skip to Main Content

De Graaf BV - Garderobekast op maat gemaakt

Garderobekasten op maat

U besteedt graag aandacht aan uw kleding. Voor elk jaargetijde en voor elke gelegenheid heeft u wel wat leuks en passends om aan te trekken. Om al die kleding netjes en veilig op te bergen heeft u uiteraard goede garderobekasten nodig. Elk huis is op een andere manier gebouwd en heeft unieke indelingen. Dit brengt dan soms ook de nodige uitdagingen met zich mee. Een grote kans dat een kant en klare kast niet de precieze afmeting heeft die perfect in de gewenste kamer past. De Graaf biedt u garderobekasten op maat of een inbouw garderobekast die speciaal voor uw gewenste ruimte wordt gebouwd. Kijk naar de mogelijkheden die De Graaf u kan bieden.

Handig, zo een garderobekast op maat!

In een bijzondere ruimte past alleen een ontwerp kast dat speciaal voor die ruimte gemaakt is. Want alleen dan past het precies. Garderobekasten op maat gebruiken daardoor de ruimte zelfs efficiënter waardoor u de kleding beter kwijt zult kunnen. Bij het maken van een garderobekast op maat is niet alleen de efficiëntere ruimteverdeling een belangrijk punt. Ook de mogelijkheid tot keuze van materialen en kleuren is een belangrijk voordeel. Zo weet u zeker dat de nieuwe op maat gemaakte garderobekast precies bij uw kleding, uw kamer en uzelf past.

Garderobekasten op maat onder een schuine wand

Zeker in een bijzonder en zelf ontworpen huis valt het niet altijd mee de juiste kast aan te schaffen om uw kostbare kleding in op te bergen. Onder een schuine wand, bijvoorbeeld. De standaardoplossingen passen hier niet. En u kunt toch moeilijk al uw kleding op een stoel of op de grond leggen. Toch ligt de oplossing voor de hand: U kunt een garderobekast op maat laten maken. De garderobekasten worden op zo een manier gemaakt dat zelfs de moeilijkste hoekjes efficiënt worden benut.

Garderobekast schuifdeuren

Mooi al die garderobekasten op maat, maar dan moet natuurlijk ook wel de deuren gemakkelijk open kunnen. Dat klopt! En daar is een perfecte oplossing voor, garderobekast schuifdeuren,  Deze schuifdeuren kunnen speciaal voor elke garderobekast gemaakt worden zodat u nooit bang hoeft te zijn dat u uw garderobekast deuren niet open krijgt. Wij zorgen ervoor dat de garderobekast schuifdeuren precies op maat gemaakt worden zodat ze perfect aansluiten bij uw interieur. De garderobekast schuifdeuren zijn makkelijk open te schuiven en zorgen ervoor dat er geen extra ruimte nodig is voor het plaatsen van de kasten. Naast garderobekasten op maat biedt De Graaf u ook schuifdeurkasten op maat. Die zowel bestemd zijn als garderobekast, maar ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Inbouw garderobekast

Wilt u uw ruimtes in uw huis optimaal benutten? Wij begrijpen dit maar al te goed en bieden u daarom de inbouw garderobekast. Een inbouw garderobekast wordt geheel op maat voor u gemaakt en kan gemakkelijk in of aan de muur worden gevestigd. Laat de inbouw garderobekast zo maken dat hij precies past bij uw interieur. Dit zorgt ervoor dat de inbouw garderobekast één geheel wordt met uw muur wat een strak uiterlijk geeft en waardoor de ruimte efficiënt benut wordt.

Garderobekasten

Mogelijkheden

De Graaf biedt u verschillende inbouw garderobekasten voor verschillende ruimtes. Beschikt u over veel garderobe ruimte? Dan kan er een luxe inloopkast voor u gebouwd worden. Inbouw garderobekasten zijn ook geschikt om op maat te laten maken in die ene hoek waar u de kast kwijt wilt. Zowel garderobekast schuifdeuren als draaideuren zijn mogelijk.  

Heeft u een vraag over onze diverse garderobekasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over een ingebouwde garderobekast, garderobekast op maat of garderobekast schuifdeuren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top