skip to Main Content

Een inloopkast op maat laten maken

Om uw spullen netjes en overzichtelijk op te bergen heeft u in huis heel wat verschillende kasten nodig. Hoewel er kasten in allerlei soorten en maten te koop zijn, maken deze niet altijd optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, of geven ze u niet het overzicht dat u ervan verwacht. Een kast moet ruimte bieden, voor de spullen, maar ook voor het overzicht. Zo zijn inloopkasten ideaal.

De Graaf - Inloopkast op maat, notelaar

Inloopkast op maat van De Graaf Vlaardingen

Als u optimaal gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte dan kunt u een inloopkast op maat laten maken. Inloopkasten op maat hebben het voordeel dat ze precies de afmetingen hebben die u op de betreffende plek in uw woning nodig heeft. Heeft uw huis een aparte vorm, of apart gevormde delen, bijvoorbeeld onder het schuine dak? Dan kunt u een inloopkast onder de schuine wand laten maken. Ruimte die u anders nauwelijks efficiënt zou gebruiken tovert u zo om in een praktische en mooie inloopkast, waar u allerlei spullen of kledingstukken in kwijt kunt.

Inloopkasten op maat

Bij het ontwerp en het maken van de kast kunnen precies die houtsoorten worden gebruikt die passen bij uw huis en inrichting, zodat het allemaal een passend en esthetisch geheel wordt. Per slot van rekening moeten ook inloopkasten niet alleen praktisch, maar gewoon ook mooi zijn. Een inloopkast laten maken is zo gek nog niet!

Back To Top