skip to Main Content

De Graaf BV - Garderobekast op maat gemaakt

Garderobekasten op maat

U besteedt graag aandacht aan uw kleding. Voor elk jaargetijde en voor elke gelegenheid heeft u wel wat leuks en passends om aan te trekken. Om al die kleding netjes en veilig op te bergen heeft u uiteraard goede garderobekasten nodig. Elk huis is op een andere manier gebouwd en heeft unieke indelingen. Dit brengt dan soms ook de nodige uitdagingen met zich mee. Een grote kans dat een kant en klare kast niet de precieze afmeting heeft die perfect in de gewenste kamer past. De Graaf biedt u garderobekasten op maat of een inbouw garderobekast die speciaal voor uw gewenste ruimte wordt gebouwd. Kijk naar de mogelijkheden die De Graaf u kan bieden.

Garderobekast maken

In een bijzondere ruimte past alleen een ontwerp kast dat speciaal voor die ruimte gemaakt is. Want alleen dan past het precies. Garderobekasten op maat gebruiken daardoor de ruimte zelfs efficiënter waardoor u de kleding beter kwijt zult kunnen. Bij een garderobekast maken is niet alleen de efficiëntere ruimteverdeling een belangrijk punt. Ook de mogelijkheid tot keuze van materialen en kleuren is een belangrijk voordeel. Zo weet u zeker dat de nieuwe op maat gemaakte droomkast precies bij uw kleding, uw kamer en uzelf past.

Garderobekasten op maat onder een schuine wand

Zeker in een bijzonder en zelf ontworpen huis valt het niet altijd mee de juiste kast aan te schaffen om uw kostbare kleding in op te bergen. Onder een schuine wand, bijvoorbeeld. De standaardoplossingen passen hier niet. En u kunt toch moeilijk al uw kleding op een stoel of op de grond leggen. Toch ligt de oplossing voor de hand: Wij kunnen een garderobekast maken op maat. De garderobekasten worden op zo een manier gemaakt dat zelfs de moeilijkste hoekjes efficiënt worden benut.

Garderobekast schuifdeuren

Bij een goede garderobekast op maat horen uiteraard deuren die gemakkelijk te openen zijn. Een goed voorbeeld daarvan zijn schuifdeuren. Bij de Graaf B.V. kunnen schuifdeuren speciaal voor elke kast gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de garderobekast schuifdeuren precies op maat gemaakt worden zodat ze perfect aansluiten bij uw interieur. De garderobekast schuifdeuren zijn makkelijk open te schuiven en zorgen ervoor dat er geen extra ruimte nodig is voor het plaatsen van de kasten. Naast de standaard kasten biedt De Graaf u ook schuifdeurkasten op maat. Neem gerust contact met ons op voor extra info en overige details!

Inbouw garderobekast

Wilt u uw ruimtes in uw huis optimaal benutten? Wij begrijpen dit maar al te goed en daarom kunnen wij voor u een inbouw garderobekast maken. Deze zal geheel op maat worden gemaakt en kan gemakkelijk in of aan de muur worden gevestigd. Het zal  Dit zorgt ervoor dat de inbouw garderobekast één geheel wordt met uw muur wat een strak uiterlijk geeft en waardoor de ruimte efficiënt benut wordt.

Garderobekasten

Mogelijkheden

De Graaf biedt u verschillende inbouw garderobekasten voor verschillende ruimtes. Beschikt u over veel ruimte? Dan kan er een luxe inloopkast voor u gebouwd worden. Inbouw garderobekasten zijn ook geschikt om op maat te laten maken in die ene hoek waar u de kast kwijt wilt. Het is mogelijk om zowel draaideuren als schuifdeuren bij uw kast te nemen.

Heeft u een vraag over onze garderobekasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over een garderobekast bij de Graaf B.V.? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn bestelling retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn aankoop?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Kan er bij een grote garderobe ruimte een inloopkast worden ingebouwd?

Ja, er kan een luxe inloopkast voor u gebouwd worden. Inbouw garderobekasten zijn ook geschikt om op maat te laten maken in die ene hoek waar u de kast kwijt wilt. Zowel garderobekast schuifdeuren als draaideuren zijn mogelijk.  

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten en meubels exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn garderobekast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw garderobekast in verschillende maten verkrijgen. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren en maten die u kunt uitkiezen voor uw ideale kast.

Back To Top