skip to Main Content

slaapkamerkast op maat

Slaapkamerkasten en kastenwanden

Bent u op zoek naar slaapkamerkasten op maat gemaakt? Dan zijn de slaapkamerkasten en kastenwanden van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV in Vlaardingen biedt maatwerk kasten aan. Dit is toch heel anders dan een slaapkamer kast die u kant en klaar in een interieurwinkel koopt. U kunt uw kast bij ons zelf helemaal vormgeven.  

Slaapkamerkasten op maat gemaakt

Of u een grote of kleine slaapkamer heeft, bij de Graaf BV vindt u de perfecte kast die altijd past. Wij maken onze kasten geheel op maat, afgestemd op uw wensen. Zowel de buiten- als binnenkant van de kast wordt geheel op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit ons royale kleurenpakket. Wilt u meer ruimte om kleding uit te hangen of juist veel planken? Alles is mogelijk voor uw slaapkamerkast op maat. Denk bijvoorbeeld aan een kastenwand in de slaapkamer. Zo heeft u genoeg opbergruimte voor een opgeruimde uitstraling, terwijl de kamer ruim en open houdt. Ook voor een inbouwkast bent u bij ons aan het juiste adres.

kastenwand slaapkamer

Onze service

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en al onze kasten zijn van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij de perfecte kast voor uw slaapkamer maken. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze slaapkamerkasten op maat. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw slaapkamer kast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw meubel te wachten.  Als de kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de deze te plaatsen in uw woning. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen.

Ons assortiment aan slaapkamerkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse slaapkamerkasten, zoals de inbouwkasten voor in de slaapkamer en de kastenwanden voor in de slaapkamer. Heeft u genoeg ruimte in uw slaapkamer en zou u liever een inloopkast willen hebben? Ook dat is mogelijk. Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen en/of uw droom kast te vinden.

Heeft u een vraag over onze slaapkamerkasten op maat?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze slaapkamerkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top