skip to Main Content

Inbouwkasten op maat van De Graaf

Kastruimte heeft u nooit genoeg. Er zijn altijd wel huishoudelijke spulletjes die een mooi plekje in huis moeten krijgen. Een inbouwkast geeft een nutteloze hoekje of loze ruimte een bestemming. De Graaf BV in Vlaardingen biedt inbouwkasten op maat aan. Bij de Graaf BV kunt u uw eigen inbouwkasten maken/ontwerpen. Het maakt bij ons niet uit als of je nu een grote of kleine inbouwkast wilt. Of als u naar een inbouwkast voor onder een schuine wand zoekt. Het kan bij ons allemaal.

De Graaf - Landelijke slaapkamerkast op maat

Inbouwkast op maat

Er zijn nogal wat mogelijkheden om inbouwkasten op maat te realiseren. Als uw slaapkamer zich bevindt onder een schuin wand, dan is een standaard oplossing niet mogelijk. Een inbouwkast voor onder een schuin wand is wel mogelijk. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een inbouwkast op maat te laten maken. U kunt in uw op maat gemaakte inbouwkast moeiteloos al uw kleding kwijt, maar ook handdoeken en lakens. U kunt bij ons ook verschillende inbouwkasten laten maken, zoals een inbouwkast met schuifdeuren. Niets is bij ons te veel gevraagd. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleuren.

Service

Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw inbouwkast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw inbouwkast te wachten.

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de inbouwkasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.  Wij maken als eerst tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw inbouwkast maken. Als de inbouwkast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de inbouwkast te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan inbouwkasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse inbouwkasten, zoals de inbouwkast schuifdeuren en de inbouwkast voor een schuine wand. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen een kast leveren die aansluit op uw wensen. Of u nou een woonkamer kast op maat wilt of een slaapkamerkast op maat wilt. Wij zorgen voor uw ideale kast!

Heeft u een vraag over onze inbouwkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze inbouwkasten op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top