skip to Main Content

Kastenwand

Kastwanden zijn ideaal om uw spullen overzichtelijk en gestructureerd in op te bergen. Bent u opzoek naar een kastenwand voor uw woonkamer of een kastenwand voor op uw zolder. De Graaf BV helpt u bij het maken van uw kastwanden op maat. Van inbouw kastenwand tot kastenwanden voor schuine wanden wij zorgen dat u tevreden bij ons vertrekt en uw kastenwand geheel op maat en naar wens is. Door middel van een luisterend oor en deskundig advies zorgen wij dat u een kastenwand geleverd krijgt die niet alleen een frisse uitstraling creëert in uw woning maar daarnaast ook voor een scherpe prijs.

design-kastenwand-op-maat-met-draaideuren

Kastenwand op maat

Voor een kastenwand op maat gaan wij te werk in onze eigen fabriek. Hier realiseren wij design kastenwanden die voldoen aan uw eisen en maken wij het mogelijk om snel te leveren. Wij maken onder andere de perfecte kastenwanden voor uw zolder, ongeacht of u nu een kastenwand onder een recht of een schuin dak zou willen hebben. Ook kastenwanden voor schuine muren en wandkasten voor uw woonkamer maken wij allemaal op maat. U heeft de mogelijkheid om deze kasten volledig zelf te ontwerpen of u kunt een kijkje nemen in onze showroom in Vlaardingen om ons assortiment te bekijken. De Graaf BV is naast het maken van kastenwanden ook in staat om accessoires toe te voegen aan uw kastenwand schuin dak. U kunt onze pagina voor kastaccessoires bekijken om te kijken naar de mogelijkheden.

Kastenwand schuin dak, Kastenwand schuine wand

Het kan best zo zijn dat u in uw woning te maken heeft met schuine wanden en of schuine daken. De Graaf BV biedt een oplossing voor dit specifieke probleem door een schuin dak kast en een kastenwand schuin dak volledig op maat te maken. Dit, zodat u toch de ruimte optimaal kunt benutten en uw spullen weer netjes kunt opbergen.

Design kastenwand

Wij kunnen uw kastenwand schuin dak maken met diverse materialen, kleuren en uitstralingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw woning kunnen voorzien van een strak interieur met onze kastenwand op maat. Elk interieur vergt dan ook zijn eigen kleur en materiaal, heeft u nog geen idee over wat het beste in uw ruimte zou kunnen passen? Bezoek dan onze pagina voor kleurenoverzicht, hier kunt u terecht voor alle mogelijkheden en inspiratie. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen naar onze designkasten.

Kastenwand zolder en kastenwand woonkamer op maat

Een kastenwand kan in iedere ruimte goed van pas komen, echter zijn de woonkamer en zolder veel voorkomende ruimtes om een kastenwand te plaatsen. De Graaf BV maakt kastenwanden voor uw woonkamer op maat en kastenwanden voor op de zolder. Dit zijn de ruimtes waar er vaak veel spullen opgeslagen moeten worden en daar bieden wij de perfecte oplossing voor. Design kastenwand die uw interieur compleet maken en volledig op maat gemaakt vindt u bij De Graaf.

Heeft u een vraag over onze kastenwand?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze kastenwand? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze kastenwanden

Wat kost het bezorgen van een kastenwand?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn kastenwand retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kastenwand op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde kastenwand?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn kastenwand geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Is het mogelijk om een kastenwand te bestellen voor een schuin dak?

De Graaf BV biedt een oplossing voor dit specifieke probleem door een schuin dak kast en een kastenwand voor schuine wanden volledig op maat te maken.

Back To Top