skip to Main Content

Maatwerk kastdeuren

Bent u op zoek naar de juiste kastdeuren op maat of heeft u al kastdeuren op het oog, maar moeten deze nog op maat gemaakt worden? Dan bent u bij De Graaf Kasten aan het goede adres. Door middel van deskundig advies en een professioneel team hebben wij uw kastdeur of kastdeuren binnen no time op maat en naar uw wens gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast kunnen wij door onze eigen fabriek u de snelste service bieden voor scherpe prijzen. Van houten kastdeuren tot plastic kastdeuren en van schuifdeuren tot openslaande kastdeuren, u vindt het in ons assortiment en alles wordt volledig op maat gemaakt. U kunt bij ons terecht voor de beste service en topkwaliteit werk.

Losse kastdeuren op maat

Wilt u graag uw kastdeuren op maat en heeft u hier specifieke wensen voor, kom gerust eens langs bij ons in de showroom en laat u inspireren door de eindeloze designs en mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies voor het realiseren van uw kastdeur op maat. Wilt u graag een houten kastdeur of een die gemaakt is van ander materiaal naar uw keuze, dat is geen probleem enkel probleem. Wij bieden u een luisterend oor en advies op maat.

Eigen ontwerp

U kunt uw keuze maken uit de standaard kastdeuren, deze vindt u in de showroom en maken wij volledig voor u op maat. Maar daarnaast kunt u uw kastdeuren ook volledig zelf ontwerpen en samenstellen. Houten kastdeuren op maat zijn momenteel erg populair. In het assortiment van De Graaf Kasten heeft u een ruime keuze, bent u op zoek naar openslaande kastdeuren, of bent u meer een liefhebber van schuifdeuren of zweefdeuren ? Kastdeuren op maat laten maken kunt u aan ons overlaten, wij realiseren de kastdeuren die u voor ogen heeft. Alle kastdeurtjes op maat kunnen met verschillende soorten materiaal en kleuren gerealiseerd worden en altijd volledig op maat.

kastdeur op maat

Houten kastdeuren op maat

Bij De Graaf Kasten zijn we gespecialiseerd in kasten en kastonderdelen, zo kunt u bij ons terecht voor al uw kastdeuren. Uit ervaring weten wij dat de houten kastdeuren altijd erg populair zijn om in de kast te plaatsen. Dit is vaak omdat hout een warme uitstraling heeft en ook eenvoudig te bewerken is naar uw wensen. Wij beschikken over diverse soorten hout die wij volledig op maat kunnen maken voor uw gewenste kastdeuren. Voor de beschikbare houten kastdeuren kunt u terecht bij onze showroom of bekijk onze pagina voor praktijkvoorbeelden (link voor praktijkvoorbeelden). Laat u inspireren en vindt een kastdeur naar wens.

kastdeur-op-maat-1

Heeft u een vraag over onze kastdeuren?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze kastdeuren op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafbv.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top