skip to Main Content
Woonkamerkast Op Maat
Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Slaapkamerkast Met Ingebouwde Tv
Inloopkast Op Maat Laten Maken
Bedombouw Op Maat Gemaakt
Boekenkast Op Maat
De Graaf - Kasten Op Maat, Kamer Ensuite
Op Maat Gemaakte Slaapkamerkast

Elke ruimte in uw huis heeft een eigen uitstraling. Voor de ene kamer is een praktische kast meer geschikt dan in een andere kamer. In de woonkamer is het wel zo prettig als een kast er ook een beetje mooi uitziet. Bij De Graaf BV gaan een mooie uitstraling en functionaliteit altijd samen. Een betere partij kunt u niet treffen!

Aan welke kwaliteitseisen moet een maatkast voldoen?

Een maatkast moet natuurlijk aan de nodige kwaliteitseisen voldoen. Dat is bij De Graaf BV geen enkel probleem. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en verkopen van kasten en beschikt bovendien over een eigen fabriek. Daarmee zijn maatwerk kasten op maat een unieke aankoop waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. Dat is een prettige wetenschap als u op zoek bent naar een nieuwe kast voor in huis.

Voor welke ruimtes is een maatwerk kast geschikt?

Door onze jarenlange ervaring weten we precies per kamerwelke type kasten het beste passen. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe badkamer volledig in moderne stijl? Dan kunnen wij u volwaardig adviseren over de do’s en de don’ts met de huidige inrichting. Hier een greep uit de vele mogelijkheden:

Profiteer van talloze voordelen

Voor kwaliteit wordt uiteraard een prijs betaald. Wilt u een idee krijgen van de kosten voor een maat kast in uw woning? Schroom dan niet om een offerte op te vragen. Deze heeft u binnen 24 uur in huis. Daarnaast heeft u bij ons in elk geval altijd garantie op uw aankoop en een bestelling wordt altijd snel geleverd. Daar hoeft u zich geen moment zorgen om te maken!

Heeft u een vraag over onze kasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over een kast op maat uit de regio´s Gouda, Breda, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zuid Holland, Zoetermeer, Dordrecht en Westland of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top