skip to Main Content
Hoekkasten
Schuifkast Op Maat
Schuifdeurkast Op Maat, De Graaf Vlaardingen - Nabij Rotterdam

Ben jij op zoek naar een schuifkast op maat of een volledig op maat gemaakte schuifdeurkast? Dan ben je bij de Graaf Kasten aan het juiste adres. Bij ons kan je een schuifkast precies naar eigen wens ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van kleine schuifdeurkasten op maat naar buitengewoon grote schuifkasten op maat. Heb je een schuine wand waar de kast onder moet? Geen probleem! Het kan bij ons allemaal, hierdoor krijg jij de maatwerk schuifdeur kast waarvan je altijd al droomde!

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast op maat

Bij een standaard kast moet je vaak concessies doen. Zo blijft bij de ene kast een paar centimeter ruimte over of heb je net niet de juiste verhouding hangvakken en legvakken. Als je bij ons een kast op maat laat maken, heb je geen last van deze problemen. We zetten alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Een schuifdeurkast op maat past precies op de plek waar jij wilt. Bovendien maakt een op maat gemaakte schuifdeurkast efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte
  • Je kan moeiteloos al je spullen, kleding en accessoires kwijt aangezien jij de maat van je schuifkast bepaald.
  • Eindeloos veel mogelijkheden zoals een schuine wand kast of een schuifdeur voor een kastenwand. Niets is te gek of te veel gevraagd!
  • Bepaal zelf de kleuren en de afmetingen van de schuifdeurkast op maat.

Service voor schuifdeurkasten

Bij een schuifdeurkast op maat kies je niet alleen voor topkwaliteit maatwerk, maar ook voor een hoge mate van service. We beginnen met een tekening van jouw ideale schuifkast op maat. Op basis van deze tekeningen krijg je een 3D projectie te zien. Als jij hier volledig tevreden over bent, beginnen wij met de productie. Daarna sturen wij een montageteam op de schuifkast op maat in jouw woning te plaatsen.  Zo kunnen we voor iedereen de ideale schuifdeurkast leveren die aansluit op de gewenste uitstraling. Als het gaat om kast schuifdeuren ben je bij ons dus op het juiste adres!

Schuifdeurkast op maat kosten

Een veelgestelde vraag is wat een schuifdeurkast op maat kost. De prijs van maatwerk meubels kunnen we niet direct benoemen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de gewenste breedte, hoogte en diepte van de kast. Ook spelen jouw wensen een rol, denk aan materiaalgebruik en accessoires. Ben je benieuwd naar de prijs van jouw droom schuifdeurkast op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Ons assortiment aan schuifdeurkasten

In onze showroom in Vlaardingen kan je een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse schuifdeurkasten. Kom langs om inspiratie op te doen en om jouw droomkast te vinden. Hier staan diverse kasten opgesteld, zodat je gelijk een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Binnen de kortste keren heb jij de schuifdeuren kast van je dromen thuis staan..

Contact

Wil je meer informatie, of heb je een vraag over onze kasten op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jou te helpen. Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl.

Veelgestelde vragen over onze schuifdeurkasten

Wat kost het bezorgen van een schuifdeurkast?

Het is mogelijk om je bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn schuifdeurkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor jou hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn schuifdeurkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde schuifdeurkast?

Vanaf het moment van inmeten kan je circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn schuifdeurkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen je om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn schuifdeurkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, de schuifdeurkasten zijn in verschillende maten verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om een kast voor onder een schuin dak te maken. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren die je kunt uitkiezen voor jouw ideale schuifdeurkast.

Back To Top