skip to Main Content

De Graaf levert maatwerk badkamerkasten van de allerhoogste kwaliteit. Gebruiksgemak, kwaliteit en design gaan bij ons hand in hand. Daar staan we om bekend.

Het probleem van de meeste badkamers is de ruimte. Vaak is een badkamer niet direct geschikt voor de standaard meubels die u in de winkel kunt kopen. U kunt overwegen om de complete badkamer te verbouwen maar een betaalbare oplossing  is het op maat laten maken van uw badkamermeubels. De unieke meubels van De Graaf passen altijd precies en maken van uw badkamer een oase aan rust.

Met op maat gemaakte badkamermeubelen bedoelen wij natuurlijk dat alle voorzieningen kunnen worden ingebouwd. Zo hoeft u nergens meer naar te kijken. Door de diversiteit aan maten en stijlen hebben we bovendien voor ieder wat wils. Dus of u nu kiest voor een strakke of klassieke uitstraling, bij De Graaf bent u aan het juiste adres. 

Badkamerkast of wastafel op maat

Naast het efficiënte ruimtegebruik is het naar eigen smaak ontwerpen van uw badkamerkast of wastafel een bijkomend voordeel. U kiest naar eigen smaak de materialen en de kleuren die het beste aansluiten bij uw ideeën. Het is duidelijk dat op maat gemaakte badkamerkasten de meest ideale oplossing zijn om ook in de badkamer alles netjes op te bergen.

Back To Top