skip to Main Content

Iedereen kent het. Bij intensief gebruik van de kast zal deze regelmatig moeten worden schoongemaakt. U bent ongetwijfeld druk en heeft niet altijd tijd om de kast uit te ruimen en schoon te maken. Daarom hebben wij enkele tips om uw kast eenvoudig schoon te houden.

Stofnesten

Plaats stofborstels bij schuifdeuren. Stof vind elke opening om naar binnen te gaan maar met stofborstels is uw kast dusdanig afgesloten dat de binnenkant stofvrij blijft.

Chaos

Deel de kast praktisch in en voorkom chaos. Hierdoor oogt de kast clean en opgeruimd. Wie bieden handige accessoires om u hierbij te helpen. Bekijk hier alle kastaccessoires.

Spiegels, greeplijsten en grepen

Super foam kasten reiniger - De Graaf BV
Veidec super foam € 19,95

Bij het aanraken van de spiegel heeft u al een zichtbare vlek. U ziet direct waar de vlek zit. Bij greeplijsten en grepen is dat veel minder maar er zitten wel degelijk vlekken. Net als bij push to open deuren. Vettige plekken en vingerafdrukken welke extra zichtbaar zijn bij zonlicht en kunstlicht. Om elke dag een emmer water te vullen en het met een vochtige doek af te nemen is tijd rovend en komt er niet van.

Wij maken gebruik van een krachtige snelreiniger. Als exclusieve leverancier van deze schoonmaakproducten bieden wij u gemak. Door het aanbrengen van de foam ziet u direct waar het vuil zicht concentreert en maakt u het eenvoudig met een droge doek streeploos schoon. Verkrijgbaar in een spuitbus van 500 ml.

 

Back To Top