skip to Main Content
Schuine Kasten

Kasten schuine wand

Wilt u een kast met schuine wand kopen? Als u een bijzondere woning heeft, dan loopt u zo nu en dan tegen praktische problemen aan. Bijvoorbeeld als er in uw huis veel schuine wanden zijn. Dan zijn de kasten voor een schuine wand van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV biedt kasten met schuine wanden op maat aan. Zo kunt u ook gewoon een kast onder schuin dak hebben. Bij ons kunt u uw eigen kast met schuine wand ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit of je nu een grote of kleine kast wilt, moderne of unieke. U kunt uw kast bij ons helemaal zelf vormgeven. Zo hoeft u niet meer bang te zijn voor onbenutte ruimtes. Voor een schuin dak kast of een schuifdeur met schuine wand bent u bij De Graaf BV dus op de juiste plek!

De Graaf Vlaardingen draaideurkast op maat schuine wand

Kast met schuine wand op maat kopen

Vaak is het zo dat meubelzaken weinig oplossingen bieden die in de schuine hoeken van uw kamer passen. Dan is het moeilijk om kastruimte te vinden. Wij hebben hiervoor de juiste oplossing. Bij ons kunt u namelijk ervoor kiezen om kasten voor een schuine wand op maat te laten maken. Zo past uw kast precies op de plek waar u hem wilt hebben.  Doordat de kasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte of dat hij niet onder de schuine wand past. Verder zien wij graag tevreden klanten en willen wij u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. Voor een schuin dak kast bent u bij De Graaf BV dus op de juiste plek!

Service

Bent u van plan een kast met schuine wand op maat te kopen? Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kunnen uw schuine wand kast hierdoor binnen een korte periode maken. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw kast maken. Als de kast helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de kast met schuine wand te plaatsen in uw woning. Zo kunt u ook gewoon een kast onder schuin dak hebben!

Ons assortiment aan kasten schuine wand

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse schuine wand kasten, zoals een schuine kast voor op de zolder. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Of u nou een woonkamer kast op maat wilt of een kastenwand op maat. Bij ons heeft u een ruime keuze. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een schuifdeur met schuine wand halen die perfect bij uw kast past. Voor een schuin dak kast bent u bij De Graaf BV dus op de juiste plek!

Heeft u een vraag over onze kasten schuine wand?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze kasten of schuifdeuren met schuine wand op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze Schuine wandkasten

Wat kost het bezorgen van een kast onder een schuine wand?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kast voor onder een schuine wand retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kast voor onder een schuine wand op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde kast voor onder een schuine wand?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn kast voor onder een schuine wand geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Back To Top