skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
Inloopkasten Op Maat Ontwerpen
Inbouwkast Slaapkamer

De Graaf BV in Vlaardingen heeft voor u de mooiste linnenkasten. Bij ons maakt het niet uit wat voor soort linnenkast u wilt. Wilt u een moderne of unieke linnenkast? Het kan bij De Graaf BV in Vlaardingen allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw linnenkast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Maar ook dat hij precies past op de plek waar u hem wilt plaatsen. Doordat u bij ons uw linnenkast zelf kunt vormgeven, kunt u uw woning zelf aanvullen met uw eigen creativiteit.

Linnenkast op maat

Bij ons kunt u ervoor kiezen om een linnenkast op maat te laten maken. Dit is omdat u misschien specifieke afmetingen heeft waar u rekening mee moet houden. U kunt ook een linnenkast op maat laten maken als u wel genoeg ruimte in uw woning heeft, maar de kast op een bepaalde grootte wilt hebben. Door een op maat gemaakte linnenkast te hebben kunt u hem precies plaatsen op de plek waar u hem wilt hebben.

Service

Bij De Graaf BV worden al uw wensen in behandeling genomen. Dit zorgt ervoor dat wij precies aan uw wensen kunnen voldoen. Dit zorgt er ook voor dat u het eindresultaat dan nog eens snel in huis heeft. Wij voeren namelijk al uw wensen uit in onze eigen fabriek. De linnenkasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. U kunt bij ons ook zelf de kleuren bepalen. U kunt kiezen uit diverse kleuren

Ons assortiment aan linnenkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse linnenkasten. In de showroom kunt u ook een indruk te krijgen van de kasten die wij op voorraad hebben. Dit zal helpen bij het maken van een keuze voor uw droomkast. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo hebben wij ook op maat gemaakte inbouwkasten. Is dit wat voor u? Kijkt u dan eens bij onze inbouwkasten.

Heeft u een vraag over onze linnenkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze linnenkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze linnenkasten

Wat kost het bezorgen van een linnenkast?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn linnenkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn linnenkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde linnenkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn linnenkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn linnenkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw kast in verschillende maten verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om een linnenkast voor onder een schuin dak te maken. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren die u kunt uitkiezen voor uw ideale linnenkast.

Back To Top