skip to Main Content

Wij maken zweefdeurkasten op maat

Wilt u een opgeruimde woon- of slaapkamer en bent u hiervoor op zoek naar een praktische en ruime kast? Heeft u dan al eens gedacht aan een zweefdeurkast op maat? Deze functionele kast is uitstekend geschikt om al uw spullen of rommel in op te bergen. Aangezien deze kasten op maat te maken zijn, belooft elke kamer in huis er weer opgeruimd uit te zien!

Een ruim aanbod van zweefdeurkasten op maat

Zweefdeurkasten op maat worden gemaakt door De Graaf BV. Dit gebeurt op een zorgvuldige wijze en in een eigen fabriek. Juist omdat de lijnen daardoor kort zijn, heeft u een kast op maat altijd snel in huis. Als geen ander weet De Graaf BV uw wensen om te zetten in een schitterende zweefkast.

Zweefkasten op maat tegen een scherpe prijs

Bij De Graaf BV profiteert u altijd van een ruim aanbod van houtsoorten. De kasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. Schroom niet om langs te komen in de showroom om een indruk te krijgen van de kasten die al gemaakt zijn. Bovendien helpt dit u bij het maken van een keuze voor uw droomkast. Laat daarom uw huis stralen met een prachtige zweefdeurkast!

Back To Top