skip to Main Content
De Graaf Vlaardinge - TV Meubel Op Maat Gemaakt, Eiken Natuur Met Wit
De Graaf Vlaardinge - TV Meubel Op Maat Gemaakt, Hoogglans Wit
De Graaf BV - Dressoir Op Maat Laten Maken, Eiken-zwart

Tv kast op maat

Een tv kast moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Of u nu kiest voor een moderne, stoere of eenvoudige tv kast, met of zonder deuren en lades, bij De Graaf BV in Vlaardingen vindt u het allemaal. Bij ons is er meer dan genoeg om uit te kiezen! Verder bieden wij ook tv kasten op maat aan. U kunt uw tv kast bij ons helemaal zelf vormgeven.

Een TV wordt vaak gezien als het centrale punt in de woonkamer, dan is het ook fijn dat dit punt in uw huis helemaal klopt. U wilt nu natuurlijk wel dat alle kabels en speakers weggewerkt worden en dat het geheel een strak en opgeruimd uiterlijk krijgt. De televisie is een belangrijk onderdeel van de woonkamer en niet meer weg te denken uit menig huishouden. Bij ons kunt u een tv kast laten maken die precies past op een plek waar u wilt. Doordat de tv kasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleuren.

wandmeubel tv - tv meubel op maat - De Graaf

Tv-meubel op maat

Bij ons kunt u ook een tv meubel boekenkast op maat maken. Een boekenkast tv meubel of een wandmeubel tv is perfect voor het opbergen van al uw media apparatuur, dvd’s, cd’s en het optimaal wegwerken van kabels en snoeren. Tijdens de zoektocht naar een geschikte tv wandkast zijn er een aantal afwegingen die u moet maken. Hoe groot is uw woonkamer? Waar zet u de tv-kast neer en welke stijl past het beste bij u? Ook moet u rekening houden met de grootte van uw televisie en mag de afstand vanaf de zithoek naar de tv meubel wand niet te klein zijn. En natuurlijk moet de tv meubel wand op ooghoogte staan, zodat uw nek en schouders zo min mogelijk belast worden. Hier kunnen wij allemaal voor zorgen, voor een tv meubel wand bent u hier dus op de juiste plaats.

Service

Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de tv kasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw tv wandkast of tv meubel maken. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw tv kast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw tv kast te wachten. Als de tv kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de tv kast of tv meubel te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan tv kasten

Kom langs om inspiratie op te doen of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale tv wandmeubel of kast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse tv kasten en tv meubels. Wilt u niet alleen voor uw tv een op maat gemaakte kast, maar ook wandmeubels voor uw slaapkamer, gang, keuken, noem maar op. Kijkt u dan verder op onze kasten op maat pagina pagina en wie weet vindt  u ook nog een andere droomkast. 

Heeft u een vraag over onze tv kasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over een tv wandkast of tv meubel op maat kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze TV-kasten

Wat kost het bezorgen van een TV meubel?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn TV meubel retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn TV meubel op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde TV meubel?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn TV meubel geregeld?

Omdat wij alle kasten en meubels exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn TV meubel in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw TV meubel in verschillende maten verkrijgen. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren en maten die u kunt uitkiezen voor uw ideale schuifdeurkast.

Back To Top