skip to Main Content
De Graaf Vlaardinge - TV Meubel Op Maat Gemaakt, Eiken Natuur Met Wit
Boekenkast Op Maat

Een mooie boekenkast op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een boekenkast die helemaal voldoet aan al uw wensen?  Wilt u graag een uniek exemplaar bemachtigen? De Graaf BV in Vlaardingen biedt boekenkasten op maat aan. Dit is toch heel anders dan een kast die u kant en klaar in een interieurwinkel koopt. U kunt uw desbetreffende kast bij ons zelf helemaal vormgeven. Maak er een klassieke van of geef uw boekenkast schuifdeuren. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht voor advies bij De Graaf. Onze medewerkers helpen u graag.

 

Boekenkast op maat

Wilt u een boekenkast hebben die precies past op een plek in uw woning en waarbij u moeiteloos al uw boeken kwijt kunt? Dit is bij ons allemaal mogelijk. Bij ons worden alle exemplaren op maat voor u gemaakt. U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc. Het is bij ons ook mogelijk om verschillende soorten kasten te laten maken, zoals een boekenkast met schuifdeuren, een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast. Niets is bij ons te veel gevraagd. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. Het is bij ons ook mogelijk om de kleuren van uw kast helemaal zelf te bepalen. U kunt keuze maken uit royale kleuren. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten, plafonds en vloeren. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw kast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw bestelling te wachten. Als het exemplaar helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de kast te plaatsen in uw woning.

De Graaf - Boekenkast op maat gemaakt, witte

Boekenkast tv meubel

De boekenkast tv meubel die bij u past, volledig op maat gemaakt. Met een standaard model bestaat er een grote kans dat hij qua maten of kleuren niet perfect past bij uw TV. Het mooiste is natuurlijk als hij aansluit bij de rest van het interieur. Dit kan met de op maat gemaakte boekenkast tv meubels van De Graaf. Wilt u glans, kleur, verschillende vakken, deurtjes of kleppen? Dit kan allemaal! De Graaf maakt de kast compleet naar uw smaak. Zelfs de afmetingen en indeling kunt u zelf bepalen. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Dan kunt u ook een kijkje nemen naar onze woonkamerkasten. Ook deze kunnen wij helemaal voor u op maat laten maken. Zo kunt u een woonkamerkast laten maken die precies aansluit bij uw interieur.

 

Ons assortiment aan boekenkast op maat

Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom exemplaar te vinden. Omdat alles op maat wordt gemaakt kunt u bij ons voor elke soort boekenkast aan het juiste adres. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse kasten, zoals de boekenkast met schuifdeuren, de klassieke boekenkast, boekenkast tv meubel of inbouw boekenkast. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale kasten leveren.

 

Heeft u een vraag over onze boekenkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze boekenkast op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn aankoop retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoelang heb ik garantie op mijn bestelling?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Is het mogelijk om een boekenkast met schuifdeuren te laten maken?

U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc. Het is bij ons ook mogelijk om verschillende soorten boekenkasten te laten maken, zoals een boekenkast met schuifdeuren, een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast. Niets is bij ons te veel gevraagd.

Kan ik ook een exemplaar in de winkel bekijken?

Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom boekenkast te vinden. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse boekenkasten, zoals de boekenkast met schuifdeuren, de klassieke boekenkast of de inbouw boekenkast. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale boekenkast leveren.

Wat is de grootte van een boekenkast?

Bij ons worden de boekenkasten op maat voor u gemaakt. U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc.

Hoeveel kost het inmeten van een boekenkast?

Wanneer u de offerte van uw kast wilt omzetten in een definitieve order dan komen wij, indien uw kast door ons gemonteerd gaat worden, te allen tijde bij u thuis inmeten.

Bent u op zoek naar een andere soort kast, bijvoorbeeld een kledingkast? Ga dan naar de kledingkast pagina.

Back To Top