skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
Inloopkasten Op Maat Ontwerpen
Inloopkast Op Maat Laten Maken
Inloopkast Ontwerpen
Kasten Op Maat Schuine Wand
Op Maat Gemaakte Slaapkamerkast
Beste Diepte Voor Een Kast?

Kastenwand

Kastwanden zijn ideaal om jouw spullen overzichtelijk en gestructureerd in op te bergen. Ben je op zoek naar een kastenwand voor jouw woonkamer of zolder. De Graaf BV helpt je bij het maken van jouw kastwanden op maat. Van inbouw- tot kastenwanden voor schuine wanden wij zorgen dat je tevreden bij ons vertrekt en jouw kastenwand geheel op maat en naar wens is. Door middel van een luisterend oor en deskundig advies zorgen wij dat je een wandkast geleverd krijgt die niet alleen een frisse uitstraling creëert in jouw woning maar daarnaast ook voor een scherpe prijs.

design-kastenwand-op-maat-met-draaideuren

Kastenwand op maat

Voor een kastenwand op maat gaan wij te werk in onze eigen fabriek. Hier realiseren wij een design die voldoet aan jouw eisen en maken wij het mogelijk om snel te leveren. Wij maken onder andere de perfecte wandkasten voor jouw zolder, ongeacht of je nu een kastenwand onder een recht of een schuin dak zou willen hebben. Wandkasten voor schuine muren en wandkasten voor jouw woonkamer maken wij allemaal op maat. Je hebt de mogelijkheid om deze kasten volledig zelf te ontwerpen of je kunt een kijkje nemen in onze showroom in Vlaardingen om ons assortiment te bekijken. De Graaf BV is naast een kastwand maken ook in staat om accessoires toe te voegen aan jouw kastenwand schuin dak. Je kunt onze pagina voor kastaccessoires bekijken om te kijken naar de mogelijkheden.

Kastenwand schuin dak en schuine wand

Het kan best zo zijn dat je in jouw woning te maken hebt met schuine wanden en of schuine daken. De Graaf BV biedt een oplossing voor dit specifieke probleem door een schuin dak kast en een kastenwand schuin dak volledig op maat te maken. Dit, zodat je toch de ruimte optimaal kunt benutten en jouw spullen weer netjes kunt opbergen.

Design kastenwand

Wij kunnen jouw kastenwand maken met diverse materialen, kleuren en uitstralingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jouw woning kunnen voorzien van een strak interieur met onze kastenwand op maat. Elk interieur vergt dan ook zijn eigen kleur en materiaal, heb je nog geen idee over wat het beste in jouw ruimte zou kunnen passen? Bezoek dan onze pagina voor kleurenoverzicht, hier kun je terecht voor alle mogelijkheden en inspiratie. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen naar onze designkasten.

Wandkasten voor de zolder en woonkamer

Een kastenwand kan in iedere ruimte goed van pas komen, echter zijn de woonkamer en zolder veel voorkomende ruimtes om deze te plaatsen. De Graaf BV kan een kastenwand maken voor jouw woonkamer en voor op de zolder. Dit zijn de ruimtes waar er vaak veel spullen opgeslagen moeten worden en daar bieden wij de perfecte oplossing voor.

Heb je een vraag over onze kastenwand?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze kastenwand? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je bij al jouw vragen te helpen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat kost het bezorgen van een kastenwand?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn aankoop retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn aankoop?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Is het mogelijk om een kastenwand te bestellen voor een schuin dak?

De Graaf BV biedt een oplossing voor dit specifieke probleem door een schuin dak kast en een kastenwand voor schuine wanden volledig op maat te maken.

Back To Top