skip to Main Content

Vouwdeurkasten

Het is niet altijd even makkelijk om een kast uit te zoeken. Er zijn namelijk zoveel soorten, en welke past waar? Sommige ruimtes zijn te klein om er bijvoorbeeld een draaideurkast te plaatsen. Hoe vervelend is het als u moeilijk de deuren van uw kast kunt openslaan? In dit geval is een vouwdeurkast uitermate geschikt voor deze ruimte. Een vouwdeurkast is eigenlijk een combinatie tussen een schuif- en draaideur in één. De kast bespaard op een praktische en stijlvolle manier ruimte. Halverwege de deur klapt deze opnieuw in als je deze opentrekt, waardoor er dus geen hele deuren worden opengeslagen.

De Graaf Vlaardingen - Draaideurkast op maat, hoogglas wit

Vouwdeurkast op maat

Bent u klaar met al die rommeltjes overal en wilt u dat uw huis er strak uitziet? Heeft u er dan wel eens over nagedacht om een vouwdeurkast aan te schaffen? Een vouwdeurkast bestaat uit enkele of dubbele vouwdeuren die in een handomdraai open of dicht gaan. De Graaf probeert zich te onderscheiden, wij bieden u dus geen standaard vouwdeurkast. Elk onderdeel van de kast wordt volledig op maat gemaakt. De vouwdeurkasten van De Graaf bestaan uit hoogwaardige kwaliteit met softclosing, geïntegreerd in het scharnier. Dit zorgt ervoor dat de deuren fluisterzacht sluiten. Zo kunt uw partner of uw kinderen gerust doorslapen zonder enig lawaai. Bij het kiezen van een vouwdeurkast heeft u een royale keuze in kleuren en soorten deuren. Wat te denken van deuren van glas, met aluminium omlijsting, of juist klassiek met een markante profilering?

Service

Laten we samenwerken aan uw vouwdeurkast op maat. De Graaf BV neemt uw wensen in behandeling en wij voeren het uit in onze eigen fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij precies uw wensen kunnen realiseren en dat u het eindresultaat dan ook snel in huis heeft. De vouwdeurkasten worden tegen een scherpe prijs ontworpen en gebouwd. Naast de vouwdeurkasten leveren wij ook schuifdeurkasten. Is dit wat voor u? Neemt u dan gerust een kijkje op de schuifdeurkast pagina. Zo kunt u een beter beeld krijgen en helpt het u bij het maken van een keuze voor uw droomkast.

Heeft u een vraag over onze vouwdeurkast?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze vouwdeurkasten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Back To Top