skip to Main Content

Kamer en suite

Heeft u oog voor een stijlvolle woning en bent u op zoek naar elementen met klasse, die van uw woning iets bijzonders maken. Dan kunt u zelf een en suite maken. Een en suite is combinatie van een voorkamer, de kamer aan de straatkant, en een achterkamer en wordt gescheiden door een of twee schuifdeuren. De en suite kast is niet alleen een stukje afscheiding tussen twee vertrekken, maar is bovendien erg handig. U kunt er allerhande spullen in kwijt, zoals boeken, het glasservies, etc. De Graaf BV in Vlaardingen biedt en suite kasten op maat aan. Bij ons kunt u uw eigen en suite ontwerpen.

Kamer en suite op maat

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. van uw en suite. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om uw kamer en suite op maat te laten maken. Zo kunt u een en suite laten maken die precies past op een plek waar u hem wilt hebben. Ook geeft een en suite u de mogelijkheid om uw huishoudelijke spullen moeiteloos op te bergen. U kunt bij ons ook en suites met schuifdeuren laten maken of met normale deuren. Wij vinden niets te gek of teveel gevraagd. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleurenWij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. Ook is het zo dat wij onze eigen fabriek hebben en daar al onze kasten maken. Het gehele ontwerp- en bouwproces ligt daarmee in onze handen. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Wij kunnen uw en suite hierdoor binnen een korte periode maken.

De Graaf - Kasten op maat, kamer ensuite

Service

Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw kamer en suite maken. Als de en suite helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de en suite te plaatsen in uw woning.

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de en suite kasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken

Ons assortiment  

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse en suite kasten, zoals een en suite met schuifdeuren of een en suite met normale deuren. Naast de en suite kasten hebben wij ook andere op maat gemaakte kasten in onze showroom. Wij hebben voor iedereen wel een kast de aansluit op de ideale uitstraling. Wilt u meer te weten komen over deze op maat gemaakte kasten? Kijkt u dan verder op de pagina kasten op maat.

Heeft u een vraag over onze kamer en suite?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze en suites op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze En Suite kasten

Wat is een En Suite?

Een en suite is combinatie van een voorkamer, de kamer aan de straatkant, en een achterkamer en wordt gescheiden door een of twee schuifdeuren. De en suite kast is niet alleen een stukje afscheiding tussen twee vertrekken, maar is bovendien erg handig. U kunt er allerhande spullen in kwijt, zoals boeken, het glasservies, etc.

Hoe verloopt het proces wanneer ik een En Suite wil bestellen?

Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw kamer en suite maken. Als de en suite helemaal af is, dan sturen wij een montage team om de en suite te plaatsen in uw woning.

Kan ik mijn En Suite retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoelang heb ik garantie op mijn En Suite op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde En Suite?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Is het mogelijk om schuifdeuren te plaatsen bij een En Suit?

Jazeker, u kunt bij ons ook en suites met schuifdeuren laten maken of met normale deuren. Wij vinden niets te gek of teveel gevraagd.

Back To Top