skip to Main Content

Kast schuine wand – De Graaf Vlaardingen

Als u een bijzondere woning heeft, met veel bijzondere vertrekken, dan loopt u zo nu en dan tegen een praktisch probleem aan. Uw huis heeft bijvoorbeeld allerlei schuine kanten, omdat er vertrekken meteen onder het schuine dak zitten. De schuine kanten geven een spannend en sfeervol effect aan de kamer, maar stellen u ook voor een probleem: hoe kunt u daar een mooie kast zetten?

Kast onder een schuin dak gemaakt - De Graaf

Kast onder schuine wand

In de meubelzaken ziet u maar weinig oplossingen die in de schuine hoek van uw kamer passen. Toch heeft u kastruimte nodig, er moeten nu eenmaal allerlei spulletjes netjes opgeborgen worden. De oplossing is gelukkig niet moeilijk: U laat de kast onder de schuine wand gewoon op maat maken.

Op maat een kast onder een schuin dak

Bij een kast op maat kunt u een oplossing realiseren die precies past in uw huis en uw kamer. Dat betekent een efficiënt gebruik van de ruimte, een mogelijkheid om spullen netjes op te bergen of neer te zetten. En natuurlijk is een schuine wand kast op maat helemaal af te stellen op uw voorkeurskleuren en voorkeursmaterialen. De kast onder een schuin dak wordt daarmee een persoonlijke oplossing. En dat zit altijd goed.

Back To Top