skip to Main Content

Inloopkast op maat laten maken

Droomt u ook van een op maat gemaakte inloopkast waarin u uw kleding en accessoires overzichtelijk kunt opbergen? De Graaf BV in Vlaardingen heeft voor u de mooiste inloopkasten. Bij de Graaf BV kunt u uw eigen inloopkasten maken/ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit als of je nu een grote of kleine inloopkast wilt, een moderne of unieke. Of als u naar een inloopkast voor onder een schuindak zoekt. Het kan bij ons allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw inloopkast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Maar ook dat hij precies past op de plek waar u hem wilt plaatsen. Doordat u bij ons uw inloopkast zelf kunt vormgeven, kunt u uw woning zelf aanvullen met uw eigen creativiteit.

De Graaf - Inloopkast op maat, notelaar

Inloopkast op maat

Bij ons kunt u ervoor kiezen om een inloopkast op maat te laten maken. Dit is omdat u misschien specifieke afmetingen heeft waar u rekening mee moet houden. Doordat de inloopkasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleuren. Bij ons kan je ook terecht voor een inloopkast voor onder een schuin dak. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw inloopkast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw inloopkast te wachten.

Inloopkast service

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de inloopkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw inloopkast maken. Als de inloopkast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de inloopkast te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan inloopkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse inloopkasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale inloopkast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Wilt u naast de inloopkasten ook een andere kast op maat laten maken? Dan kunt u verder op de pagina kasten op maat kijken. Wie weet dat u daar nog een andere droomkast vindt voor in uw woning.

Heeft u een vraag over onze inloopkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze inloopkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top