skip to Main Content

Wil je een kast op maat laten maken in Rotterdam? Bij De Graaf Kasten ben je aan het juiste adres. Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden zodat jij de kast van je dromen krijgt. Wij hebben een ruim aanbod kleuren, afmetingen en opbergruimtes. Wij helpen jou graag met het ontwerpen van jouw droom kast.

 

kasten op maat rotterdam

Kasten op maat laten maken

Kasten maken deel uit van je dagelijks leven. Je begint je dag met kleding pakken uit je kledingkast, pakt ontbijtservies uit de keukenkasten en pakt je huis uit de garderobekast. Bovendien zijn kasten niet alleen functioneel, ze bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van de kamer. Wij snappen hoe belangrijk het is om de juiste kasten in je huis te hebben. Stel eenvoudig een offerte op maat op via onze configurator. Als jij kasten op maat in Rotterdam nodig hebt, zijn wij je graag van dienst!

Jouw kast op maat in Rotterdam

Wij hebben de juiste kast voor elke ruimte in jouw huis. Geen hoek te lastig of ruimte te klein, wij maken jouw kast speciaal op maat. Wij maken onder andere:

Laat je inspireren!

Laat je inspireren en kom langs in onze showroom. Onze showroom ligt op slechts 15 minuten vanaf hartje Rotterdam. Wij zijn dé keuze als je een kast op maat wilt laten maken in Rotterdam. In onze showroom staan verschillende kasten. Je kan onder andere verschillende garderobekasten, boekenkasten en inloopkasten bewonderen. Je hebt hier ook de mogelijkheid om alle kleuren en materialen in het echt te zien. Boek direct een afspraak in onze showroom.

Back To Top