skip to Main Content

Een mooie boekenkast op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een boekenkast die helemaal voldoet aan uw wensen?  Wilt u een boekenkast voor in huis aanschaffen, maar wel graag een uniek exemplaar? De Graaf BV in Vlaardingen biedt boekenkasten op maat aan. Dit is toch heel anders dan een boekenkast die u kant en klaar in een interieurwinkel koopt. U kunt uw boekenkast bij ons zelf helemaal vormgeven. Geef uw boekenkast schuifdeuren of maak er een boekenkast tv meubel van.

Boekenkast op maat

Wilt u een boekenkast hebben die precies past op een plek in uw woning waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw boeken kwijt kunt? Of een boekenkast tv meubel? Dit is bij ons allemaal mogelijk. Bij ons worden de boekenkasten op maat voor u gemaakt. U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc. Het is bij ons ook mogelijk om verschillende soorten boekenkasten te laten maken, zoals boekenkast schuifdeuren, een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast. Niets is bij ons te veel gevraagd. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. Het is bij ons ook mogelijk om de kleuren van uw boekenkast helemaal zelf te bepalen. U kunt keuze maken uit royale kleuren. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw boekenkast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw boekenkast te wachten. Als de boekenkast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de boekenkast te plaatsen in uw woning.

De Graaf - Boekenkast op maat gemaakt, witte

Boekenkast tv meubel

De boekenkast tv meubel die bij u past, volledig op maat gemaakt. Met een standaard boekenkast voor uw tv meubel bestaat er een grote kans dat hij qua maten of kleuren niet perfect past bij uw TV. Het mooiste is natuurlijk als hij aansluit bij de rest van het interieur. Dit kan met de op maat gemaakte boekenkast tv meubel van De Graaf. Wilt u glans, kleur, verschillende vakken, deurtjes of kleppen? Dit kan allemaal! De Graaf maakt de kast compleet naar uw smaak. Zelfs de afmetingen en indeling kunt u zelf bepalen. Is een boekenkast tv meubel toch niet helemaal wat u zoekt? Dan kunt u ook een kijkje nemen naar onze woonkamerkasten. Ook deze kunnen wij helemaal voor u op maat laten maken. Zo kunt u een woonkamerkast laten maken die precies aansluit bij uw interieur.

Ons assortiment aan boekenkasten

Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom boekenkast te vinden. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse boekenkasten, zoals de boekenkast schuifdeuren, de klassieke boekenkast of de  inbouw boekenkast. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale boekenkast leveren.

Heeft u een vraag over onze boekenkasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze boekenkast op maat of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze boekenkasten

Wat kost het bezorgen van een boekenkast op maat?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn boekenkast retouren?

Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoelang heb ik garantie op mijn boekenkast op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde boekenkast?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn boekenkast geregeld?

Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Is het mogelijk om een boekenkast met schuifdeuren te laten maken?

U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc. Het is bij ons ook mogelijk om verschillende soorten boekenkasten te laten maken, zoals een boekenkast met schuifdeuren, een klassieke boekenkast of een inbouw boekenkast. Niets is bij ons te veel gevraagd.

Kan ik de boekenkasten ook in de winkel bekijken?

Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom boekenkast te vinden. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse boekenkasten, zoals de boekenkast met schuifdeuren, de klassieke boekenkast of de inbouw boekenkast. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale boekenkast leveren.

Wat is de grootte van een boekenkast?

Bij ons worden de boekenkasten op maat voor u gemaakt. U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc.

Hoeveel kost het inmeten van een boekenkast?

Wanneer u de offerte van uw kast wilt omzetten in een definitieve order dan komen wij, indien uw kast door ons gemonteerd gaat worden, te allen tijde bij u thuis inmeten.

Back To Top