skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
Inloopkasten Op Maat Ontwerpen
Inbouwkast Slaapkamer

De Graaf BV in Vlaardingen heeft de mooiste linnenkasten. Bij ons maakt het niet uit wat voor soort linnenkast je zoekt. Wil je een moderne of unieke linnenkast? Het kan bij De Graaf BV in Vlaardingen allemaal. Wij zorgen ervoor dat jouw linnenkast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan jouw wensen voldoet. Maar ook dat hij precies past op de plek waar je hem wilt plaatsen. Doordat je bij ons jouw linnenkast zelf kunt vormgeven, kun je jouw woning zelf aanvullen met jouw eigen creativiteit.

Linnenkast op maat

Bij ons kun je ervoor kiezen om een linnenkast op maat te laten maken. Dit is omdat je misschien specifieke afmetingen heeft waar je rekening mee moet houden. Je kunt ook een linnenkast op maat laten maken als je wel genoeg ruimte in jouw woning hebt, maar de kast op een bepaalde grootte wilt hebben. Door een op maat gemaakte linnenkast te hebben kun je hem precies plaatsen op de plek waar je hem wilt hebben.

Service

Bij De Graaf BV worden al jouw wensen in behandeling genomen. Dit zorgt ervoor dat wij precies aan jouw wensen kunnen voldoen. Dit zorgt er ook voor dat je het eindresultaat dan nog eens snel in huis hebt. Wij voeren namelijk al jouw wensen uit in onze eigen fabriek. De linnenkasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. Je kunt bij ons ook zelf de kleuren bepalen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren

Ons assortiment aan linnenkasten

In onze showroom in Vlaardingen kun je een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse linnenkasten. In de showroom kun je ook een indruk krijgen van de kasten die wij op voorraad hebben. Dit zal helpen bij het maken van een keuze voor jouw droomkast. Kom langs om inspiratie op te doen en/of jouw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo hebben wij ook op maat gemaakte inbouwkasten. Is dit wat voor jou? Kijk dan eens bij onze inbouwkasten.

Heeft u een vraag over onze linnenkasten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze linnenkasten op maat of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je bij al jouw vragen te helpen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen over onze linnenkasten

Wat kost het bezorgen van een linnenkast?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn linnenkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn linnenkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde linnenkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn linnenkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn linnenkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw kast in verschillende maten verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om een linnenkast voor onder een schuin dak te maken. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren die u kunt uitkiezen voor uw ideale linnenkast.

Back To Top