skip to Main Content
De Graaf Vlaardinge - TV Meubel Op Maat Gemaakt, Eiken Natuur Met Wit
Boekenkast Op Maat Laten Maken
Boekenkast Op Maat
TV Meubel Op Maat
Boekenkasten Op Maat
Maatwerk Boekenkast
Maatwerk Boekenkast
Maatwerk Boekenkast
Boekenkasten Op Maat

Op zoek naar een boekenkast op maat die helemaal voldoet aan al je wensen? Boekenkasten kun je helemaal zelf bij ons vormgeven. Van een klassieke boekenkast tot een maatwerk boekenkast met schuifdeuren: het kan allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe boekenkast op maat? Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom.

Boekenkast op maat laten maken?

Er zijn verschillende redenen om een boekenkast op maat te laten maken:

  • Je wilt een boekenkast die precies past op een bepaalde plek in de woning (zoals onder een schuine wand) en waarbij je moeiteloos al jouw boeken kwijt kunt.
  • Je wilt een unieke boekenkast in huis, die je zelf helemaal naar wens samen met ons kunt ontwerpen. Niets is teveel gevraagd: van een boekenkast met schuifdeuren tot een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast.
  • Met een boekenkast op maat kies je voor kwaliteit. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de kasten tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst kunnen worden, waardoor je altijd tevreden bent over het eindresultaat.
  • Met een maatwerk boekenkast van De Graaf is alles geregeld: design, productie en plaatsing door ons professionele montageteam. Heb je een probleem met de kast na plaatsing? Dan komt ons service team langs om het probleem te verhelpen.

boekenkast op maat

Kosten van een maatwerk boekenkast

Wat kun je nu verwachten qua kosten voor je boekenkast op maat? De kosten van een maatwerk boekenkast zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Het blijft natuurlijk maatwerk, dus elke offerte die we versturen ziet er anders uit. De kosten hangen onder andere af van de afmetingen van de kast, de indeling van de kast, de gekozen materialen en de accessoires.

De perfecte combinatie: boekenkast tv-meubel

Een boekenkast is niet alleen geschikt om boeken in kwijt te kunnen. Vaak zien we ook combinaties, zoals een boekenkast met tv-meubel. Wanneer je kiest voor een standaard kast bestaat er de kans dat deze qua maten of kleuren niet past bij de tv. Met een maatwerk kast pas je alles aan naar jouw woning en wensen. Wil je glans, kleur, verschillende vakken, deurtjes of kleppen? Het kan allemaal. Naast boekenkasten en tv meubels bieden we ook woonkamerkasten op maat. Op onze website kun je een offerte aanvragen. We sturen je dan vrijblijvend een offerte met de kosten op een rijtje.

Montageservice van onze boekenkasten op maat

Door onze nauwkeurige montageservice, wordt de boekenkast op maat geplaatst. Dit is vooraf door onze monteurs gemeten. Bij ons telt iedere millimeter. Daarom komt er tijdens het inmeetproces één van onze ervaren monteurs bij je langs. Waarom we dat doen? We zorgen dat je niet voor verassingen komt te staan zodra de boekenkast geleverd wordt. Ontzorgen van eigen idee tot en met montage, dat doen we graag! Wij monteren, afhankelijk van het werk, binnen één dag. Zo kun je gelijk genieten van jouw unieke droomkast!

Veelgestelde vragen

Wat kost de bezorging?

Het is mogelijk om de bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn aankoop retouren?

Materialen die  wij speciaal voor jou hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoelang heb ik garantie op mijn bestelling?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Vanaf het moment van inmeten kun je circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Is het mogelijk om een boekenkast met schuifdeuren te laten maken?

Je hoeft je geen zorgen te maken over de grootte, etc. Het is bij ons ook mogelijk om verschillende soorten boekenkasten te laten maken, zoals een boekenkast met schuifdeuren, een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast. Niets is bij ons te veel gevraagd.

Wat is de grootte van een boekenkast?

Bij ons worden de boekenkasten op maat gemaakt. Je hoeft je zo geen zorgen te maken over de grootte, etc.

Hoeveel kost het inmeten van een boekenkast?

Wanneer je de offerte van jouw kast wilt omzetten in een definitieve order dan komen wij, indien jouw kast door ons gemonteerd gaat worden, te allen tijde bij je thuis inmeten.

Back To Top