skip to Main Content
De Graaf - Kamer En Suite Op Maat Gemaakt, Klassiek
En Suite Kast Op Maat
En Suite Kast Op Maat

Kamer ensuite

Heb je oog voor een stijlvolle woning en ben je op zoek naar elementen met klasse, die van jouw woning iets bijzonders maken. Dan kan je zelf een ensuite maken. Een ensuite is combinatie van een voorkamer, de kamer aan de straatkant, en een achterkamer en wordt gescheiden door een of twee schuifdeuren. De ensuite kast is niet alleen een stukje afscheiding tussen twee vertrekken, maar is bovendien erg handig. Je kan er allerhande spullen in kwijt, zoals boeken, het glasservies, etc. De Graaf biedt de ensuite kast op maat aan. Bij ons kan je eigen en suite schuifdeuren ontwerpen.

Kamer ensuite op maat 

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de grootte, etc. van jouw ensuite. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om jouw kamer en suite schuifdeuren op maat te laten maken. Zo kan je een ensuite laten maken die precies past op een plek waar jij hem wilt hebben. En suite schuifdeuren geven je ook de mogelijkheid om je huishoudelijke spullen moeiteloos op te bergen. Wij vinden niets te gek of teveel gevraagd. Jij bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. Je kan bij ons keuze maken uit royale kleurenWij zien graag tevreden klanten en willen je daarom ook voorzien van al jouw wensen. Ook is het zo dat wij onze eigen fabriek hebben en daar al onze kasten maken. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen. Daardoor ben je te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kunnen jouw ensuite kast inclusief en suite schuifdeuren hierdoor binnen een korte periode maken.

kamer ensuite

Service

Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijg je een projectie in 3D te zien en als je dan helemaal tevreden bent, zullen wij jouw kamer ensuite maken. Als de ensuite kast helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de ensuite te plaatsen in jouw woning.

Wij bieden je verder ook een snelle service aan en de ensuite kast is van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar jouw ideeën en wanneer je dat zou willen, helpen wij meedenken.

Ons assortiment  

In onze showroom in Vlaardingen kan je een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse ensuite kasten, zoals een ensuite met schuifdeuren of een ensuite met normale deuren. Naast de ensuite kasten hebben wij ook andere op maat gemaakte kasten in onze showroom. Wij hebben voor iedereen wel een kast de aansluit op de ideale uitstraling. Wil je meer te weten komen over deze op maat gemaakte kasten? Kijk dan verder op de pagina kasten op maat.

Heb je een vraag over onze kamer ensuite?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze ensuites op maat of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen over onze En Suite kasten

Wat is een En Suite?

Een en suite is combinatie van een voorkamer, de kamer aan de straatkant, en een achterkamer en wordt gescheiden door een of twee schuifdeuren. De en suite kast is niet alleen een stukje afscheiding tussen twee vertrekken, maar is bovendien erg handig. U kunt er allerhande spullen in kwijt, zoals boeken, het glasservies, etc.

Hoe verloopt het proces wanneer ik een bestelling plaats?

Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw kamer en suite maken. Als de en suite helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de en suite te plaatsen in uw woning.

Kan ik mijn aankoop retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoelang heb ik garantie?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Is het mogelijk om schuifdeuren te plaatsen bij een En Suit?

Jazeker, u kunt bij ons ook en suites met schuifdeuren laten maken of met normale deuren. Wij vinden niets te gek of teveel gevraagd.

Back To Top