skip to Main Content

Kasten schuine wand

Als u een bijzondere woning heeft, dan loopt u zo nu en dan tegen praktische problemen aan. Bijvoorbeeld als er in uw huis veel schuine wanden zijn. Dan zijn de kasten voor een schuine wand van De Graaf BV in Vlaardingen iets voor u. De Graaf BV biedt kasten met schuine wanden op maat aan. Bij ons kunt u uw eigen kast met schuine wand ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit of je nu een grote of kleine kast wilt, moderne of unieke. U kunt uw kast bij ons helemaal zelf vormgeven. Zo hoeft u niet meer bang te zijn voor onbenutte ruimtes.

De Graaf Vlaardingen draaideurkast op maat schuine wand

Kast met schuine wand op maat

Vaak is het zo dat meubelzaken weinig oplossingen bieden die in de schuine hoeken van uw kamer passen. Dan is het moeilijk om kastruimte te vinden. Wij hebben hiervoor de juiste oplossing. Bij ons kunt u namelijk ervoor kiezen om kasten voor een schuine wand op maat te laten maken. Zo past uw kast precies op de plek waar u hem wilt hebben.  Doordat de kasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte of dat hij niet onder de schuine wand past. Verder zien wij graag tevreden klanten en willen wij u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren.

Service

Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kunnen uw schuine wand kast hierdoor binnen een korte periode maken. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw kast maken. Als de kast helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de kast met schuine wand te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan kasten schuine wand

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse schuine wand kasten, zoals een schuine kast voor op de zolder. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Of u nou een woonkamer kast op maat wilt of een kastenwand op maat. Bij ons heeft u een ruime keuze.

Heeft u een vraag over onze kasten schuine wand?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze kasten met schuine wand op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top