skip to Main Content

Bij modern interieur hoort een moderne wandkast in de woonkamer om jouw interieur helemaal compleet te maken. Het is dan nog een uitdaging om de perfecte, moderne kast te vinden. Misschien heb je wel een paar kasten gezien, maar voldoen ze niet helemaal aan jouw smaak. Bijvoorbeeld omdat de kast toch niet helemaal in past bij de rest van jouw meubilair of omdat de afmetingen niet mooi aansluiten op de indeling van jouw huis. Bij De Graaf vinden wij het belangrijk dat je echt zeker bent over de moderne wandkast die je voor jouw woonkamer uitzoekt. Dit doen wij door jouw moderne kast geheel op maat te maken. Laat je verrassen door de diverse mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

moderne kast

Moderne kast op maat

Niet alleen voor klassieke kasten kun je bij ons terecht, juist het maken van een moderne kast is onze specialiteit. Schroom daarom niet om ons een ontwerp te laten maken van jouw droomkast. Onze interieurontwerper weet daar wel raad mee. Uiteraard gaat alles in overleg en worden jouw wensen meegenomen in het ontwerpproces. Pas als je helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Zo kun je ook bij ons terecht voor een moderne wandkast voor in jouw woonkamer of inbouwkast.

moderne kasten woonkamer

Soorten kasten en wandkasten

Wij kunnen allerlei soorten, vormen en maten kasten leveren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een heel ruim assortiment aan moderne kasten en wandkasten, zoals inloopkastenboekenkastenTV meubelszweefdeurkasten. Deze kasten kunnen geleverd worden in meer dan 30 kleuren! Kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies op maat.

Jouw perfecte kast voor elke ruimte

Door onze jarenlange ervaring weten we precies per kamer welke type kasten het beste passen. Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe badkamer volledig in moderne stijl? Dan kunnen wij je volwaardig adviseren over de do’s en de don’ts met de huidige inrichting. Denk hierbij aan maatwerk voor moderne kasten in bijvoorbeeld jouw:

Moderne kast in jouw woonkamer tegen een scherpe prijs

Moderne wandkasten en kasten op maat leveren wij altijd tegen een scherpe prijs. Bovendien doen wij dit razendsnel, want wij beschikken over een eigen fabriek. Wil je graag een indruk krijgen van de design kasten die wij maken? Je kan altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om een kast naar wens samen te stellen of te laten ontwerpen.

Heb je een vraag over onze moderne kasten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een moderne kast? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je bij al jouw vragen te helpen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Back To Top