skip to Main Content

Kasten op maat voor de slaapkamer

Ben je op zoek naar slaapkamerkasten op maat gemaakt? Dan zijn de slaapkamerkasten en kastenwanden van De Graaf Kasten in Vlaardingen iets voor jou. Wij bieden maatwerk kasten aan. Dit is toch heel anders dan een kast die je kant en klaar in een interieurwinkel koopt. Je kunt jouw kast bij ons zelf helemaal vormgeven.  

Slaapkamerkasten op maat gemaakt

Bijj de Graaf Kasten vind je altijd de perfecte kast. Wij maken onze kasten geheel op maat, afgestemd op jouw wensen. Zowel de buiten- als binnenkant. Je kunt een keuze maken uit ons royale kleurenpakket. Wil je meer ruimte om kleding uit te hangen of juist veel planken? Alles is mogelijk voor jouw slaapkamerkast op maat. Denk bijvoorbeeld aan een kastenwand in de slaapkamer. Zo heb je genoeg opbergruimte voor een opgeruimde uitstraling, terwijl de kamer ruim en open houdt. Ook voor een nachtkastje of inbouwkast in je slaapkamer ben je bij ons aan het juiste adres.

kastenwand slaapkamer

Onze service

Wij bieden je een snelle service aan en al onze kasten zijn van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar je ideeën en kunnen meedenken met de ideeën. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijg je een projectie in 3D te zien en als je dan helemaal tevreden bent, zullen wij de perfecte kast voor jouw slaapkamer maken. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze slaapkamerkasten op maat. Hierdoor kunnen wij de slaapkamer kast binnen een korte periode maken. Je hoeft zo niet te lang op het meubel te wachten.  Als de kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de deze te plaatsen in de woning. Wij zien graag tevreden klanten en willen je daarom ook voorzien van jouw wensen.

Montage van jouw slaapkamerkast op maat

Nadat je al jouw ideeën concreet hebt gemaakt, laten wij onze ervaren monteurs bij je langs gaan. Onze monteurs meten tot op de millimeter nauwkeurig. Op deze manier zorgen we dat je niet voor verassingen komt te staan. Naast de slaapkamerkasten, worden ook alle andere kasten geheel nauwkeurig gemeten en gemonteerd. Wij helpen je graag van idee tot aan de montage van jouw slaapkamerkast op maat! We monteren jouw kast gemiddeld binnen één dag, afhankelijk van het werk. De Graaf ontzorgd, zo kun je snel genieten van jouw droomkast!

Ons assortiment aan slaapkamerkasten

In onze showroom in Vlaardingen kun je een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse slaapkamerkasten, zoals de inbouwkasten voor in de slaapkamer en de kastenwanden voor in de slaapkamer. Heb je genoeg ruimte en zou je liever een inloopkast willen hebben? Ook dat is mogelijk. Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen en/of jouw droom kast te vinden.

Heb je een vraag over onze slaapkamerkasten op maat?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze slaapkamerkasten op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je met alle vragen te helpen. Maak online een afspraak voor persoonlijk advies in onze showroom.

Back To Top