skip to Main Content

Klantervaring – Van een idee naar realiteit

Na een verhuizing begon de wens te groeien, om uit te kijken naar een nieuwe kamerkast met veel bergruimte.De bestaande kast, van oma, had zijn diensten wel bewezen, maar een nieuwe look zou niet misstaan.

De eikenhouten kast zal wel weer een nieuwe plek vinden, dus alvast maar een plannetje maken. Kijken in meubelgidsen en bezoeken aan diverse leveranciers bracht ons niet veel verder. Papier en potlood kwamen er aan te pas en de ene na de andere gumsessie bracht ons voetje voor voetje bij onze wens. Maar eens kijken of we iemand konden vinden die met ons mee wilden denken.

Diverse adressen hadden we bezocht, die ons vertelden, wat we mooi moesten vinden Daar waren we niet zo van gecharmeerd. Wij wilden zelf ons idee vorm geven. In deze speurtocht kregen we een tip van mijn broer die een kast had laten maken bij De Graaf in Vlaardingen. Op een zondagmiddag naar Vlaardingen en wat we daar aantroffen was datgene, waar we al zo lang naar uitkeken. Mensen die ons verhaal aanhoorden en met ons meedachten. Na diverse tekeningen en 3D sessies, kwamen we tot het besluit.

Nu deze kast geplaatst is kijken we elke dag, met veel plezier, naar het resultaat. Een perfecte maatvoeringen, een opbouwteam waar we met veel waardering aan terug denken. Wat met de oude kast is gebeurd weten we niet, uiteindelijk is de kringloop er mee vandoor gegaan. Wij zouden hem voor geen moment meer terug willen hebben nadat we deze stap hadden gezet.

Wij zijn blij en danken“ De Graaf“ voor het meedenken, realiseren en plaatsen van dit prachtige meubel.

J en P. – Poeldijk

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top