skip to Main Content

Bij De Graaf Kasten helpen we je graag met het maken van een hoekkast op maat. Wanneer je de ruimte in jouw kamer optimaal wilt benutten, is een hoekkast de perfecte oplossing. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een passende kledingkast voor jouw slaapkamer. Door te kiezen voor een hoekkledingkast vul je hoeken waar je niets mee kunt op, én creëer je een mooie opslagruimte voor jouw favoriete kleding. We vertellen je graag alles over onze mogelijkheden!

Soorten hoekkasten

Bij De Graaf Kasten maken we jouw hoekkast volledig voor je op maat. Je bent dus vrij om al jouw wensen en ideeën aan ons door te geven. We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een juiste keuze te maken wanneer je zóveel mogelijkheden hebt. Daarom vertellen we je graag wat meer over de verschillende soorten hoekkasten die je kunt kiezen:

  • Eendeurs hoekkasten: handig wanneer je ruimte wilt besparen of in een kinderkamer
  • Hoekkasten met meerdere deuren: met deze hoekkast creëer je veel opslagruimte. Daarnaast kun je er zelf voor kiezen hoe groot de kast moet worden
  • L-vormige hoekkast: deze kast kun je naar de zijkanten uitbreiden. Met deze variant maak je optimaal gebruik van de ruimte in jouw kamer
  • Inloopkast: heb je schuine daken? Denk dan eens aan een hoekkast als inloopkast. Hiermee creëer je een hoek waar je nog achter kunt. Super handig!
hoekkledingkast
hoekkast

Een passende hoekkledingkast

Wanneer je een nieuwe hoekkast voor in je slaapkamer of een andere ruimte koopt wil je natuurlijk wel dat hij in je interieur past. Wist je dat een hoekkledingkast erg mooi past bij een modern interieur? Dit soort meubels hebben namelijk een functioneel en praktisch uiterlijk. Heb je geen modern interieur? Geen probleem! Wij denken met je mee en maken de kast zó dat hij precies bij jouw andere meubels en decoratie past. Bij het kiezen van het materiaal is het verstandig om te kijken naar het materiaal van de andere meubels in de ruimte. Heb je bijvoorbeeld een nachtkastje van een bepaald soort hout? Kies dan voor een hoekkledingkast in hetzelfde soort hout.

Ontdek De Graaf Kasten

Zie jij die nieuwe hoekkast al helemaal in jouw slaapkamer of een andere ruimte staan? Dat kunnen we ons voorstellen! Wanneer je je wensen en maten doorgeeft zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een prijsindicatie van ons ontvangt voor het maken van jouw hoekkast op maat. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je behoefte aan inspiratie? Kom dan gezellig langs in onze showroom, hier helpen en adviseren we je graag!

Back To Top