skip to Main Content

Zweefdeurkasten

Zweefdeurkasten kunnen op verschillende manieren aantrekkelijk zijn, het zorgt voor een strak interieur en een frisse uitstraling. Een zweefdeurkast zorgt voor een opgeruimde uitstraling en voor meer ruimte in uw kamer. Daarnaast kunnen de zweefdeurkasten voorzien worden van een spiegel aan de voorzijde van de kast als u daarvoor kiest, zo kunt u gelijk nakijken of u tevreden bent met uw outfit. De Graaf BV biedt u verschillende zweefdeurkasten in alle vormen en maten. Hieronder kunt u lezen over de opties van het op maat laten maken van uw zweefkast.

zweefdeurkast - open

Zweefdeurkast op maat

Wilt u een opgeruimde woon- of slaapkamer en bent u hiervoor op zoek naar een praktische en ruime kast? Heeft u dan al eens gedacht aan een zweefdeurkast op maat? Naast de kwaliteit die wij willen leveren voor onze zweefdeurkasten, willen wij ons ook onderscheiden door van uw wensen realiteit te maken. Heeft u een eigen idee over hoe uw ideale zweefdeurkast er uit hoort te zien? De Graaf BV levert ook zweefdeurkasten op maat, wij gaan met de klant een traject aan waarin wij de ideale zweefdeurkast creëren en die in ieder huis en iedere ruimte een frisse uitstraling kan geven. Heeft u al een kijkje genomen in ons assortiment voor kasten op maat en heeft u hier een kast gevonden die aan uw wensen voldoet maar zou u de afmetingen willen aanpassen voor uw ruimte? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om uw ideale zweefdeurkast te kunnen plaatsen.

Laten we samenwerken aan uw zweefdeurkast op maat. De Graaf BV neemt uw wensen in behandeling en wij voeren het uit in onze eigen fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij precies uw wensen kunnen realiseren en dat u het eindresultaat dan ook snel in huis heeft. De kasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. Schroom niet om langs te komen in de showroom om een indruk te krijgen van de kasten die wij op voorraad hebben. Bovendien helpt dit u bij het maken van een keuze voor uw droomkast. Laat daarom uw huis stralen met een prachtige zweefdeurkast!

Ons assortiment aan zweefdeurkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse zweefdeurkasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden of kijk op onze pagina voor praktijkvoorbeelden om een goede indruk te krijgen van onze zweefdeurkasten. Wij hebben een breed assortiment dat wij combineren met scherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten kasten in alle vormen, maten en materialen. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale zweefkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Neem naast de zweefkasten ook eens een kijkje naar onze wandkasten!

Heeft u een vraag over onze zweefdeurkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over zweefdeurkasten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze zweefdeurkasten

Wat kost het bezorgen van een zweefdeurkast?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn zweefdeurkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn zweefdeurkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde zweefdeurkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn zweefdeurkast geregeld?

Omdat wij alle kasten en meubels exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn zweefdeurkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw zweefdeurkast in verschillende maten verkrijgen. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren en maten die u kunt uitkiezen voor uw ideale kast.

Back To Top