kantoor of speelkamer te maken.

Kast voor schuine wand in de kamer

Schuine wanden zijn een doorn in het oog voor huizenbezitters. Veel mensen kiezen dankzij ruimtegebrek voor een dure verbouwing als een dakkapel. Het plaatsen van een wandkast is echter vele malen goedkoper. Door kasten onder de schuine wand van de kamer in te bouwen bespaar je veel ruimte. Met name omdat u geen extra kasten hoeft te kopen. Zo blijft er meer ruimte in bijvoorbeeld de slaapkamer over om comfortabel in uw bed te stappen. Een schuine wandkast is dus een goede oplossing!   

Bent u op zoek naar op maat gemaakte kasten om de loze ruimte van uw schuine wanden op te vullen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Schuine wandkast van De Graaf BV - Op maat gemaakt

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top