skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
Schuine Kasten

Heeft u ruimtes in huis met een schuin dak? De meeste standaard kasten zijn niet geschikt om onder een schuine wand te plaatsen, met onbenutte ruimte tot gevolg. Om optimaal gebruik te maken van alle ruimtes in huis bieden we daarom kasten op maat aan, speciaal voor schuine wanden. U kunt uw kast met schuine wand helemaal zelf samenstellen: bij onze kasten op maat is alles mogelijk!

Kasten schuine wand

De oplossing voor uw ruimtes: kast op maat schuine wand

De meeste huizen in Nederland hebben er mee te maken: schuine wanden onder daken. Veel mensen zien dit als loze ruimte. Zonde, want een kast op maat lost dit probleem direct op! Zoals de naam al zegt kunnen we een kast op maat helemaal naar wens produceren. Voor alle afmetingen en vormen, dus ook een schuine wand. Zo past uw kast precies op de plak waar u hem wilt hebben!

Service inbouwkast schuine wand

Kiest u voor een kast op maat van De Graaf? Dan kiest u voor kwaliteit. Waar een standaard kast in miljoenen huishoudens terug te vinden is, is een kast op maat uniek en aangepast naar al uw wensen. Bij De Graaf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten maatwerk kasten en dat is terug te zien in alles wat we doen:

We hebben een eigen fabriek waar we al onze kasten produceren. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen.

We kunnen uw schuine wand inbouwkast binnen een korte periode maken.

Op basis van uw ideeën voor uw kast op maat maken wij allereerst een tekening. Daarnaast krijgt u een projectie in 3D te zien, om u een nog beter beeld te geven van uw kast op maat met schuine wand. Pas als u helemaal tevreden bent gaan we aan de slag met de productie!

Als de kast helemaal gereed is sturen we een montageteam om de kast met schuine wand te plaatsen in uw woning. Zo weet u dat alles tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst wordt.

Maatwerk inloopkast met schuine wand

Wilt u graag een inloopkast maken in een ruimte met een schuine wand? De Graaf BV draait hier de handen niet voor om en maakt uw ideale walk-in closet. Samen kijken we naar de wensen en eisen waaraan uw kledingkast aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid lades en het hanggedeelte waar u mee te maken heeft. Benieuwd hoe uw ideale inloopkast mét schuine wand eruit komt te zien? Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij helpen u graag verder.

Kasten schuine wand

Inspiratie voor uw kast met schuine wand? Ontdek de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze maatwerk kasten met schuine wand? Kom dan langs in onze showroom in Vlaardingen. Hier staan diverse kasten opgesteld, zodat u gelijk een goed beeld krijgt van bijvoorbeeld een schuine kast voor op zolder. Ook ziet u hier alle kleuren en materialen in het echt! Onze showroom is maandag te bezoeken op afspraak en van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Vragen & contact

Wilt u meer informatie, of heeft u een vraag over onze kasten met schuine wand? Neem dan contact met ons op. Ons team met specialisten staat altijd klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze Schuine wandkasten

Wat kost het bezorgen van een kast onder een schuine wand?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kast voor onder een schuine wand retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kast voor onder een schuine wand op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde kast voor onder een schuine wand?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn kast voor onder een schuine wand geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Back To Top