skip to Main Content

Bent u iemand die altijd veel spullen wenst op te bergen in huis? Dan is het wel zo prettig als u een kastenwand op maat heeft. Dit is handig om alle kleding in op te bergen of op te hangen. Daarmee wordt het voor u een stuk gemakkelijker om het overzicht te bewaren. Deze kastvorm kan geproduceerd worden door De Graaf BV zodat ook u binnenkort geniet van de voordelen van een kastenwand op maat.

Wilt u ook een wandkast op maat?

Vindt u het prettig om een wandkast op maat te hebben voor in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer? Daar weten wij als De Graaf BV wel raad mee! Wij dragen er zorg voor dat uw huis er uit zal komen te zien als een plaatje. Wij gaan vakkundig en snel te werk en leveren bovendien topkwaliteit.

Benieuwd wat een kast op maat kost?

Geef ons uw wensen en maten door en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een prijsindicatie van ons ontvangt voor het maken van uw ideale kast op maat.

Ja, stuur mij prijsindicatie

Een kastsysteem dat past binnen uw woning

Uiteraard kan dit kastensysteem volledig conform uw wensen worden ontworpen en gebouwd. Wij doen alles in goed overleg zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien profiteert u bij ons altijd van een scherpe prijs en een uitstekende garantieregeling. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een kastsysteem bij u thuis of bekijk de voorbeeldmodellen in onze showroom.

Back To Top