skip to Main Content
Kledingkast Op Maat
Boekenkast Op Maat
Schuifkast Op Maat
Garderobekast
Op Maat Gemaakte Slaapkamerkast
Slaapkamerkast Op Maat
Woonkamerkast Op Maat
Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Slaapkamerkast Met Ingebouwde Tv

Op zoek naar een kast op maat? Onze maatwerk kasten hebben eindeloze mogelijkheden in kleuren, afmetingen en opbergruimtes. Opbergvakken, lades, legplanken en hanggedeeltes zijn ook opties. Bent u op zoek naar een kast op maat die helemaal voldoet aan uw wensen? Wilt u meer informatie of een afspraak maken in onze showroom? Neem dan contact met ons op.

Kasten op maat laten maken

Kasten zijn een essentieel onderdeel van uw interieur. Ze zijn niet alleen een belangrijke opbergoplossing, ze bepalen ook voor een groot deel de uitstraling in een kamer. En wat is er dan fijner dan een kast op maat die u zelf helemaal kunt samenstellen? Zo past een kast perfect op een plek die u voor ogen heeft, met daarbij alle ruimte die u maar nodig heeft voor spullen. Bij onze maatwerk kasten is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een moderne uitstraling, onze schuifdeurkasten op maat, een kast zonder deuren, of een kast met verschillende soorten opbergruimtes. Geef ons uw droomwensen door en wij maken een offerte voor uw kast op maat.

Kledingkast op maat

Maatwerk kasten: alle opties

Voor al uw kamers in huis bieden we verschillende soorten kasten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een bijzondere en-suite kamer waar wij uw kasten omheen ontwerpen. Of heeft u net een nieuwe televisie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tv-meubel of dressoir op maat? Ook dat is mogelijk bij de Graaf! Bij al onze kasten heeft u de keuze uit meer dan 30 kleuren en verschillende houttypes. Hieronder een overzicht van de vele mogelijkheden van onze maatkasten:

Inspiratie in onze showroom

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u inspireren in onze showroom in Vlaardingen. Onze showroom ligt op slechts 30 minuten reistijd vanaf Den Haag en 15 minuten vanaf hartje Rotterdam. De ideale keuze voor kasten op maat in Den Haag of Rotterdam! In onze showroom staan diverse kasten opgesteld, zoals garderobekasten, boekenkasten en inloopkasten. We kunnen voor iedereen de ideale maatwerk kast leveren, die perfect aansluit op uw wensen. Ook ziet u hier alle kleuren en materialen in het echt. Boek direct een afspraak in onze showroom.

Back To Top