skip to Main Content

Droomt u ook al jaren van een inloopkast of walk in closet waarin u uw kleding en accessoires overzichtelijk kunt opbergen? Vaak is dit eenvoudiger te realiseren dan u denkt. Wanneer u bijvoorbeeld een kamer leeg heeft of wanneer u een ruime slaapkamer heeft, kunt u hier meestal redelijk makkelijk een inloopkast laten maken. De Graaf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en op maat maken van inloopkasten. Dankzij deze kasten op maat weet u zeker dat deze precies past in uw woning. Onbenutte ruimte hierdoor is verleden tijd!

De Graaf - Inloopkast op maat, notelaar

Inloopkast op maat laten maken

Kiest u voor een kast op maat? Dan geniet u van vele voordelen! Naast dat je geen ruimte onbenut laat, is een ander groot voordeel dat je de stijl van de inloopkast helemaal kan aanpassen aan jouw ruimte. Of u nu houdt van een landelijke, moderne of klassieke stijl, met een inloopkast op maat is alles mogelijk. Ook is er ruime keus tussen verschillende kleuren. Door te kiezen voor een inloop kledingkast op maat, weet u dus zeker dat u een uniek design in huis haalt. Heeft u een ruimte met een schuin dak? Ook daar hebben wij oplossingen voor.

Bij De Graaf zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk kasten en dat blijkt uit alles. Onder andere het volgende kunt u van ons verwachten:

✓ We gaan met u in gesprek om alle ideeën op papier te zetten.
✓ Wij vatten alle ideeën samen in tekeningen.
✓ Wanneer u enthousiast bent over de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien.
✓ Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan wij de kast produceren.
✓ Als de inloopkast helemaal gereed is sturen we een montageteam om de kast te plaatsen in uw woning.

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en zijn onze producten van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

Inloopkast van De Graaf kasten op maat

Aandachtspunten bij het ontwerpen van uw kast

Wanneer je hebt besloten om een walk in closet te laten maken, kunt u vast over verschillende zaken gaan nadenken. Allereerst is het van belang in welke ruimte uw kast komt en wat dus de afmetingen van de inloopkast moeten zijn. Door te kiezen van een inloopkast op maat kun je op de millimeter nauwkeurig een kast laten ontwerpen!

Daarnaast kunt u kiezen voor een kast met deuren of juist een open kast. Ook de verhouding tussen hanggedeelten en planken is iets waar u alvast over na kunt denken. Een onderdeel wat vaak vergeten wordt maar zeer belangrijk is, is de verlichting in je kast. Kies bijvoorbeeld voor ingebouwde verlichting.

Komt u er niet helemaal uit? Dat is geen probleem! Wij denken graag met u mee om een inloopkast naar wens te ontwerpen.

Wat kost een inloopkast op maat?

De prijs van een inloop kledingkast is natuurlijk niet onbelangrijk. Wilt u meer informatie over de kosten van een inloopkast op maat, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met de kosten voor het op maat laten maken van een inloopkast.

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u graag meer inspiratie opdoen? Ook dat is mogelijk bij De Graaf. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse kasten en meubels. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen een inloopkast op maat maken die aansluit op uw interieur. Bent u ook opzoek naar andere kasten op maat? Kijk dan eens bij onze soorten kasten op maat of kasten per ruimte. U kunt ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen en wensen te bespreken. We helpen u graag met ideeën voor uw inloopkast.

Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Inloopkast Met Raam
Kledingkast Op Maat
Inrichting Inloopkast
Inloopkasten
Inloopkast Op Maat Laten Maken

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kast retourneren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Waarvoor wordt een inloopkast gebruikt?

Een inloopkast wordt gebruikt om uw kleding en accessoires overzichtelijk op te kunnen bergen.

Kan de inloopkast worden geplaatst onder een schuin dak?

Het kan bij ons allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw inloopkast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Zijn de kasten en meubels verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Ja, we bieden diverse royale kleuren aan, zodat we er zeker van zijn dat u de kleur kunt kiezen die bij uw inloopkast past.

Back To Top