skip to Main Content

Wij maken uw TV meubel op maat

Het is alweer verschillende jaren terug dat we dikke televisies in onze woningen hadden staan. Speciaal voor deze grote apparaten kon men in de meubelwinkels grote en diepe televisiemeubels kopen. Tegenwoordig zijn onze televisies wel groot, maar al lang niet meer dik. Ze hebben nog maar nauwelijks diepte. Je zou verwachten, dat men in meubelwinkels ook dunnere TV-meubels zou tegenkomen, maar dat blijkt vaak niet het geval. Zijn er oplossingen? Bij De Graaf BV wel!

TV kast op maat gemaakt

Tv-meubel op maat

De oplossing is simpel: u laat een tv-meubel op maat maken. Omdat u in overleg de maten van het nieuwe meubel bepaalt weet u zeker dat de nieuwe TV kast op maat is, en dus precies past op de plaats waar u het meubel wilt gaan plaatsen. En natuurlijk past de televisie er netjes op. Dat betekent dat u waarschijnlijk meer vloeroppervlak overhoudt, wat meer rust geeft aan de woonkamer.

TV kast op maat

Met een TV- of audiomeubel op maat heeft u niet alleen uw kostbare apparatuur een goed plekje gegeven; u kunt het meubel ook helemaal naar uw persoonlijke smaak laten maken. En dat betekent dat de vorm, maar ook de gebruikte houtsoort kan worden aangepast aan persoonlijke wensen. Het nieuwe meubel past daardoor niet alleen bij uw televisie en woning, maar ook bij uzelf. Een win-win situatie waar u jaren plezier van heeft!

Back To Top