skip to Main Content

Ben je op zoek naar een speelgoedkast om het rondslingerende speelgoed van jouw kleintjes op te bergen? Bij De Graaf Kasten maken we graag een speelgoedkast op maat voor je! Een speelgoedauto hier, een boekje daar: misschien ziet jouw woonkamer er ook weleens uit als één groot speelparadijs. Leuk voor de kinderen, maar we kunnen ons voorstellen dat een overzichtelijke en opgeruimde woonkamer net iets fijner is. Met een speelgoedkast van De Graaf Kasten kun je een complete opbergoplossing naar wens samenstellen, we bieden je eindeloze mogelijkheden!

Speelgoedkast op maat

Een speelgoedkast is een belangrijk onderdeel van je interieur. Of deze nu in een kinderkamer staat of midden in de woonkamer: de kast bepaalt voor een groot deel de uitstraling in de kamer. Bij De Graaf Kasten hebben we specialisten in huis die jouw droomkast vormen en produceren. Vóórdat de kast bij je geplaatst wordt, komt er altijd een ervaren monteur bij je langs om de kast in te meten. Later wordt de kast tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst door onze uitstekende montageservice.

speelgoedkast

Inspiratie voor jouw speelgoedkast

Een speelgoedkast biedt verschillende mogelijkheden, misschien meer dan je zelf durft te bedenken. Daarom geven we je bij De Graaf Kasten graag wat inspiratie en ideeën mee:

  • Aparte vakken of bakken
  • Schuifdeuren
  • Ingebouwde kast, bijvoorbeeld onder een trap of in een nis
  • De kast als roomdivider
  • Dressoir als speelgoedkast

Speelgoedkast combineren

Wil je jouw ruimtes organizen maar heb je liever geen kast voor alléén speelgoed? Combineer dan de opslagmogelijkheden van jouw kast op maat. Bij De Graaf Kasten maken we namelijk veel meer dan alleen speelgoedkasten. Kies bijvoorbeeld voor een gangkast met extra opslagruimte voor speelgoed, of voeg extra vakken of bakken toe aan een boekenkast. Zo heb je maar één meubel nodig om meerdere dingen op te bergen!

Bezoek De Graaf Kasten

Heb je vragen over jouw speelgoedkast op maat of wil je meer inspiratie opdoen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Hier staan verschillende kasten opgesteld ter inspiratie en staan onze experts klaar om je te adviseren. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Back To Top