skip to Main Content
Inloopkast Op Maat
Kledingkast Op Maat
Inloopkasten
Inloopkast Op Maat Laten Maken

Inloopkast maken

Droomt u ook van inloopkasten waarin u uw kleding en accessoires overzichtelijk kunt opbergen? De Graaf BV in Vlaardingen heeft voor u de mooiste kasten en meubels. Wij van de Graaf BV kunnen u uw eigen kast maken en ontwerpen . Het maakt bij ons niet uit of je nu een grote of kleine kast wilt, een moderne of unieke. Het kan bij ons allemaal. Wij kunnen uw inloopkast maken op maat, zodat deze volledig aan uw wensen zal voldoen. Maar ook dat hij precies past op de plek waar u hem wilt plaatsen. Doordat u bij ons uw alles zelf kunt vormgeven, kunt u uw woning zelf aanvullen met uw eigen creativiteit.

De Graaf - Inloopkast op maat, notelaar

Inloopkasten op maat laten maken

Bij ons kunt u ervoor kiezen om een inloopkast op maat te laten maken. Dit is omdat u misschien specifieke afmetingen heeft waar u rekening mee moet houden. Doordat de kasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleuren. Bij ons kan je ook terecht voor een inloop kast voor onder een schuin dak. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw inloop kast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw bestelling te wachten. Naast kasten maken doen wij nog veel meer, zo kunt u bij ons ook voor plafonds of vloeren terecht. 

Service

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en zijn onze producten van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw design realiseren. Als de inloop kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de inloopkast te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse kasten en meubels. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale inloopkast maken die aansluit op uw interieur. Wilt u ook een andere kast op maat laten maken? Dan kunt u verder op de pagina kasten op maat kijken. Wie weet dat u daar nog een andere droomkast vindt voor in uw woning.

Heeft u een vraag ?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze inloopkasten op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kast retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Waarvoor wordt een inloopkast gebruikt?

Een inloopkast wordt gebruikt om uw kleding en accessoires overzichtelijk op te kunnen bergen.

Kan de inloopkast worden geplaatst onder een schuin dak?

Het kan bij ons allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw inloopkast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Zijn de kasten en meubels verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Ja, we bieden diverse royale kleuren aan, zodat we er zeker van zijn dat u de kleur kunt kiezen die bij uw inloopkast past.

Back To Top