skip to Main Content

Moderne kasten

Bij modern interieur horen moderne kasten om uw interieur helemaal compleet te maken. Het is dan nog een uitdaging om de perfecte moderne kast te vinden. Misschien heeft u wel een paar kasten gezien, maar voldoen ze niet helemaal aan uw smaak. Dit kan komen, omdat de kast toch niet helemaal in past bij de rest van uw meubilair of omdat de afmetingen niet mooi aansluiten op de indeling van uw huis. Bij De Graaf vinden wij het belangrijk dat u echt zeker bent over de kast die u uitzoekt. Dit doen wij door uw moderne kast geheel op maat te maken. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Moderne kasten op maat

Niet alleen voor klassieke kasten kunt u bij ons terecht, juist het maken van moderne kasten is onze specialiteit. Schroom daarom niet om ons een ontwerp te laten maken van uw droomkast. Onze interieurontwerper weet daar wel raad mee. Uiteraard gaat alles in overleg met u en worden uw wensen meegenomen in het ontwerpproces. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

Soorten kasten

Wij kunnen u allerlei soorten, vormen en maten kasten leveren. Dit geldt dus ook voor moderne kasten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een heel ruim assortiment aan moderne kasten, zoals inloopkasten, boekenkasten, TV meubels, zweefdeurkasten. Deze kasten kunnen geleverd worden in meer dan 30 kleuren! Vraag naar de soorten moderne kasten waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag verder.

Uw moderne kast geschikt voor welke ruimtes?

Door onze jarenlange ervaring weten we precies per kamer welke type kasten het beste passen. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe badkamer volledig in moderne stijl? Dan kunnen wij u volwaardig adviseren over de do’s en de don’ts met de huidige inrichting. Denkt u hierbij aan maatwerk kasten in bijvoorbeeld uw:

Moderne kast maatwerk tegen een scherpe prijs

Moderne kasten op maat leveren wij altijd tegen een scherpe prijs. Bovendien doen wij dit razendsnel, want wij beschikken over een eigen fabriek. Wilt u graag een indruk krijgen van de design kasten die wij maken? U kunt altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Daarmee wordt het voor u een stuk gemakkelijker om een kast naar wens samen te stellen of te laten ontwerpen.

Heeft u een vraag over onze moderne kasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze moderne kasten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top