skip to Main Content

De Graaf BV in Vlaardingen heeft voor u de mooiste linnenkasten. Bij ons maakt het niet uit wat voor soort linnenkast u wilt. Wilt u een moderne of unieke linnenkast? Het kan bij De Graaf BV in Vlaardingen allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw linnenkast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Maar ook dat hij precies past op de plek waar u hem wilt plaatsen. Doordat u bij ons uw linnenkast zelf kunt vormgeven, kunt u uw woning zelf aanvullen met uw eigen creativiteit.

Linnenkast op maat

Bij ons kunt u ervoor kiezen om een linnenkast op maat te laten maken. Dit is omdat u misschien specifieke afmetingen heeft waar u rekening mee moet houden. U kunt ook een linnenkast op maat laten maken als u wel genoeg ruimte in uw woning heeft, maar de kast op een bepaalde grootte wilt hebben. Door een op maat gemaakte linnenkast te hebben kunt u hem precies plaatsen op de plek waar u hem wilt hebben.

Service

Bij De Graaf BV worden al uw wensen in behandeling genomen. Dit zorgt ervoor dat wij precies aan uw wensen kunnen voldoen. Dit zorgt er ook voor dat u het eindresultaat dan nog eens snel in huis heeft. Wij voeren namelijk al uw wensen uit in onze eigen fabriek. De linnenkasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. U kunt bij ons ook zelf de kleuren bepalen. U kunt kiezen uit diverse kleuren

Ons assortiment aan linnenkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse linnenkasten. In de showroom kunt u ook een indruk te krijgen van de kasten die wij op voorraad hebben. Dit zal helpen bij het maken van een keuze voor uw droomkast. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo hebben wij ook op maat gemaakte inbouwkasten. Is dit wat voor u? Kijkt u dan eens bij onze inbouwkasten.

Heeft u een vraag over onze linnenkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze linnenkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top