skip to Main Content
Design kast op maat van De Graaf

Geef uw woning karakter met design kasten op maat

Een woning die u inricht moet altijd aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. U moet zich er thuis kunnen voelen. Heeft u er weleens over nagedacht om design kasten op maat te laten maken door een expert? U zult niet alleen verrast zijn door het eindresultaat, maar bovendien kiest u ook voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Moderne kasten op maat gemaakt door De Graaf BV

Niet alleen voor klassieke kasten kunt u bij ons terecht, juist het maken van moderne kasten is onze specialiteit. Schroom daarom niet om ons een ontwerp te laten maken van uw droomkast. Onze interieurontwerper weet daar wel raad mee. Uiteraard gaat alles in overleg met u en worden uw wensen meegenomen in het ontwerpproces.

Design kast maatwerk tegen een scherpe prijs

Moderne kasten op maat leveren wij altijd tegen een scherpe prijs. Bovendien doen wij dit razendsnel, want wij beschikken over een eigen fabriek. Wilt u graag een indruk krijgen van de design kasten die wij maken? U kunt altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Daarmee wordt het voor u een stuk gemakkelijker om een kast naar wens samen te stellen of te laten ontwerpen.

Back To Top