skip to Main Content

Aan opbergruimte heeft u nooit genoeg. Er zijn altijd nog wel huishoudelijke spullen, kleding of voorraad die nog geen goede opbergplaats hebben. Met een inbouwkast op maat is het gebrek aan opbergruimte verleden tijd. Daarnaast laat u op deze manier geen ruimtes in uw woning onbenut. Heeft u bijvoorbeeld ruimte over onder de trap? Of schuine zijden op de slaapkamers? De Graaf BV kan voor deze ruimtes prachtige maatwerk inbouwkasten maken. Op deze manier zijn al uw spullen netjes weggewerkt en creëert u rust in uw woning. Lees hier meer over de mogelijkheden of neem direct contact op voor meer informatie.

Inbouwkast op maat

Inbouwkast op maat laten maken

Door te kiezen voor een inbouwkast op maat geniet u van vele voordelen. Naast het feit dat u er veel opbergruimte bij krijgt en dat al uw ruimte benut wordt, kunt u deze kast ook helemaal naar wens samenstellen. Of u nu houdt van een klassieke stijl of juist een kast in industriële stijl wilt, het kan allemaal bij De Graaf BV. Naast stijl heeft u ook keuze uit diverse materialen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een ingebouwde kast van steigerhout of voor een donkere kleur hout. Door een inbouwkast op maat te laten maken, weet u in ieder geval zeker dat u een unieke eyecatcher in huis haalt.

Open inbouwkast of inbouwkast met (schuif)deuren?

Wanneer u heeft besloten om een kast te laten inbouwen, is het ook belangrijk om na te denken over de indeling van de inbouwkast. Denk hierbij aan planken of hanggedeelten en lades of kastjes. Kijk daarnaast eens naar de verschillende mogelijkheden rondom deuren voor uw kast. Wilt u graag de klassieke draaideuren met een mooie sierknop? Of heeft u iets minder ruimte ter beschikking en is een ingebouwde kast met schuifdeuren praktischer? Misschien is een kast met spiegelschuifdeur wel iets voor u? Wanneer u kiest voor een inbouwkledingkast op maat of een inloopkast, dan ziet u dat er juist vaak wordt gekozen voor kasten zonder deur. Op deze manier creëert u een open sfeer en ziet u direct waar al uw spullen liggen opgeborgen. Alle mogelijkheden hebben voordelen dus kijk welke optie het beste bij uw woonwensen past.

Inbouwkast voor uw slaapkamer

In uw slaapkamer wilt u een kalme en opgeruimde uitstraling. Toch wilt u ook spullen kunnen opbergen, of een kast voor uw kleding. Een inbouwkast in uw slaapkamer kan dan de oplossing zijn. Deze kasten worden op maat gemaakt en kunnen daardoor aan uw wensen worden aangepast. Een inbouw kledingkast voor uw slaapkamer is de perfecte oplossing voor genoeg oplosruimte terwijl u de rustige en opgeruimde uitstraling bewaart.

Inbouwkast op maat

Een kast laten inbouwen

Bij De Graaf zijn we gespecialiseerd in het maken van inbouwkasten op maat. Wanneer u een kast bij ons bestelt dan kan u onder andere het volgende van ons verwachten:

✓ Persoonlijk gesprek om alle ideeën en wensen op papier te zetten

✓ Wij vatten de wensen samen in tekeningen

✓ Wanneer u enthousiast bent, laten we een projectie in 3D zien

✓ Pas wanneer u helemaal tevreden bent, starten we met het maken van de inbouwkast

✓ We sturen een montageteam om de kast te monteren in uw woning.

Wat kost een inbouwkast op maat?

Wanneer u besluit om een inbouwkast op maat te laten maken dan is de prijs natuurlijk niet onbelangrijk. Wilt u meer weten over de kosten van een inbouwkast op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een kostenindicatie.

Laat u inspireren

Bent u enthousiast geworden van onze inbouwkasten op maat, maar wilt u nog wel meer voorbeelden bekijken? Ook dat is mogelijk bij De Graaf. Kom langs in onze showroom in Vlaardingen. We hebben hier verschillende kasten gepresenteerd zodat u kan kijken welke stijl en opstelling bij u past. Dankzij ons brede assortiment en flexibiliteit kunnen wij u altijd vooruit helpen met uw wensen.

Garderobekast
Op Maat Gemaakte Slaapkamerkast
Kasten Schuine Wand
De Graaf Vlaardingen - Draaideurkast Op Maat, Hoogglas Wit

Veelgestelde vragen over onze inbouwkasten

Wat kost het bezorgen van een inbouwkast op maat?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn inbouwkast retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn inbouwkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde inbouwkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn inbouwkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Is een inbouwkast onder een schuine wand mogelijk?

Een inbouwkast voor onder een schuin wand is wel mogelijk. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een inbouwkast op maat te laten maken.

Hoe lang duurt het maken van een inbouwkast?

Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw inbouwkast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw inbouwkast te wachten.

Back To Top