skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
Inloopkasten Op Maat Ontwerpen
Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Inloopkasten Op Maat
Hoekkasten
De-Graaf-Kasten-op-maat---XL-schuifdeurkast,-hoogglans-wit-met-eiken-natuur
Garderobekast
Inloopkast Op Maat Laten Maken

Kledingkasten

Ben je op zoek naar een inbouw kledingkast? Dan zijn de kledingkasten van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor jou. De Graaf BV biedt kledingkasten op maat aan. Bij ons kun je jouw eigen kledingkast op maat ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit of je nu een grote of kleine kledingkast wilt, moderne of unieke, een van kunststof of een kledingkast hout, normale deuren of een schuifdeuren kledingkast. Het kan bij ons allemaal, een kledingkast op maat maken is dus geen probleem. Je kunt jouw kledingkast bij ons helemaal zelf vormgeven. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld de inbouw kledingkast van jouw dromen.

Kledingkast op maat

Bij ons kun je een inbouw kledingkast hout laten maken die precies past op een plek waar je wil en waarbij je moeiteloos al jouw kleding en andere accessoires kwijt kunt. Doordat de kledingkasten bij ons op maat worden gemaakt hoef je je geen zorgen te maken over de grootte, etc. Je kunt bij ons ook verschillende kledingkasten laten maken, zoals een schuifdeuren kledingkast , een inbouw kledingkast, een kledingkast hout etc. Je bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. Wij zien graag tevreden klanten en willen je daarom ook voorzien van jouw wensen. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen. Daardoor ben je te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kunnen jouw kledingkast hierdoor binnen een korte periode maken.

Service

Wij bieden je een snelle service aan en de kledingkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar jouw ideeën en wanneer je dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijg je een projectie in 3D te zien en als je dan helemaal tevreden bent, zullen wij jouw inbouw kledingkast maken. Als de inbouw kledingkast helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de kledingkast te plaatsen in jouw woning. Zo krijg je de kledingkast op maat die je altijd al wilde!

Ons assortiment aan kledingkasten

In onze showroom in Vlaardingen kun je een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse kledingkasten, zoals een schuifdeuren kledingkast, een inbouw kledingkast, een kledingkast hout etc. Kom langs om inspiratie op te doen en/of jouw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale inbouwkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Bijvoorbeeld een designkast voor de mensen die zo’n kast willen of een inloopkast. Wij willen voor iedereen hun droom kledingkast op maat realiseren.

Heeft u een vraag over onze kledingkasten?

Wil je meer informatie of heb je bijvoorbeeld een vraag over onze kledingkast hout met schuifdeuren of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je bij jouw vragen te helpen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen over onze kledingkast op maat

Wat kost het bezorgen van een kledingkast?

Het is mogelijk om jouw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kledingkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor jou hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kledingkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde kledingkast?

Vanaf het moment van inmeten kun je circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn kledingkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op jouw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen je om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn kledingkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, je kunt uw kledingkast in verschillende maten verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om een kledingkast voor onder een schuin dak te maken. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren die je kunt uitkiezen voor jouw ideale kledingkast.

Back To Top