skip to Main Content

Bedombouw op maat gemaakt

Slaapkamerkasten

Bent u op zoek naar slaapkamerkasten op maat gemaakt? Dan zijn de slaapkamerkasten van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV in Vlaardingen biedt slaapkamerkasten op maat aan. Dit is toch heel anders dan een slaapkamer kast die u kant en klaar in een interieurwinkel koopt. U kunt uw slaapkamer kast bij ons zelf helemaal vormgeven.  

Slaapkamerkasten op maat gemaakt

Heeft u een grote of kleine slaapkamer? Bij ons kunt u altijd een slaapkamer kast vinden die in uw slaapkamer past, maar ook op de plek waar u hem graag wilt hebben. U kunt er bij ons namelijk voor kiezen om uw slaapkamerkast op maat te laten maken. Ook kunt u in uw op maat gemaakte slaapkamer kast moeiteloos al uw kleren kwijt. De slaapkamerkasten worden voor u op maat gemaakt, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. U kunt bij ons verschillende slaapkamerkasten laten maken, zoals een inbouwkast voor in de slaapkamer en een kastenwand voor in de slaapkamer. Bij ons is niets te gek of teveel gevraagd. U kunt bij ons uw eigen kleuren voor de slaapkamerkast bepalen. U kunt keuze maken uit royale kleuren

Service

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de slaapkamerkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw slaapkamerkasten maken. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar worden al onze slaapkamerkasten op maat gemaakt. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw slaapkamer kast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw slaapkamerkast te wachten.  Als de slaapkamerkast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de deze te plaatsen in uw woning. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen.

Ons assortiment aan slaapkamerkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse slaapkamerkasten, zoals de inbouwkasten voor in de slaapkamer en de kastenwanden voor in de slaapkamer. Heeft u genoeg ruimte in uw slaapkamer en zou u liever een inloopkast willen hebben? Kijkt u dan voor meer informatie verder op de pagina inloopkast op maatOf kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom kast te vinden.

Heeft u een vraag over onze slaapkamerkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze slaapkamerkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top