skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
Inloopkasten Op Maat Ontwerpen
Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Inloopkasten Op Maat
Hoekkasten
De-Graaf-Kasten-op-maat---XL-schuifdeurkast,-hoogglans-wit-met-eiken-natuur
Garderobekast
Inloopkast Op Maat Laten Maken

Kledingkasten

Bent u op zoek naar een inbouw kledingkast? Dan zijn de kledingkasten van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV biedt kledingkasten op maat aan. Bij ons kunt u uw eigen kledingkast op maat ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit of u nu een grote of kleine kledingkast wilt, moderne of unieke, een van kunststof of een kledingkast hout, normale deuren of een schuifdeuren kledingkast. Het kan bij ons allemaal, een kledingkast op maat maken is dus geen probleem. U kunt uw kledingkast bij ons helemaal zelf vormgeven. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld de inbouw kledingkast van uw dromen.

Kledingkast op maat

Bij ons kunt u een inbouw kledingkast hout laten maken die precies past op een plek waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw kleding en andere accessoires kwijt kunt. Doordat de kledingkasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. U kunt bij ons ook verschillende kledingkasten laten maken, zoals een schuifdeuren kledingkast , een inbouw kledingkast, een kledingkast hout etc. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kunnen uw kledingkast hierdoor binnen een korte periode maken.

Service

Wij bieden u een snelle service aan en de kledingkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw inbouw kledingkast maken. Als de inbouw kledingkast helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de kledingkast te plaatsen in uw woning. Zo krijgt u de kledingkast op maat die u altijd al wilde!

Ons assortiment aan kledingkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse kledingkasten, zoals een schuifdeuren kledingkast, een inbouw kledingkast, een kledingkast hout etc. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale inbouwkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Bijvoorbeeld een designkast voor de mensen die zo’n kast willen of een inloopkast. Wij willen voor iedereen hun droom kledingkast op maat realiseren.

Heeft u een vraag over onze kledingkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u bijvoorbeeld een vraag over onze kledingkast hout met schuifdeuren of iets anders? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze kledingkast op maat

Wat kost het bezorgen van een kledingkast?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kledingkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kledingkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde kledingkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn kledingkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn kledingkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw kledingkast in verschillende maten verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om een kledingkast voor onder een schuin dak te maken. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren die u kunt uitkiezen voor uw ideale kledingkast.

Back To Top