skip to Main Content
Gusta de Graaf en zoon Jens in de nieuwe sfeervolle showroom met badkamer van de graaf Bruynzeel Center.

Redactioneel artikel in het Groot Vlaardingen

Woensdag 30 september stonden wij met een redactioneel artikel in het Groot Vlaardingen. Hieronder kunt u het artikel lezen over onze assortiment uitbreiding.

De Graaf-Vlaardingen breidt assortiment uit

Het zijn tegenwoordig niet alleen plafonds, kasten op maat en houten vloeren meer waarmee het Vlaardingse familiebedrijf in het verleden grote bekendheid verwierf. Met de aanvulling van vele Bruynzeel producten zijn zij een nieuwe weg ingeslagen.

Door: Peter Spek

Vlaardingen – “Op dit moment zijn wij hard aan het werk om onze showroom aan de nieuwe situatie aan te passen. Zegt Gusta de Graaf opgewekt. “Onze fraaie plafonds waren vele jaren een trendsetter in woningen en werden erg veel toegepast, maar de laatste jaren is daar een verschuiving ingekomen. In het begin van de jaren 90 zijn wij begonnen met het produceren en verkopen van kastwanden op maat en is het programma uitgebreid met laminaat- pvc- en parketvloeren”.

De Vlaardingse onderneming is nog een echt familiebedrijf en bestaat al 40 jaar. “Mijn schoonvader is heel klein begonnen in een pand in de Callenburgstraat met verkoop van plafonds en wanden. Hij introduceerde daarbij een uniek ophangsysteem voor plafonds en wanden onder het motto ‘Mooi zonder spijkers’,” blikt Gusta de Graaf nog even terug in het verleden.

“In 1986 werd de locatie in de Callenburgstraat te klein en verhuisden we naar de Energieweg in Vlaardingen. De kastenproductie groeide gestaag en in 2002 werd de overstap gemaakt naar de huidige locatie aan de Arij Koplaan met meer dan 1000m2 showroom. Bij gebrek aan ruimte  werd er in 2008 een nieuwe productielocatie gerealiseerd in het Friese Joure.”

Nu met de aanvulling van de Bruyneel producten zoals binnen-en buitendeuren, houten vloeren en een compleet badkamerassortiment, hoopt De Graaf-Vlaardingen de klanten een zo compleet mogelijk programma te kunnen aanbieden.

De vernieuwde showroom gaat per 1 oktober open en vanaf dat moment is De Graaf-Vlaardingen ook op zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top