skip to Main Content
De Graaf Vlaardinge - TV Meubel Op Maat Gemaakt, Eiken Natuur Met Wit
Boekenkast Op Maat
TV Meubel Op Maat

Bent u op zoek naar een boekenkast die helemaal voldoet aan al uw wensen? En wilt u geen standaard boekenkast die iedereen al heeft staan in huis? Kies dan voor een boekenkast op maat. De kast kunt u dan helemaal zelf bij ons vormgeven. Van een klassieke boekenkast tot een maatwerk boekenkast met schuifdeuren: het kan allemaal! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan, of kom langs in onze showroom in Vlaardingen.

Waarom kiezen voor een boekenkast op maat?

Er zijn verschillende redenen om een boekenkast op maat te laten maken:

  • U wilt een boekenkast die precies past op een bepaalde plek in uw woning (zoals onder een schuine wand) en waarbij u moeiteloos al uw boeken kwijt kunt.
  • U wilt een unieke boekenkast in huis, die u zelf helemaal naar wens samen met ons kunt ontwerpen. Niets is teveel gevraagd: van een boekenkast met schuifdeuren tot een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast.
  • Met een boekenkast op maat kiest u voor kwaliteit. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de kasten tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst kunnen worden, waardoor u altijd tevreden bent over het eindresultaat.
  • Met een maatwerk boekenkast van De Graaf is alles geregeld: design, productie en plaatsing door ons professionele montageteam. Heeft u een probleem met uw kast na plaatsing? Dan komt ons service team langs om het probleem te verhelpen.

De Graaf - Boekenkast op maat gemaakt, witte

Boekenkast op maat laten maken

Heeft u al een perfect beeld voor uw boekenkast op maat? Of kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? In beide situaties nodigen we u graag uit in onze showroom in Vlaardingen. Zo kunt u in het echt een beeld krijgen van onze boekenkasten op maat. We hebben diverse kasten staan zoals een boekenkast met schuifdeuren, klassieke boekenkasten, boekenkast tv-meubels en inbouw boekenkasten. Een boekenkast op maat is voor iedereen de ideale kast in huis!

Maatwerk boekenkast kosten

Wat kunt u nu verwachten qua kosten? De kosten van een maatwerk boekenkast zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Het blijft natuurlijk maatwerk, dus elke offerte die we versturen ziet er anders uit. De kosten hangen onder andere af van de afmetingen van de kast, de indeling van de kast, de gekozen materialen en de accessoires. Op onze website kunt u directe een offerte aanvragen. We sturen u dan vrijblijvend een offerte met de kosten op een rijtje.

De perfecte combinatie: boekenkast tv-meubel

Een boekenkast is niet alleen geschikt om boeken in kwijt te kunnen. Vaak zien we ook combinaties, zoals met een tv-meubel. Wanneer u kiest voor een standaard kast bestaat er de kans dat deze qua maten of kleuren niet past bij uw tv. Het mooiste is natuurlijk wanneer dit allemaal aansluit met elkaar. Dit kan met een op maat gemaakte boekenkast tv-meubel! Wilt u glans, kleur, verschillende vakken, deurtjes of kleppen? Het kan allemaal. Naast boekenkasten en tv-meubels bieden we ook woonkamerkasten op maat.

Heeft u een vraag over een boekenkast op maat?

Wilt u meer informatie over kasten op maat, of heeft u een vraag over een boekenkast op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij vragen verder te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl.

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn aankoop retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoelang heb ik garantie op mijn bestelling?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Is het mogelijk om een boekenkast met schuifdeuren te laten maken?

U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc. Het is bij ons ook mogelijk om verschillende soorten boekenkasten te laten maken, zoals een boekenkast met schuifdeuren, een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast. Niets is bij ons te veel gevraagd.

Kan ik ook een exemplaar in de winkel bekijken?

Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom boekenkast te vinden. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse boekenkasten, zoals de boekenkast met schuifdeuren, de klassieke boekenkast of de inbouw boekenkast. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale boekenkast leveren.

Wat is de grootte van een boekenkast?

Bij ons worden de boekenkasten op maat voor u gemaakt. U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc.

Hoeveel kost het inmeten van een boekenkast?

Wanneer u de offerte van uw kast wilt omzetten in een definitieve order dan komen wij, indien uw kast door ons gemonteerd gaat worden, te allen tijde bij u thuis inmeten.

Bent u op zoek naar een andere soort kast, bijvoorbeeld een kledingkast? Ga dan naar de kledingkast pagina.

Back To Top