skip to Main Content

Kamer en suite

Wie oog heeft voor een stijlvolle woning is steeds op zoek naar elementen met klasse en grandeur, die van de woning iets bijzonders maken. En dan niet alleen in het interieur van de woning, maar in de woningelementen zelf. En gelukkig zijn die elementen beschikbaar.

De Graaf - Kasten op maat, kamer ensuite

Stijlvol

In de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw werden veel huizen gebouwd met een kamer ensuite. Tegenwoordig is dit weer helemaal bij de tijd, u ziet in steeds meer huizen dat stijlvolle elementen zoals een kamer ensuite weer worden ingebouwd, waardoor een ruimte naar believen kan worden verdeeld in twee aparte vertrekken, of als één vertrek kan worden gebruikt.

Een kamer en-suite maken

De belangrijkste kenmerken van een kamer en-suite zijn twee ensuite kasten, aan weerszijden van de kamer. Daar tussen bevinden zich schuifdeuren, vaak voorzien van een glazen paneel. Nog mooier, als de en-suite-deuren voorzien zijn van glas-in-lood, dan komt het stijlvolle ontwerp van het geheel nog mooier tot zijn recht. De ensuite kast is niet alleen een stukje afscheiding tussen twee vertrekken, maar is bovendien erg handig. U kunt er allerhande spullen in kwijt, zoals boeken, het glasservies of spelletjes voor de kinderen. Natuurlijk kunt u de kast ook laten openwerken, zonder deur, zodat er allerlei leuke spulletjes in kunnen worden uitgestald. Door een kamer en-suite te maken heeft u een bijzonder stijlvol element in uw woning.

Back To Top