skip to Main Content

Droom je ook al jaren van een inloopkast op maat of walk in closet? Dit is eenvoudiger te realiseren dan je denkt. Wanneer je bijvoorbeeld een kamer leeg hebt staan of wanneer je een ruime slaapkamer hebt kun je meestal redelijk makkelijk een inloopkast ontwerpen voor deze ruimte. De Graaf Kasten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en op maat maken van inloopkasten. Dankzij deze inloopkasten op maat weet je zeker dat deze precies past in jouw woning. Onbenutte ruimte is hierdoor verleden tijd!

inloopkast op maat laten maken

Inloopkast op maat laten maken

Kies je voor een inloopkast op maat? Dan geniet je van veel voordelen. Je laat geen ruimte meer onbenut. Een ander groot voordeel is dat je de stijl van de inloopkast helemaal kan aanpassen aan jouw vrije ruimte. Landelijke, moderne of klassieke stijl: alles is mogelijk met een inloopkast op maat. Er is een ruime keuze tussen verschillende kleuren.

Bij De Graaf Kasten ontwerpen we graag maatwerk kasten en zijn we hier met jarenlange ervaring gespecialiseerd in. Van ons kun je het volgende verwachten:

✓ We gaan met je in gesprek om alle ideeën op papier te zetten.

✓ Wij vatten alle ideeën samen in tekeningen.

✓ Wanneer je enthousiast bent over de tekeningen gaan wij verder aan de slag met het ontwerpen van een inloopkast en krijg je een projectie in 3D te zien.

✓ Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan wij de kast produceren.

✓ Als de inloopkast helemaal gereed is sturen we een montageteam om de kast te plaatsen in je woning.

inloopkast ontwerpen

Inloopkast: hoe werkt het?

Wanneer je hebt besloten om een walk in closet te laten maken, kun je alvast over verschillende zaken gaan nadenken. Allereerst is het van belang in welke ruimte jouw kast komt en wat dus de afmetingen van de inloopkast moeten zijn. Door te kiezen voor een inloopkast op maat kun je op de millimeter nauwkeurig een kast laten ontwerpen.

Verlichting in je inloopkast

Wanneer je een inloopkast op maat laat ontwerpen heb je eindeloze mogelijkheden. Een onderdeel wat vaak vergeten wordt maar zeer belangrijk is, is de verlichting in je inloopkast. Verlichting in je kast helpt je om gemakkelijk jouw favoriete items te vinden. Door bijvoorbeeld LED-verlichting of spots in het plafond van je kast aan te brengen worden je items mooi belicht en zie je alles goed liggen.

Schuifdeur inloopkast

Naast verlichting is het ook belangrijk om goed na te denken over de manier waarop je jouw kast wilt sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een schuifdeur in je inloopkast. Schuifdeuren nemen geen extra plaats in en kunnen open blijven staan zonder dat je hier veel last van hebt. Daarnaast heb je minder of zelfs geen handgrepen nodig, waardoor er niets uitsteekt. Verder geeft een schuifdeur je inloopkast een opgeruimde, moderne uitstraling.

Wat kost een inloopkast op maat?

De prijs van een inloop kledingkast is natuurlijk niet onbelangrijk wanneer je deze wilt laten ontwerpen. De prijs is afhankelijk van alle eisen en wensen. Wil je meer informatie over de kosten van een inloopkast op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en kom langs in onze showroom. Heb je andere vragen voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Inloopkast Met Raam
Inloopkasten Op Maat Ontwerpen
Inloopkast Ontwerpen
Inloopkast Laten Maken
Inloopkasten Op Maat
Inloopkast Op Maat Laten Maken
Inloopkast Ontwerpen
Inloopkast Op Maat Laten Maken

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kast retourneren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Waarvoor wordt een inloopkast gebruikt?

Een inloopkast wordt gebruikt om uw kleding en accessoires overzichtelijk op te kunnen bergen.

Kan de inloopkast worden geplaatst onder een schuin dak?

Het kan bij ons allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw inloopkast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Zijn de kasten en meubels verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Ja, we bieden diverse royale kleuren aan, zodat we er zeker van zijn dat u de kleur kunt kiezen die bij uw inloopkast past.

Back To Top