skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
Kasten Schuine Wand
Kasten Op Maat Schuine Wand
Kasten Schuine Wand
Kasten Schuine Wand
Kasten Op Maat Schuine Wand

Ruimte met een schuin dak?

Heb je ruimtes in huis met een schuin dak? De meeste standaard kasten zijn niet geschikt om onder een schuine wand te plaatsen, met onbenutte ruimte tot gevolg. Om optimaal gebruik te maken van alle ruimtes in huis bieden we daarom kasten op maat aan, speciaal voor schuine wanden. Je kunt jouw schuine kast helemaal zelf samenstellen: bij ons is alles mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een kledingkast onder een schuine wand laten inbouwen? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij maken de ideale inbouwkast onder je schuine wand.

Kasten schuine wand

De oplossing voor alle ruimtes: kast met schuine wand op maat

De meeste huizen in Nederland hebben er mee te maken: schuine wanden onder daken. Vooral op de eerste of tweede verdieping van huis. Veel mensen zien dit als loze ruimte. Zonde, want het is eenvoudig op te lossen. De ruimte is bijvoorbeeld geschikt voor een kledingkast met schuine wand. We maken een kast met schuine wand op maat, geheel naar wens. Zo past de kast precies op de plak waar je hem wilt hebben!

Service inbouwkast schuine wand

Kies je voor een kast op maat van De Graaf Kasten? Dan kies je voor kwaliteit. Bij De Graaf Kasten zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten maatwerk kasten en dat is terug te zien in alles wat we doen:

We hebben een eigen fabriek waar we al onze kasten produceren. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen.

We kunnen uw schuine wand inbouwkast binnen een korte periode maken.

Op basis van jouw ideeën voor je kast maken wij allereerst een tekening. Daarnaast krijgt je een projectie in 3D te zien, om een nog beter beeld te krijgen van de kast op maat met schuine wand. Pas wanneer je helemaal tevreden bent gaan we aan de slag met de productie!

Als de kast helemaal gereed is sturen we een montageteam om de schuine kast te plaatsen in jouw woning. Zo weet je dat alles tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst wordt.

Maatwerk inloopkast met schuine wand

Wil je graag een inloopkast maken in een ruimte met een schuine wand? De Graaf Kasten draait hier de handen niet voor om en maakt de ideale walk-in closet. Samen kijken we naar de wensen en eisen waaraan de inloopkast met schuine wand aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid lades en het hanggedeelte. Benieuwd hoe jouw ideale inloopkast mét schuine wand eruit komt te zien? Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij helpen je graag verder.

Kasten schuine wand

Inspiratie voor jouw kast met schuine wand? Ontdek de showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze maatwerk kasten met schuine wand? Kom dan langs in onze showroom in Vlaardingen. Hier staan diverse kasten opgesteld, zodat je gelijk een goed beeld krijgt van bijvoorbeeld een schuine kast voor op zolder. Ook zie je hier alle kleuren en materialen in het echt! Onze showroom is maandag te bezoeken op afspraak en van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Veelgestelde vragen over onze schuine wandkasten

Wat kost het bezorgen van een kast onder een schuine wand?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kast voor onder een schuine wand retouren?

Materialen die wij speciaal voor jou hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kast voor onder een schuine wand op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde kast voor onder een schuine wand?

Vanaf het moment van inmeten kun je circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn kast voor onder een schuine wand geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen je om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Back To Top