skip to Main Content

Schuifkasten

Uw woning compleet maken met een schuifkast? De Graaf BV biedt u veel uiteenlopende modellen schuifkasten. In ons assortiment vindt u diverse schuifkasten ongeacht of u nu op zoek bent naar een kant-en-klare kast of een schuifkast op maat. Ook schuifkasten op maat zijn geen probleem, met behulp van een professioneel team en deskundig advies realiseren wij de wensen en behoeftes voor onze klanten.

Schuifkast maken

Als u de beschikking heeft over veel spullen, is het wel zo prettig als alles netjes opgeborgen kan worden. Een schuifdeurkast op maat is dan een ideale optie voor in huis. Spullen, kleding en andere accessoires kunt u zo altijd snel en eenvoudig terug vinden. Deze schuifkasten kunnen volledig conform eigen smaak worden vormgegeven en geproduceerd. Wilt u uw eigen creativiteit er op los laten en heeft u een idee hoe de ideale schuifkast eruit moet zien? Ontwerp uw eigen design, kies de materialen en bepaal de afmetingen en wij maken van uw ideale schuifkast werkelijkheid.

Efficiënte fabricage

Bezoek onze showroom en kom langs voor inspiratie en deskundig advies. Door het gebruik te maken van een eigen fabriek is De Graaf BV in staat om u een snelle service te leveren. Zo kunt u de schuifkast bij ons ontwerpen en leveren we de schuifkast vervolgens snel bij u thuis. Wij nemen al uw wensen en eisen mee en zorgen dat u tevreden met ons bent. Heeft u geen tijd om langs te komen? Bezoek onze pagina voor praktijkvoorbeelden voor inspiratie.

Schuifkast op maat

Naast het feit dat u een schuifkast kunt ontwerpen kunnen wij deze ook op maat maken. Wij nemen alle specificaties mee in het traject voor het creëren van uw droom schuifkast. Wij bieden u dan ook diverse modellen, kleuren, materialen en maten aan. Wij doen er alles aan om uw wensen te realiseren en de de schuifkast op maat aan u te leveren, met een goede service en voor scherpe prijzen. Kom bij ons langs in de showroom en laat u adviseren door een van onze collega’s. Wij staan klaar met een kopje koffie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken en gaan direct te werk met het realiseren van uw droom schuifkast. Wilt u niet zomaar een schuifdeur, maar bent u meer op zoek naar een schuifdeur die zich geruisloos is en meer ‘zweeft’ dan schuift, dan zijn onze zweefdeurkasten ook zeker het bewonderen waard.

Schuifwanden op maat

Bent u niet zozeer op zoek naar een hele schuifkast maar alleen een schuifwand? Bij De Graaf BV zijn de mogelijkheden enorm. Net als de schuifkasten realiseren wij ook uw schuifwand op maat. Een schuifwand op maat maken is van belang omdat de deur zelf mooi in het daarvoor beoogde venster moet passen. Komt u bij ons langs voor advies of inspiratie dan helpen wij u graag verder. We zullen er alles aan doen om alles naar uw wens te maken zodat u tevreden bent met uw mooie schuifwand.

Heeft u een vraag over onze schuifkasten en schuifwanden?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze schuifkasten en schuifwanden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top