skip to Main Content

Opbergruimte 

Een herkenbaar probleem in ieder huishouden is vaak de opbergruimte, naar mate de tijd vordert verzamelt iedereen bewust of onbewust meer spullen en stapelt het op. Opbergruimte maken is daarom zeer belangrijk en wordt zo nu en dan nog wel eens onderschat. De Graaf BV biedt u graag een oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. Wij denken mee en helpen u hier uiteraard graag bij. Met behulp van deskundig advies en een luisterend oor helpen wij graag iedere klant die bij ons langs komt om dit probleem te verhelpen. Wij bieden u advies op maat en een goede service voor scherpe prijzen.

 

Opbergruimte maken

Heeft u veel spullen en wilt u deze graag bewaren en netjes en gestructureerd opbergen, dan moet u wellicht opbergruimte maken. De Graaf BV staat u graag bij in het proces en kijkt met u mee naar de opties. Samen bedenken wij een plan hoe we dit kunnen oplossen en inrichten. Zo zijn al uw spullen uit het zicht opgeborgen en zijn wij tevreden als wij u kunnen helpen met het creëren de juiste opbergruimte. Een opbergruimte creëren vergt een goed oog voor ruimtelijk inzicht en vakkundig werk. Wij kijken samen hoe we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte kunnen maken zorgen dat u uw spullen weer op kunt bergen.

 

Voordelen van een opbergruimte

Opbergruimte creëren kan handig zijn als u geen ruimte meer over heeft in uw huidige kasten en opbergvakken. Wij kunnen een ruimte maken waar u uw spullen kunt opbergen zodat u er geen last meer van hebt en uw ruimte overzichtelijker en opgeruimd oogt. Ons doel is om er voor te zorgen dat u weinig ruimte verliest en toch veel spullen kwijt kunt. Wij zullen u dan ook voorzien van deskundig advies en een goede oplossing voor uw opbergruimte, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

 

Andere oplossingen om uw spullen op te bergen

Wij kunnen u ook andere oplossingen bieden voor het creëren van opbergruimte van spullen, kijk eens wat voor kasten wij u allemaal te bieden hebben. Deze zijn te vinden op onze pagina voor kasten op maat. Ook kunt u alvast inspiratie doen in ons fotoalbum. Daarnaast kunt u altijd  onze showroom bezoeken op de woonboulevard van Vlaardingen, waar ons team met een kopje koffie voor uw vragen klaar staat.

 

Heeft u een vraag over onze opbergruimtes?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze opbergruimtes? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top