skip to Main Content
Hoekkasten
Schuifkast Op Maat
Schuifdeurkast Op Maat, De Graaf Vlaardingen - Nabij Rotterdam

Schuifdeurkast op maat

Bent u op zoek naar een volledig op maat gemaakte schuifdeurkast, ofwel een kast met schuifdeuren? Dan zijn de schuifdeurkasten van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV biedt schuifdeurkasten op maat aan. Bij ons kunt u uw eigen schuifdeurkasten ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit of je nu een grote of kleine schuifdeurkast wilt. Of als u een schuifdeurkast voor uw kleding wilt onder een schuin dak. Het kan bij ons allemaal. U kunt uw schuifdeurkast bij ons helemaal zelf vormgeven. Hierdoor krijgt u die schuifdeuren kast waarvan u altijd al droomde!

Schuifdeurkasten

Bij ons kunt ervoor kiezen om een schuifdeurkast, ofwel een kast met schuifdeuren, op maat te laten maken. Bij ons kunt u een schuifdeurkast laten maken die precies past op een plek waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw spullen, kleding en andere accessoires kwijt kunt. Doordat de schuifdeuren voor kast bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. U kunt bij ons ook verschillende schuifdeurkasten laten maken, zoals een schuifdeurkast voor onder een schuin dak of een schuifdeur voor een kastenwand. Bij ons is niets te gek of teveel gevraagd. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleurenWij hebben ons eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw schuifdeurkast binnen een korte periode voor u maken. U hoeft zo niet te lang op uw kast met schuifdeuren te wachten. Binnen de kortste keren heeft u uw de schuifdeuren kast van uw dromen dus thuis staan. Bekijk ook eens onze wandkasten.

Service voor schuifdeurkasten

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de schuifdeurkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw schuifdeurkast maken. Als de schuifdeur kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de schuifdeur kast te plaatsen in uw woning. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale schuifdeurkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Als het gaat om kast schuifdeuren bent u bij ons dus op het juiste adres!

Ons assortiment aan schuifdeuren voor kast

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse schuifdeurkasten, zoals een schuifdeurkast voor onder een schuin dak of een schuifdeur voor een kastenwand. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Wij hebben verschillende kasten die je op maat kan laten maken. Wilt u meer over deze kasten weten? Neemt u dan een kijkje bij onze kasten op maat of schuifkasten. Voor kast schuifdeuren bent u bij De Graaf dus op het juiste adres!

Heeft u een vraag over onze schuifdeurkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze schuifdeurkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze schuifdeurkasten

Wat kost het bezorgen van een schuifdeurkast?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn schuifdeurkast retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn schuifdeurkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde schuifdeurkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn schuifdeurkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn schuifdeurkast in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw schuifdeurkast in verschillende maten verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om een kast voor onder een schuin dak te maken. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren die u kunt uitkiezen voor uw ideale schuifdeurkast.

Back To Top