skip to Main Content
Boekenkast Op Maat
Op Maat Gemaakte Slaapkamerkast
Slaapkamerkast Op Maat
Woonkamerkast Op Maat
Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Slaapkamerkast Met Ingebouwde Tv

Opzoek naar een kast op maat? Onze maatwerk kasten hebben eindeloze mogelijkheden in kleuren, afmetingen en opbergruimtes. Opbergvakken, lades, legplanken en hanggedeeltes zijn ook opties. Ben je opzoek naar een kast op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen? Wil je meer informatie, inspiratie opdoen of persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor onze showroom!

Kasten op maat laten maken

Kasten zijn een essentieel onderdeel van je interieur. Ze zijn niet alleen een belangrijke opbergoplossing, ze bepalen ook voor een groot deel de uitstraling in een kamer. En wat is er dan fijner dan een kast op maat die je helemaal zelf kunt samenstellen? Zo past een kast perfect op een plek die jij voor ogen hebt, met daarbij alle ruimte die je maar nodig hebt voor spullen. Bij onze maatwerk kasten is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een moderne uitstraling, onze schuifdeurkasten op maat, een kast zonder deuren, of een kast met verschillende soorten opbergruimtes. Geef ons jouw droomwensen door en wij maken een offerte voor jouw kast op maat.

Kledingkast op maat

Maatwerk kasten: alle opties

Voor alle kamers in huis bieden we verschillende soorten kasten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een bijzondere en-suite kamer waar wij de kasten omheen ontwerpen. Of heb je net een nieuwe televisie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een tv-meubel of dressoir op maat? Ook dat is mogelijk bij de Graaf! Bij al onze kasten heb je de keuze uit meer dan 30 kleuren en verschillende houttypes. Hieronder een overzicht van de vele mogelijkheden van onze maatkasten:

Kledingkast op maat

Eindelijk een unieke kledingkast op maat laten maken? Wij hebben de specialisten in huis die de kledingkast uit je dromen vormgeven en produceren. We regelen het traject van A t/m Z zodat jij uiteindelijk 100% tevreden bent. Een kledingkast op maat heeft veel aandacht nodig zodat deze perfect past in jouw huis. Al onze kledingkasten zijn geheel naar wens samen te stellen.

Inspiratie in onze showroom

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat je inspireren in onze showroom in Vlaardingen. Onze showroom ligt op slechts 30 minuten reistijd vanaf Den Haag en 15 minuten vanaf hartje Rotterdam. De ideale keuze voor kasten op maat in Den Haag of Rotterdam! In onze showroom staan diverse kasten opgesteld, zoals garderobekasten, boekenkasten en inloopkasten. We kunnen voor iedereen de ideale maatwerk kast leveren, die perfect aansluit op jouw wensen. Ook zie je hier alle kleuren en materialen in het echt. Boek direct een afspraak in onze showroom.

Back To Top