skip to Main Content

Kantoorinrichting op maat - De Graaf BV, kantoorkasten op maat

Bij De Graaf zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte kantoorkasten. Daarbij staan uw wensen altijd centraal. Heeft u vragen? Dan voorzien wij u met onze jarenlange kennis en vakmanschap van de nodige adviezen. Wij weten namelijk als geen ander dat schoonheid en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. De kantoorkast moet tenslotte wel gebruikt worden.

“Ik zocht een kantoorkast die exact in mijn kantoor zou passen. Het was flink passen en meten, maar De Graaf heeft ondanks de lastige ruimte, er een hele mooie kantoorkast in geplaatst.”

Klein kantoor inrichten

Een klein kantoor inrichten vraagt om de nodige precisie maar ook daar hebben wij oplossingen voor. Geen plek voor royale vergadertafels of bureaus. Kleine kasten, handige kastaccessoires en praktische mogelijkheden zijn daarentegen een vereiste.

Kantoor thuis

Ook wanneer u uw kantoor thuis heeft staan hebben wij verschillende mogelijkheden. Kasten, bureaus of andere meubels, wij hebben voor iedere thuiswerkplek passend maatwerk. U geeft aan wat u wilt, wij maken het op maat.

Alle voordelen van kantoorkasten op maat van De Graaf;

  • Op maat gemaakt,
  • Passend in iedere setting,
  • De geruisloze varianten zijn ideaal voor grote ruimtes.

De-Graaf---Kantoor-kast-op-maat-brochuredressoir      De-Graaf---Kantoor-kast-op-maat-brochurekast      De-Graaf--Kantoor-kast-op-maat-vergaderruimte      De-Graaf---Kantoor-kast-op-maat-wit-ribbeldeuren

Back To Top