skip to Main Content

Een kast is een flexibele opbergoplossing. Dit is omdat een kast voorzien is van diverse vakken, waardoor alles overzichtelijk blijft. U kunt in een kast allerlei spullen kwijt. Bent u op zoek naar een kast die helemaal voldoet aan uw wensen? De Graaf BV in Vlaardingen biedt kasten op maat aan. Doordat de kasten op maat worden gemaakt zullen ze helemaal aan uw wensen voldoen. U kunt de kasten zelf helemaal vormgeven.

Kast op maat

Hoe fijn is het om op maat gemaakte kasten te laten maken. U hoeft u zo geen zorgen te maken over de grootte, etc. Ook zorgt dit ervoor dat u een kast kunt laten maken die precies past op een plek waar u wilt en waarbij u moeiteloos al uw huishoudelijke spullen kwijt kunt. U kunt bij ons kasten maken, zoals garderobe, stoere of eenvoudige kasten, kasten met of zonder deuren en lades. Bij ons is niets te gek of teveel gevraagd. Wij zien graag tevreden klanten en willen u daarom ook voorzien van uw wensen. Ook maken wij kasten op maat voor mensen uit verschillende regio´s, zoals Gouda, Breda, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zuid Holland, Zoetermeer, Dordrecht en Westland. U bepaalt bij ons niet alleen de afmeting maar ook de kleuren. U kunt bij ons keuze maken uit royale kleuren.

Maatwerk opties

Wij bieden voor alle soorten kamers vele verschillende type kasten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bijzonder mooie en suite-kamer waar wij uw kasten omheen ontwerpen. Of heeft u net een nieuwe tv en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tv-meubel of dressoir op maat? Goed om te weten is dat alle kasten voorzien kunnen worden met een van onze dertig kleuren en typen hout. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Hier een greep uit de vele mogelijkheden:

Service

Wij bieden u verder ook een snelle service aan en de kasten zijn van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wanneer u dat zou willen, helpen wij meedenken. Als eerst maken wij tekeningen. Na het maken van de tekeningen krijgt u een projectie in 3D te zien en als u dan helemaal tevreden bent, zullen wij uw kast maken. Wij hebben onze eigen fabriek en maken daar al onze kasten. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij uw kast binnen een korte periode maken. U hoeft zo niet te lang op uw kast te wachten. Als de kast helemaal af is, dan sturen wij een montageteam om de kast te plaatsen in uw woning.

Ons assortiment aan kasten

In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse kasten bijv. een boekenkast of een inloopkast. U kunt langs komen om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Wij hebben een breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedereen de ideale kast leveren die aansluit op de ideale uitstraling. Wilt u uw spullen zo goed mogelijk kunnen opbergen in uw op maat gemaakte kast. Kijkt u dan verder op de pagina van kast accessoires. Zo kunt u zien wat precies bij u en uw kast past.

Bent u op zoek naar een nieuwe kast voor een specifieke ruimte binnen uw huis of werkruimte? Kijk eens bij onze kasten per ruimte. Hier ziet u voor welke ruimtes De Graaf kasten op maat maakt.

Heeft u een vraag over onze kasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over een kast op maat uit de regio Gouda, Breda, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zuid Holland, Zoetermeer, Dordrecht en Westland of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top