skip to Main Content
Inloopkast Met Raam
TV Meubel Op Maat
Dressoir Op Maat Van De Graaf
TV Meubel Op Maat
TV Meubel Op Maat
TV Kast Op Maat
TV Meubel Op Maat

Dressoir op maat laten maken

Altijd al een dressoir op maat willen hebben? Als u voor het eerst een droomhuis koopt of huurt, wilt u deze natuurlijk zo mooi mogelijk inrichten. Dat geldt echter ook als het interieur van uw woning aan vervanging toe is. U kunt uw woning op geheel unieke wijze aankleding door een dressoir op maat te laten maken. Heeft u daar weleens over nagedacht? Bij De Graaf Kasten weten we als geen ander hoe we dit kunnen vormgeven. Een dressoir op maat is nog nooit zo dichtbij geweest.

dressoir op maat

De meerwaarde van een dressoir op maat

Dressoirs op maat gemaakt, zijn een unieke wijze om uw woning (opnieuw) aan te kleden. Een dressoir op maat is een echte meerwaarde in uw woning, het meubel past perfect, is multifunctioneel en u heeft een meubel dat niemand anders heeft. Een woning kan zo geheel conform uw eigen smaak worden ingericht. U kunt bij ons aangeven wat uw wensen zijn en hoe u het liefste uw dressoir eruit wilt laten zien, en wij gaan het voor u realiseren, u zult versteld staan van resultaat.

Erg functioneel, zo’n dressoir op maat

Naast dat uw dressoir precies op maat wordt gemaakt en perfect in uw interieur past, bieden onze dressoirs u nog erg veel voordelen. Dressoirs zijn erg handig om veel spullen in op te bergen en ervoor te zorgen dat deze uit het zicht liggen. Met behulp van kastjes en lades, of een combinatie hiervan, kunt u optimaal profiteren van de opbergruimte die onze dressoirs op maat u bieden. Ook lenen dressoirs zich uitstekend om bijvoorbeeld een televisie of decoratie op te plaatsen. Gebruik de dressoirs dus niet alleen om spullen op te bergen, maar ook om uw spullen op te presenteren. Een dressoir op maat laten maken is dus een uitstekende aanvulling op uw interieur.

Profiteer van onze voordelen

Een dressoir op maat laten maken door De Graaf Kasten levert u altijd voordelen op. U bent niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook van onze scherpe prijzen. Wij leveren altijd snel, zodat u snel kunt genieten van de aankoop. Kom gerust eens langs in onze showroom om een aantal showmodellen te komen bekijken. Om een beeld te krijgen van de dressoirs die wij leveren kunt u ook altijd even rondkijken op onze inspiratiepagina.

Heeft u een vraag over onze dressoirs op maat?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over dressoirs op maat laten maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze Dressoirs

Wat is een dressoir?

Een dressoir is een veelvoorkomend meubelstuk dat bestaat uit een lage kast met een aantal lades onder het bovenblad. Vaak zijn dressoirs laag en breed.

Waarvoor kan ik een dressoir gebruiken?

Met behulp van kastjes en lades, of een combinatie hiervan, kunt u optimaal profiteren van de opbergruimte die onze dressoirs op maat u bieden. Ook lenen dressoirs zich uitstekend om bijvoorbeeld een televisie of decoratie op te plaatsen. Gebruik de dressoirs dus niet alleen om spullen op te bergen, maar ook om uw spullen op te presenteren. Een dressoir op maat laten maken is dus een uitstekende aanvulling op uw interieur.

Wat kost het bezorgen van een dressoir op maat?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Wat is de levertijd van mijn bestelde dressoir?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Kan ik mijn dressoir retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoelang heb ik garantie op mijn dressoir op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Hoe wordt de betaling bij mijn dressoir geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Back To Top