skip to Main Content

Schuifdeurkast op maat

Bent u op zoek naar een volledig op maat gemaakte schuifdeurkast? Dan zijn de schuifdeurkasten van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV biedt schuifdeurkasten op maat aan. Bij ons kunt u uw eigen schuifdeurkasten ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit of je nu een grote of kleine schuifdeurkast wilt. Of als je een schuifdeurkast wilt voor onder een schuin dak. Het kan bij ons allemaal. U kunt uw schuifdeurkast bij ons helemaal zelf vormgeven.

Schuifdeurkasten

Bij ons kunt ervoor kiezen om een schuifdeurkast op maat te laten maken. Bij ons kunt u een schuifdeurkast laten maken die precies past op een plek waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw spullen, kleding en andere accessoires kwijt kunt. Doordat de schuifdeurkasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. U kunt bij ons ook verschillende schuifdeurkasten laten maken, zoals een schuifdeurkast voor onder een schuin dak of een schuifdeur voor een kastenwand. Bij ons is niets te gek of teveel gevraagd. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleurenWij hebben ons eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw schuifdeurkast binnen een korte periode voor u maken. U hoeft zo niet te lang op uw schuifdeurkast te wachten.

Service voor schuifdeurkasten

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de schuifdeurkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw schuifdeurkast maken. Als de schuifdeur kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de schuifdeur kast te plaatsen in uw woning. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale schuifdeurkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling.

Ons assortiment aan schuifdeurkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse schuifdeurkasten, zoals een schuifdeurkast voor onder een schuin dak of een schuifdeur voor een kastenwand. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Wij hebben verschillende kasten die je op maat kan laten maken. Wilt u meer over deze kasten weten? Neemt u dan een kijkje bij onze kasten op maat.

Heeft u een vraag over onze schuifdeurkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze schuifdeurkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top