skip to Main Content

Wanneer u ervoor kiest om tijdelijk of permanent thuis te werken wilt u er natuurlijk zo comfortabel mogelijk bijzitten met genoeg opbergruimte. Een werkplek thuis inrichten draait daarbij om kennis en vakmanschap. De Graaf is wat dat betreft de ideale partner. Met onze op maat gemaakte kasten en creëert u uw kantoor precies zoals u dat voor ogen heeft en met de hoogste kwaliteit.

“Ik had geen idee wat ik moest met mijn saaie thuiswerkplek. Nu heeft De Graaf er een inspirerende en fijne werkplek van gemaakt.”

Bij het creëren van de juiste werkplek kunt u bij ons kiezen uit vele mogelijkheden. Zo kunnen wij onder andere kasten uitvoeren met brandvertragend of geluidsreducerend materiaal. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit tientallen kleuren en designs voor kasten. Als dat nog niet genoeg is kunt ook nog kiezen voor extra functionaliteiten zoals ladekasten, uittrekframes voor hangmappen, stalen legborden en presentatierekken. Wij maken zelf whiteboards op kastdeuren. Kortom; u vraagt, wij maken het op maat.

Werkplek thuis inrichten met aantrekkelijke levertijd

Laat De Graaf uw thuiswerkplek inrichten. Kantoorkasten en bureaus maken wij geheel naar uw wens op maat in onze moderne fabriek. Door de productie in eigen beheer te houden, kunnen wij in zeer korte tijd uw op maat gemaakte thuiswerkmeubelen leveren.

Alle voordelen van een thuiswerkplek van De Graaf;

  • Op maat gemaakt,
  • Passend in iedere setting,
  • Zowel zakelijk als privé toepasbaar,
  • De akoestische vriendelijke varianten zijn ideaal voor grote ruimtes.
Back To Top