skip to Main Content
Garderobekast op maat gemaakt door De Graaf

U besteedt graag aandacht aan uw kleding. Voor elk jaargetijde en voor elke gelegenheid heeft u wel wat leuks en passends om aan te trekken. Om al die kleding netjes en veilig op te bergen heeft u uiteraard goede kasten nodig. In een bijzonder huis brengt dat soms de nodige uitdagingen met zich mee.

Garderobekast onder schuine wand

Zeker in een bijzonder en zelf ontworpen huis valt het niet altijd mee de juiste kast aan te schaffen om uw kostbare kleding in op te bergen. Onder een schuine wand, bijvoorbeeld. De standaardoplossingen passen hier niet. En u kunt toch moeilijk al uw kleding op een stoel of op de grond leggen. Toch ligt de oplossing voor de hand: U kunt een garderobekast op maat laten maken.

Een garderobekast op maat laten maken

In een bijzondere ruimte past alleen een ontwerp dat speciaal voor die ruimte, voor onder die schuine kant gemaakt is. Alleen dan past het precies. Garderobekasten op maat gebruiken daardoor de ruimte zelfs efficiënter waardoor u de kleding beter kwijt zult kunnen. Bij het maken van garderobekasten op maat is niet alleen de efficiëntere ruimteverdeling een belangrijk punt. Ook de mogelijkheid tot keuze van materialen en kleuren is een belangrijk voordeel. Zo weet u zeker dat de nieuwe garderobekast precies bij uw kleding, uw kamer en uzelf past.

Back To Top