skip to Main Content

Inbouwkasten op maat van De Graaf

Kastruimte heeft u nooit genoeg. Er zijn altijd spulletjes die een mooi plekje moeten krijgen. Dan gaat het nog om de juiste keuze van de kast. Want ook daarin is veel mogelijk. Veel huizen lenen zich uitstekend voor het realiseren van een inbouwkast. Dat geldt vooral voor die plekken in huis waar een gewone kast eigenlijk niet mogelijk is, bijvoorbeeld door de vorm van de beschikbare ruimte. Een inbouwkast op maat is daarom een ideale oplossing, die de ruimte optimaal benut. Inbouwkasten op maat van De Graaf bieden de oplossing!

De Graaf - Landelijke slaapkamerkast op maat

Inbouwkasten op maat

Er zijn nogal wat mogelijkheden om inbouwkasten op maat te realiseren. Misschien bevindt uw slaapkamer zich onder het schuine dak. Voor zo’n schuine kant is een standaard oplossing niet mogelijk, maar een inbouwkast onder de schuine wand is dat wel. Precies op maat wordt de kast gemaakt, in het model en de kleur die past bij de overige elementen van de inrichting van uw kamer.

Een inbouw kledingkast

In uw slaapkamer kun u de kast gebruiken om uw kleding in te bewaren. Maar uiteraard is hier de inbouwkast ook geschikt voor uw linnengoed, zoals handdoeken en lakens. Een inbouwkast op maat geeft alle praktische mogelijkheden die u nodig heeft, gebruikt de ruimte efficiënt en doeltreffend en ziet er ook nog eens prachtig uit. Kortom, alleen maar voordelen!

Back To Top