skip to Main Content

De Graaf BV - Garderobekast op maat gemaakt

Inbouw garderobekasten op maat

Besteed jij graag aandacht aan je kleding? Wissel jij elk seizoen je kleding om in je garderobekast? Of heb je gewoon behoefte om je kleding veilig en netjes op te bergen? Dan heb je uiteraard een goede garderobekast nodig. Omdat elk huis er anders uitziet, snappen wij dat de juiste garderobekast vinden voor jouw ruimte best lastig kan zijn. Wij helpen daarbij. De Graaf Kasten biedt garderobekasten op maat of een inbouw garderobekast die speciaal voor de gewenste ruimte wordt gebouwd. Kijk naar de mogelijkheden die De Graaf Kasten jou kan bieden.

Garderobekast op maat maken

Wij zorgen voor een uniek ontwerp speciaal voor de ruimte waar jij je (inbouw) garderobekast wilt. Garderobekasten op maat maken efficiënt gebruik van jouw ruimte zodat je al je kleding nog beter op kan bergen. Maar niet alleen efficiëntie is belangrijk bij garderobekasten. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om kleuren en materiaal te kiezen.  Zo weet je zeker dat de nieuwe op maat gemaakte droomkast precies bij jou en jouw ruimte past.

Garderobekasten op maat onder een schuine wand

Staat jouw kledingkast op zolder? Een probleem waar veel mensen tegen aanlopen zijn schuine wanden. De standaardoplossingen passen hier niet. En je kan toch moeilijk al je kleding op een stoel of op de grond leggen. Toch ligt de oplossing voor de hand: Wij kunnen een garderobekast maken op maat. De garderobekasten worden op zo een manier gemaakt dat zelfs de moeilijkste hoekjes efficiënt worden benut.

Garderobekast schuifdeuren

Bij een goede garderobekast op maat horen uiteraard deuren die gemakkelijk te openen zijn. Een goed voorbeeld daarvan zijn schuifdeuren. Bij de Graaf Kasten maken we de schuifdeuren  voor elke kast op maat. Wij zorgen ervoor dat de garderobekast schuifdeuren precies op maat gemaakt worden zodat ze perfect aansluiten bij jouw interieur. De garderobekast schuifdeuren zijn makkelijk open te schuiven en zorgen ervoor dat er geen extra ruimte nodig is voor het plaatsen van de kasten. Naast de standaard kasten biedt De Graaf Kasten ook schuifdeurkasten op maat. Het is mogelijk om zowel draaideuren als schuifdeuren bij de kast te nemen. Neem gerust contact met ons op voor extra info en overige details!

Inbouw garderobekast

Wil jij de ruimtes in jouw huis optimaal benutten? Wij begrijpen dit maar al te goed en daarom kunnen wij voor jou een inbouw garderobekast maken. Deze zal geheel op maat worden gemaakt en kan gemakkelijk in of aan de muur worden bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de inbouw garderobekast één geheel wordt met de muur wat een strak uiterlijk geeft.

Garderobekasten

Heb je een vraag over onze garderobekasten op maat?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een garderobekast bij de Graaf Kasten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

 

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om je garderobekast te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn garderobekast retouren?

Materialen die wij speciaal voor jouw garderobekast hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn aankoop?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Kan er bij een grote garderobe ruimte een inloopkast worden ingebouwd?

Ja, er kan een luxe inloopkast gebouwd worden. Inbouw garderobekasten zijn ook geschikt om op maat te laten maken in die ene hoek waar je de kast kwijt wilt. Zowel garderobekast schuifdeuren als draaideuren zijn mogelijk.  

Wat is de levertijd van mijn garderobekast op maat?

Vanaf het moment van inmeten kan je circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten en meubels exact op maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen je om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn garderobekast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, je kan de garderobekast in verschillende maten verkrijgen. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren en maten die je kunt uitkiezen voor de ideale kast.

Back To Top