skip to Main Content
Hoekkasten
Schuifkast Op Maat
Schuifdeurkast Op Maat, De Graaf Vlaardingen - Nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar een volledig op maat gemaakte schuifdeurkast, ofwel een kast met schuifdeuren? Dan bent u bij De Graaf aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw eigen meubel ontwerpen. Van een grote tot een kleine variant en van een kasten onder een schuin dak tot een met spiegeldeuren. Het kan bij ons allemaal, hierdoor krijgt u de maatwerk schuifdeur kast waarvan u altijd al droomde!

Schuifdeurkast op maat

Maatwerk schuifdeurkasten

Net een paar centimeter ruimte over? Of toch niet de ideale indeling? Bij een standaard kast moet u toch vaak enkele concessies doen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een kast met schuifdeuren op maat te laten maken. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Een schuifdeurkast op maat past precies op een plek waar u wilt, daarbij kunt u moeiteloos al uw spullen, kleding en andere accessoires kwijt.
  • Verschillende soorten schuifdeurkasten mogelijk zoals een schuine wand kast of een schuifdeur voor een kastenwand. Niets is te gek of teveel gevraagd!
  • Bepaal zelf de kleuren en de afmetingen van de schuifdeurkast op maat.
  • Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw woning.

Service voor schuifdeurkasten

Bij een schuifdeurkast op maat kiest u niet alleen voor top kwaliteit maatwerk, maar ook voor een hoge mate van service. Als eerste gaan we aan de slag met de tekeningen voor uw kast met schuifdeuren. Na deze tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien. Wanneer u hier volledig tevreden over bent, gaan we aan de slag met de productie van de schuifdeurkast. Wanneer deze helemaal af is, sturen we een montageteam om het meubel in uw woning te plaatsen. Zo kunnen we voor iedereen de ideale schuifdeurkast leveren die aansluit op de gewenste uitstraling. Als het gaat om kast schuifdeuren bent u bij ons dus op het juiste adres!

Schuifdeurkast op maat prijs

Een veelgestelde vraag is wat nu een schuifdeurkast op maat kost. De prijs van maatwerk meubels kunnen we niet direct benoemen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de gewenste breedte, hoogte en diepte van de kast. Ook spelen uw andere wensen een rol, denk aan materiaalgebruik en accessoires. Bent u benieuwd naar de prijs van uw droom schuifdeurkast op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Ons assortiment aan schuifdeuren voor kast

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse schuifdeurkasten. Kom langs om inspiratie op te doen en om uw droomkast te vinden. Hier staan diverse kasten opgesteld, zodat u gelijk een goed beeld krijgt van bijvoorbeeld een schuifdeurkast. Binnen de kortste keren heeft u uw de schuifdeuren kast van uw dromen dus thuis staan.

Heeft u een vraag over onze schuifdeurkasten?

Wilt u meer informatie, of heeft u een vraag over onze kasten op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze schuifdeurkasten

Wat kost het bezorgen van een schuifdeurkast?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn schuifdeurkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn schuifdeurkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde schuifdeurkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn schuifdeurkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn schuifdeurkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw schuifdeurkast in verschillende maten verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om een kast voor onder een schuin dak te maken. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren die u kunt uitkiezen voor uw ideale schuifdeurkast.

Back To Top