skip to Main Content
Kledingkast Op Maat
Boekenkast Op Maat
Schuifkast Op Maat
Garderobekast
Op Maat Gemaakte Slaapkamerkast
Slaapkamerkast Op Maat
Woonkamerkast Op Maat
Inloopkast Op Maat Met Spiegel
Slaapkamerkast Met Ingebouwde Tv

Kasten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Denk alleen al aan de vele mogelijkheden zoals kleuren, afmetingen en opbergruimtes. Van opbergvakken tot lades en van legplanken tot hanggedeeltes! Bent u op zoek naar een kast die helemaal voldoet aan uw wensen? Bij de Graaf bieden we ook kasten op maat aan, die u helemaal zelf kunt samenstellen.

Kasten op maat laten maken

Kasten zijn een essentieel onderdeel van uw interieur. Ze zijn niet alleen een belangrijke opbergoplossing, ze bepalen ook voor een groot deel de uitstraling in een kamer. En wat is er dan fijner dan een kast die zelf helemaal kunt samenstellen? Met onze kasten op maat is dit mogelijk. Zo past een kast perfect op een plek die u voor ogen heeft, met daarbij alle ruimte die u maar nodig heeft voor spullen. Bij onze kasten op maat is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een moderne uitstraling, onze schuifdeurkasten op maat, een kast zonder deuren, of een kast met verschillende soorten opbergruimtes. Geef ons uw droomwensen door en wij maken een offerte voor uw kast op maat.

Kledingkast op maat

Maatkasten opties

Voor al uw kamers in huis bieden we verschillende soorten kasten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een bijzondere en-suite kamer waar wij uw kasten omheen ontwerpen. Of heeft u net een nieuwe televisie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tv-meubel of dressoir op maat? Ook dat is mogelijk bij de Graaf! Bij al onze kasten heeft u de keuze uit meer dan 30 kleuren en verschillende houttypes. Hieronder een overzicht van de vele mogelijkheden van onze maatkasten:

Onze service: kasten op maat laten maken

Wanneer u een kast op maat laat maken kunt u altijd rekenen op onze snelle service, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Wij denken graag met u mee! De eerste stap bij een kast op maat is het maken van tekeningen. Daarna krijgt u een projectie in 3D te zien, om u een nog beter beeld te geven van uw nieuwe kast en zorgen we tijdens het inmeten dat we de juiste maten hebben. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan we naar de volgende stap, de productie van de kast op maat. We stellen alle kasten binnen een korte periode samen. Als de kast op maat klaar is, dan sturen wij een montageteam om de kast te plaatsen in uw woning.

Inspiratie in onze showroom

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u inspireren in onze showroom in Vlaardingen. Onze showroom ligt op slechts 30 minuten reistijd vanaf Den Haag en 15 minuten vanaf hartje Rotterdam. De ideale keuze voor kasten op maat in Den Haag of Rotterdam! In onze showroom staan diverse kasten opgesteld, zoals garderobekasten, boekenkasten en inloopkasten. We kunnen voor iedereen de ideale kast leveren, die perfect aansluit op uw wensen. Ook ziet u hier alle kleuren en materialen in het echt. Onze showroom is maandag te bezoeken op afspraak en van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Heeft u een vraag over onze kasten op maat?

Wilt u meer informatie over een kast op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Ons team met specialisten staat altijd klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. En natuurlijk kunt u altijd langskomen in onze showroom in Vlaardingen!

Back To Top