KASTEN OP MAAT

Een kast op maat laten maken

Natuurlijk is de gemakkelijkste manier om uw huis in te richten de aanschaf van een kast via een groothandel of winkelketen. Het is echter origineler als u een kast voor in de woon- of slaapkamer op maat laat maken. Daarmee kiest u voor een unieke mogelijkheid om een huis volledig conform uw eigen smaak in te richten. Kasten op maat gemaakt, zijn de mooiste kasten die u zich kunt wensen!

Inloopkast op maat laten maken
Boekenkast met Dressoir de graaf op maat
de-graaf-greeploze-schuifdeurkast-hoekopstelling-2
De-Graaf-Kasten-op-maat---Vouw-draaideurkast,-hoogglans-wit-met-eiken-natuur
De Graaf Vlaardingen - Draaideurkast op maat, hoogglas wit
Benieuwd wat een kast op maat kost?

Geef ons uw wensen en maten door en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een prijsindicatie van ons ontvangt voor het maken van uw ideale kast op maat.

Kasten op maat gemaakt – Hoe doen wij dat?

Wellicht stelt u uzelf de vraag hoe wij een kast op maat maken? Dit gebeurt in de meest geavanceerde fabriek van Nederland. Schroom niet om eens langs te komen in onze showroom en daar onze op maat gemaakte kasten te komen bekijken. Een kast laten maken, doen wij altijd zorgvuldig en met de grootst mogelijke precisie en aandacht.

stijl-inloopkast

Profiteer van onze voordelen

Een kast op maat laten maken door De Graaf BV levert altijd voordelen op. Wij leveren niet alleen razendsnel, maar bieden u bovendien topkwaliteit. Kasten die door ons zijn gemaakt gaan jarenlang mee. Bovendien bieden wij u 5 jaar garantie op uw aankoop. Welke soort kast u ook wenst, wij maken er een prachtexemplaar van!

Meer dan 5.000 klanten zijn u voor gegaan

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in het maken van kasten op maat. Ruim 5.000 klanten zijn u voorgegaan. Bekijk gerust enkele praktijkvoorbeelden van het resultaat!

Bekijk ook eens onze andere kasten op maat

Wilt u meer inspiratie opdoen?