skip to Main Content

Heb jij een kast op maat in Den Haag nodig? Wij helpen je graag. De Graaf Kasten is gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Jij geeft jouw wensen door en wij stellen offerte op en laten je een 3D-model van jouw toekomstige kast zien. Lees hieronder meer over de vele mogelijkheden.

kast op maat den haag

Jouw kast op maat personaliseren

Jouw wensen staan centraal. Je kan eindeloos veel beslissingen maken over je eigen kasten. Je kiest onder andere de kleur, materiaal type en afmetingen. Verder kan je kiezen hoeveel opbergvakken, legplanken en hanggedeeltes je wilt. Ook de stijl kan je volledig zelf kiezen. Wil je een kast met een moderne uitstraling? Of juist meer een vintage look? Alles is mogelijk.

Welke kasten op maat in Den Haag maken wij?

Wij maken kasten voor elke ruimte in jouw huis. Geen ruimte te klein of hoek te vreemd. Bekijk bijvoorbeeld onze schuine wandkast. Altijd al van een inloopkast gedroomd? Bekijk dan onze (inbouw) garderobe kasten. Ben jij een echte boekenwurm en vind jij het leuk om je boeken mooi op te stellen? Bekijk dan onze boekenkast op maat. Ga je binnenkort de badkamer opknappen? Wij bieden de mooiste badkamer meubels op maat. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele kasten die wij voor jou op maat maken.

Maak een afspraak!

Wil jij meer weten over kasten op maat in Den Haag? Ons team staat klaar jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 273 79 56 of stuur een mail naar info@degraafvlaardingen.nl.

Geen vragen maar wil je wel inspiratie op doen? Kom dan langs in onze showroom. Onze showroom ligt op slechts 30 minuten reistijd vanaf Den Haag. Maak direct een afspraak.

Back To Top