skip to Main Content
TV Meubel Op Maat
TV Meubel Op Maat
Maatwerk TV Meubel
De Graaf Vlaardinge - TV Meubel Op Maat Gemaakt, Eiken Natuur Met Wit
TV Meubel Op Maat
TV Kast Op Maat
TV Meubel Op Maat
TV Meubel Op Maat

TV kast op maat laten maken

Een TV kast op maat moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Of u nu kiest voor een moderne, stoere of eenvoudige TV-meubel op maat, met of zonder deuren en lades, bij De Graaf Kasten vindt u het allemaal. Bij ons is er meer dan genoeg om uit te kiezen. Verder bieden wij ook dressoirs op maat aan die u bij ons helemaal zelf kunt vormgeven.

Eyecatcher in de woonkamer

Een TV wordt vaak gezien als het centrale punt in de woonkamer, dan is het ook fijn dat dit punt in uw huis helemaal klopt. U wilt nu natuurlijk wel dat alle kabels en speakers weggewerkt worden en dat het geheel een strak en opgeruimd uiterlijk krijgt. De televisie is een belangrijk onderdeel van de woonkamer en niet meer weg te denken uit menig huishouden.

Geheel naar wens

Bij ons kunt u een meubel voor uw TV laten maken die precies past op een plek waar u hem wilt. Doordat de TV-kasten bij ons op maat worden gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte, etc. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleuren.

wandmeubel tv - tv meubel op maat - De Graaf

TV meubel op maat laten maken

Bij ons kunt u ook een combinatie tussen een TV en boekenkast op maat laten maken. Een boekenkast in combinatie met een TV meubel of een wandmeubel TV is perfect voor het opbergen van al uw media-apparatuur, dvd’s, cd’s en het optimaal wegwerken van kabels en snoeren.

Maak je de juiste afwegingen

Tijdens de zoektocht naar een geschikte wandkast zijn er een aantal afwegingen die u moet maken. Hoe groot is uw woonkamer? Waar zet u het meubel neer en welke stijl past het beste bij u? Ook moet u rekening houden met de grootte van uw televisie en mag de afstand vanaf de zithoek naar het TV meubel op maat niet te klein zijn. En natuurlijk moet de TV op ooghoogte staan, zodat uw nek en schouders zo min mogelijk belast worden. Hier kunnen wij allemaal voor zorgen. 

Service staat op #1

Onze service staat bekend om het meedenken en de snelheid waarin wij handelen. Onze TV meubels op maat zijn van perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Stap één is het maken van de tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw wandkast of TV meubel maken. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw meubel binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw kast te wachten. Als de TV kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om hem te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan TV kasten

Kom langs om inspiratie op te doen of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen het ideale TV wandmeubel leveren die aansluit op de ideale uitstraling. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse dressoirs.

Wilt u niet alleen voor uw TV een op maat gemaakte kast, maar ook wandmeubels voor uw slaapkamer, gang, keuken, noem maar op. Kijkt u dan verder op onze kasten op maat pagina en wie weet vindt u ook nog een andere droomkast. 

TV meubel zwart

Bent u op zoek naar een zwart tv meubel? Zoek dan niet langer en start vandaag nog met het ontwerp van uw droom tv meubel in het zwart.

Technisch gezien is zwart geen kleur maar een nuance. Met een zwart tv meubel brengt u een totaal nieuwe dynamiek in uw kamer. In een lichte kamer kunnen grote zwarte elementen – zoals een tv meubel – de kamer nieuwe levendige impulsen geven.

Veel mensen kiezen voor rustige en kalme kleuren om vervolgens de blikvanger in het zwart uit te rusten. Bij De Graaf Kasten zijn we groot fan van zwarte tv meubels, hier hebben we dan ook veel ervaring in. We gebruiken hout van de hoogste kwaliteit zodat u decennia lang kunt genieten van het zwarte tv meubel.

Veelgestelde vragen over onze TV-kasten

Wat kost het bezorgen van een TV meubel?

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Kan ik mijn TV meubel retouren?

Materialen die wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Hoe lang heb ik garantie op mijn TV meubel op maat?

5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Wat is de levertijd van mijn bestelde TV meubel?

Vanaf het moment van inmeten kunt u circa 6 weken levertijd aanhouden. Nadat er is ingemeten wordt er in onderling overleg een montagedatum vastgesteld.

Hoe wordt de betaling bij mijn TV meubel geregeld?

Omdat wij alle kasten en meubels exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Kan ik mijn TV meubel in verschillende maten en kleuren bestellen?

Jazeker, u kunt uw TV meubel in verschillende maten verkrijgen. Ook hebben we meer dan 30 royale kleuren en maten die u kunt uitkiezen voor uw ideale schuifdeurkast.

Back To Top