skip to Main Content

Kledingkasten

Bent u op zoek naar een kledingkast? Dan zijn de kledingkasten van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV biedt kledingkasten op maat aan. Bij ons kunt u uw eigen kledingkasten ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit of u nu een grote of kleine kledingkast wilt, moderne of unieke. Of als u een kledingkast wilt voor onder een schuin wand. Het kan bij ons allemaal. U kunt uw kledingkast bij ons helemaal zelf vormgeven.

Kledingkast op maat

Bij ons kunt u een kledingkast laten maken die precies past op een plek waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw kleding en andere accessoires kwijt kunt. Doordat de kledingkasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. U kunt bij ons ook verschillende kledingkasten laten maken, zoals een kledingkast met schuifdeuren, een inbouw kledingkast, een houten kledingkast etc. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren.Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kunnen uw kledingkast hierdoor binnen een korte periode maken.

Service

Wij bieden u een snelle service aan en de kledingkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw kledingkast maken. Als de inbouwkast helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de kledingkast te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan kledingkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse kledingkasten, zoals een kledingkast met schuifdeuren, een inbouw kledingkast, een houten kledingkast etc. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale inbouwkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Bijvoorbeeld een designkast voor de mensen die zo’n kast willen of een inloopkast. Wij willen voor iedereen hun droomkast realiseren.

Heeft u een vraag over onze kledingkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze kledingkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top